pada u oči kvadratura konj. sunca i merkura sa konj. meseca i neptuna u 10.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Halo,
Za samoubistvo se gleda 8.kuca (kuca smrti, normalno), vladar 8.kuce u 1.kuci, vladar ascendenta u 8.kuci, vladar 1. i 8.kuce u aspektu a gleda se in 4.kuca, kao kraj zivota.
Osim toga gleda se vladar suncanog znaka i vladar ascendenta: u kakvom su aspektu.
Ja sam studirala mnogo tih karti od ljudi koji su se ubili. To mi je kao nekakav poseban "HOBBY"!
Ima mnogo ljudi koji pokusaju samoubistvo vise puta u zivotu i ostanu zivi (netko ih resi) a drugi pokusaju jednom i "uspe" im.
Vrlo bitna stvar ovde je faktor slobodne volje, pošto je to ono što odvaja samoubistvo od nekog drugog načina smrti. Dakle, Uran i sl. moraju biti u vezi sa ostalim pokazateljima (8. kuća itd).
Nisi
Mada nekad je teze ziveti i preziveti, nego skociti u reku ili sta vec
@Antonina moje sunasce je u padu (vaga) i lose je aspektovano![]()
Sklonost ka samoubistvu se obično očitava u nasilim malefičnim aflikacijama prema jednom ili oba Svetla (Sunce i Mesec) vladaru treće kuće, često je to upravo Merkur, dok Saturn po pravilu nemlosrdno tuče po drugim planetama, dok je Jupiter loše položen u Saturnovim znacima ili u lošem aspektu prema samome Saturnu. Glavni aflikator u slučajevima samoubistva je Uran. Promenjljivi znaci su najčešće na Ascedentu. Neptun je u vezi sa osmom kućom (ili se nalazi u njoj aflikovan, ili je njen vladar, ili aflikuje planete u osmoj). Najčešće pogođena područja su oko 15 stepena kardinalnih znakova (ti stepeni su aktivni kod ubijenih ljudi uopšte), oko 25 stepena fiksnih znakova a značajno violentno područje je i oko 26 stepena promenjljivih znakova.
Zavisnosti su po medicini odloženi suicid, što naravno ima smisla, nema potrebe za pojašnjenjem...Alkoholizam i narkomanija jesu vidovi samoubistva na duge staze, tako da se s ovom konstatacijom slažem, ali ima i drugih aspekata..
Ovo nije tačno, prijatelj lekar mi je rekao da 50% samoubistva učine baš normalni ljudi i naravno 50% psihički labilni.... Osim toga ne postoji definicija normalnog čoveka oko koje bi se svi složili, kada čovek padne na život ispod dostojanstva čoveka, kao penzioneri 90-tih, mnogi bi se odlučili na taj korak a tako je i bilo....Čemu to? Normalne osobe se ne ubijaju...
Elle,Vrlo bitna stvar ovde je faktor slobodne volje, pošto je to ono što odvaja samoubistvo od nekog drugog načina smrti. Dakle, Uran i sl. moraju biti u vezi sa ostalim pokazateljima (8. kuća itd).