Ovaj namestaj (police, kuhinje, stolovi za kompjutere itd.) ima dosta veliko trziste.Svi kole poznajem iz te price se razbise od posla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda bi se potraga mogla ovako sazeti:
- Posao u koji nije potrebno znacajnije ulaganje, a da se od toga moze pristojno ziveti
- Posao koji ne zahteva veliku dodatnu infrastrukturu, kao ni pomoc od drzave
- Posao koji donosi relativno brz obrt, jer se u njega ulazi ne zbog viska kapitala, vec da bi se prezivelo.
- Rad koji se trazi i ceni na trzistu, u kome vise od polovine zivi na ivici siromastva, ili u krajnjem siromastvu.
- Takodje, posao koji trazi sto je moguce manje davanja drzavi.
Eto, onaj ko zadovolji ove zahteve, ima ideju koja bi mogla da prodje u Srbiji. Veoma tezak zadatak. Meni jedino pada na pamet da se otvori tezga na buvljaku.
Bravo za temu!!!
svi postovi su super.
Ja sam takodje privatnik i nikad to ne bih menjala ni za sta.Tacno je da je potrebno mnogo strpljenja,zivaca ,energije,znanja.....ali ipak radis za sebe i koliko radis toliko i imas.Odusevio me decko od 17 godina koji zeli da radi vec razmiljsa u tom pravcu.Samo napred ,i naravno veoma oprezno.U privatnom poslu svaki dan je izazov,bar ja to tako prihvatam treba biti siguran u sebe (ali svakako sa pokricem) i treba znati kako koristiti kontakte.Ja sam prilicno mlada pocela da radim (naravno za drugoga)i to iz razloga da imam za dzeparac dok studiram,apetiti su rasli,u medjuvremenu sam naucila posao ,nove mogucnosti se vremenom otvarale , a ja znala i htela da ih iskoristim.
Neko je ovde prokomentarisao kako je tesko izadji van granica ove zemlje,slazem se ali nije nemoguce.U mom slucaju ,za svo to vreme,prirodno,upoznavala sam razne ljude,izmedju ostalog i jednu zenu koja je naseg porekla zivi ceo zivot u inostranstvu i njoj je bilo jako simpaticno sto ja tako mlada radim a ne moram,vremenom kad sam pocela svoj posao ,znajuci da sam odgovorna preporucila me je svojim poslovnim prijateljima preko i na obostrano zadovoljstvo smo uspostavili saradnju i time sam znacajno prosirila posao.Inace bavim se uslugama,njima je mnogo isplativije da im to ja radim jer smo mi za njih jevtina radna snaga a meni opet to savrseno odgovara jer su to super pare za nase uslove.Ne kazem da imam milione ,ali mogu vrlo opusteno da zivim,a da radim-radim ,i to dosta
Tako da ,slazem se u potpunosti sa Aski,treba covek sebe da preispita sta zna i zeli da radi,da bude istrajan u tome .Uslugama se npr,covek moze baviti skoro bez ikakvih ulaganja,iz svog stana,ako ima znanja i zeli da uci,a to je konstantan proces
Ne baš svi.....Ja znam neke koji jedva imaju posla-a dobro rade-kada rade![]()
Ja sam skoro sve svoje IDEJE realizovao u PRAVI BIZNIS..Dragi BOG je dao sve ljudima..NOVAC je oko nas..samo ga treba pokupiti..Trenutno RADIM 6 različita BIZNISA..Smešno je kada neko kaže DA NEMA POSLA..POSLA UVEK IMA..samo NEMOŽEMO SVI BITI DIREKTORI..