Samostalan muskarac i bankovni racun

moj kolega MTGOW sa fejsa: zivot posle razvoda:

5166179_700b.jpg

boli ga ona stvar :) hehehe

to se zove zivot! privodis i uzivas :super:

mos mislis kolega, ovde sa nekom strukom imas 3000-4000 CAD neto.. , kupis kucicu, placas 1000-1200 za kredit (ne toronto i ne vankufer nego neki manji grad), nesto para za auto, racuni, kafane, strip klubovi, quurve i ostale svrake i polovnjace (kondom!), pivonja, cigare i klopa po restoranima, naruciavanje klope za veceru - i ostane ti iljadarka svaki mesec.
sam si, uzivas na sofi, imas basticu, ides u provode I sta ce ti koj moj neka goldigerka da ti kreketuse, bitchari i dzvanjka non stop i jos se zali kako mora da ti pere gace jadnica. i kako je biti mama najtezi posao na svetu..

zene oce brak, hoce porodicu - nek nauce sta je odgovoran, profesionalan rad, odgovornost i obaveza pa onda ce da dobiju privilegije koje samostalan muskarac ima.

Dobices dobar odgovor jednog dana...do tada se zadovolji postom sa prethodne strane koji evidentno nisi procitala. Baj Luki:mazi:

a sta ti frfljas bre? sta si tela da kazes, koji bre post sa prethodne strane?
jel treba da te se secam zbog nekog posta? sa neke prethodne strane?
izvini, danas sam zauzet koleginice. sutra izmedju 12 i 12:10 mozes da dodjes i p m u d.

a sta ti frfljas bre? sta si tela da kazes, koji bre post sa prethodne strane?
jel treba da te se secam zbog nekog posta? sa neke prethodne strane?
izvini, danas sam zauzet koleginice. sutra izmedju 12 i 12:10 mozes da dodjes i p m u d.

Ti i ja nikada ne mozemo biti koleginice.....sto se i da zakljuciti. Vrlo impresivan odgovor....kao da si nesto ljubomorna na mene. Ali ok, takvih kao ti mi je puna fioka pa se nesto i ne zamlacujem sa tvojim krajnje glupim i izazivackim postovima. :bye:

dobro pitanje....
jos cekamo odgovor :)

Kao prvo ti ovde ne vazis za nesto (mozda u svojoj glavi).
Kao drugo stoga nemas prava da glumis facu (jer nisi) i da me ucutkujes.
Kao trece to rade zadnje primitivke koje nemaju razlozan argument na moj post.
Kao cetvrto sama si pitala jer si zelela da me isprovociras (pogledaj svoj post na pocetku strane).
Kao peto razocaracu te jer nisi uspela u tome.
Savet: Kanalisi komplekse na vreme, ako ti jos uvek nije isteklo. Ja sam fina, ali naleteces na neku koja to nece biti. Puno srece! (jer ce ti trebati u zivotu) :bye:

hahaha..
nabrojala 5 stavki a sisa ima samo dve... kao i guzova

zene su yebeno dosadne kad pokusavaju da budu inteligentne

To sto si sad lupila nema veze sa zivotom. Bilo bi me jako sramota da sam na tvom mestu. Ali ti ne znas sta je to, o tome se radi. Mislis da si Boga uhvatila za blokeja jer se nalazis iza ekrana i tad si frajerka. Volela bih da se upoznamo da shvatis koiko si sicusna riba u ovom moru.
A to sto sam ti "yebeno dosadna" je odlika tvog zakrzljalog intelekta , tu ti ja ne mogu pomoci.

To sto si sad lupila nema veze sa zivotom. Bilo bi me jako sramota da sam na tvom mestu. Ali ti ne znas sta je to, o tome se radi. Mislis da si Boga uhvatila za blokeja jer se nalazis iza ekrana i tad si frajerka. Volela bih da se upoznamo da shvatis koiko si sicusna riba u ovom moru.
A to sto sam ti "yebeno dosadna" je odlika tvog zakrzljalog intelekta , tu ti ja ne mogu pomoci.

a sta ima veze sa zivotom? sa cime ti imas veze uopste sem sto lupetas ko maksim ovde i hoces da se svadjas.
ovaj topik je napisan za moje kolege muskarce, a muskarac i ja jesam.
napisan da shvate nesto.
ti sa svojim postovima samo potvrdjujes da su danasnje zene leva smetala i seksualni objekti.
pogledaj svoj avatar seksualni objektu, virtualna striptizeto i onda sjasi sa mog topika.

a sta ima veze sa zivotom? sa cime ti imas veze uopste sem sto lupetas ko maksim ovde i hoces da se svadjas.
ovaj topik je napisan za moje kolege muskarce, a muskarac i ja jesam.
napisan da shvate nesto.
ti sa svojim postovima samo potvrdjujes da su danasnje zene leva smetala i seksualni objekti.
pogledaj svoj avatar seksualni objektu, virtualna striptizeto i onda sjasi sa mog topika.

To da si musko sam odavno shvatila, nisi imao potrebe da mi kazes jer si sam rekao svojim postovima.
Ja ovde nisam da se svadjam, samo branim svoj stav i odgovaram na tvoje prozivke, a ocito je da ti moji odgovori "bodu oci".
Za ovo poslednje necu nista komentarisati jer i nemam komentara na ovakvu neosnovanu uvredu. Strasno......i zalosno.

budi sam!
pare, kuca, miran dom, blagostanje i koju god oces da imas jurice za tobom.
ko god je juri za ribama - ostane bez para, ko juri za parama - ribe ga jure... i dobiju pedalu kad zadovolje

u to ime:

Treba mi svet, otvoren za poglede, otvoren za trpanje. I treba mi soba. da primi pet hiljada polovnjaca sa dignutim guzovima.
ahaaa

Poslednja izmena:
To da si musko sam odavno shvatila, nisi imao potrebe da mi kazes jer si sam rekao svojim postovima.
Ja ovde nisam da se svadjam, samo branim svoj stav i odgovaram na tvoje prozivke, a ocito je da ti moji odgovori "bodu oci".
Za ovo poslednje necu nista komentarisati jer i nemam komentara na ovakvu neosnovanu uvredu. Strasno......i zalosno.

ne kvari mi umetnicku nit, halfwit

Poslednja izmena:
mos mislis kolega, ovde sa nekom strukom imas 3000-4000 CAD neto.. , kupis kucicu, placas 1000-1200 za kredit (ne toronto i ne vankufer nego neki manji grad), nesto para za auto, racuni, kafane, strip klubovi, quurve i ostale svrake i polovnjace (kondom!), pivonja, cigare i klopa po restoranima, naruciavanje klope za veceru - i ostane ti iljadarka svaki mesec.
sam si, uzivas na sofi, imas basticu, ides u provode I sta ce ti koj moj neka goldigerka da ti kreketuse, bitchari i dzvanjka non stop i jos se zali kako mora da ti pere gace jadnica. i kako je biti mama najtezi posao na svetu..

zene oce brak, hoce porodicu - nek nauce sta je odgovoran, profesionalan rad, odgovornost i obaveza pa onda ce da dobiju privilegije koje samostalan muskarac ima.

realno, skroz gotivna priča koja predstavlja jedan od smislenijih izbora u životu kada te redom izyebu svi, od žene do sistema...but,
jedna mala ispravka poštovani kolega,
muškarac u Srbiji često sasvim objektivno nije u mogućnosti da živi život poput tebe, vas i sličnih kanadijanaca...istina, kao i svugde, priča se razlikuje od slučaja do slučaja, ali većina samotnjaka neke moje i starije generacije (za) koje znam ili živi kod roditelja, ili iznajmljuje neki bedan stančić (u koji se i quravela zapita da li je pouzdano da uđe)...većina izgubi posao pa se razvaljuju od alkohola žicajući pare od samilosne familije i prijatelja...oni koji plaćaju alimentaciju (ako plaćaju) realno ne mogu da priušte restorane nego opet kod babe ili tetke na ručak...mnogi se uglavnom opet ožene, prizete, opet traže neki sadržaj koji će moći da nadoknadi svu tu duhovnu i financijsku prazninu koja se nakon dve, tri godine momkovanja , sigurno negde oseti....yebiga.. o zdravstvenom stanju našeg prosečnog izmrcvarenog "polovnjaka" da ne pričam...
dakle, sve je to lepo, divno, krasno i bajkovito ako imaš posao u nekoj solidnoj stranoj firmi, ako imaš neki ekstra privatni biznis pa si baya, ili ako si oko 30-te i još ti nije do zayebancije zvane brak, porodica itd......ne tvrdim da su takvi slučajevi retki, ima ih hvala bogu, daleko od toga da smo baš uganda (mada...), ali ili ja nešto ne vidim gomilu tih srećnih samaca ili se krećem u lošem društvu,
nem'pojma:confused:

ali prihvatam da nisam u pravu.

Poslednja izmena:
Ja stvarno ne razumem što si ti zapeo za ovaj forum, toliko. Ima žena i na drugim mestima, u krajnjoj liniji, ima drugih foruma :aha:

a evo je i bullshit devojka .... :hahaha:

- - - - - - - - - -

budi sam!
pare, kuca, miran dom, blagostanje i koju god oces da imas jurice za tobom.
ko god je juri za ribama - ostane bez para, ko juri za parama - ribe ga jure... i dobiju pedalu kad zadovolje
]

ziveli :D
nego ima poente ,kad si solo jednosoban stan de sasvim taman, kad si u porodici 3-4- vec treba dvosoban,... uopste gledano manji su ti troskovi kad se otarasis pijavica...

burazeru, hvala ti sto si tu. muska solidarnost je tabu tema.

znam da u srbiji stvari nisu dobre, i to nije tvoja krivica. ovde su stvari drugacije, mnogo drugacije. problem je kad se ljudi navade pa upadnu u dugove.
da si ovde, i imas struku i nisi lakom na kreditne kartice bio bi kao bubreg u loju.
znaci nisam ja neki baja, neko me lokacija uzdize.

al za ovo sam spreman da udjem u dug.

Pogledajte prilog 301508

vredi samo za prolece-leto-jesen. posle ga drzis u garazi, nekih 5 meseci.
al vredi.
7000 cc kurvetica, pojede ti rezervoar za 3 sata voznje hahaha, al kad zaurtla, pichketine po trotoaru shetaju ko manekenke i smiskaju se.
sve su to gold digerke

Back