Redmond
Elita
- Poruka
- 16.958
Postoji li period života gde ste ga ozbiljno razmatrali, možda i pokušali? Koji su razlozi i da li se kajete zbog toga?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što da brišeš? Nešto korisno može da se čuje...Ја мислим да бришемо тему.
Еси полудео Редмонде?Postoji li period života gde ste ga ozbiljno razmatrali, možda i pokušali? Koji su razlozi i da li se kajete zbog toga?
Svakodnevnica.To se desava.Što da brišeš? Nešto korisno može da se čuje...
Разумем алтера. Можда неко тренутно има тај проблем па да се не погорша.Svakodnevnica.To se desava.
gdje ce kad umre?Nek se zapita svako nakon najtezeg grijeha.Разумем алтера. Можда неко тренутно има тај проблем па да се не погорша.
A to bi bilo? Iskreno pitam.gdje ce kad umre?Nek se zapita svako nakon najtezeg grijeha.
Sta ti mislis?A to bi bilo? Iskreno pitam.
Surova je to karma.I ranije je pokusavala.
Nema toga.gdje ce kad umre?Nek se zapita svako nakon najtezeg grijeha.
Сви грехови су тешки. Издаја? Убиство?Sta ti mislis?
I ne bas...sta smo radili ovde i kakvi smo bili to nosimo sa sobom, to je sustina nase duse.Nema toga.
Svi smo grešni.
Svi idemo na isto mesto.
Nedizanje ruku na sebe nije kukavicluk nego hrabrost, svi mi upadnemo u neki tezak zivotni period kad tad, ali uvek ima resenja i uvek se treba boriti do kraja.Ja sam kukavica. Volim sebe. Tako da ću vrlo vrlo tesko dići ruku na sebe. Pre ću se izgubiti pa opet pronaći...
Ne mogu to da uradim sam. Greota porodice. Ionako sam kljakav i u bolovima, a i zbog bolesti izgubimPostoji li period života gde ste ga ozbiljno razmatrali, možda i pokušali? Koji su razlozi i da li se kajete zbog toga?