Samopouzdanje

Korisnik404

Zainteresovan član
Poruka
193
Manjak samopouzdanja kod zena. Tema je za neke prosta, za mene nedokuciva. Zaista bih zeleo svojoj lepsoj polovini da olaksam to breme, ali ne znam kako. Nisam neki talenat i moram priznati, ne umem sa zenama. Mada trudim se, nije da nije, ali opet ne ide mi za rukom tu da joj pomognem.

Imate li mozda neki savet? Zaista bih to cenio.

Pretpostavljam da je do fizickog izgleda, mada za to definitivno nema razloga. Nije sad da hvalim, ali dobro sam se udao :mrgreen:

Opet, stalno je nezadovoljna po tom pitanju, mislim da joj to i srozava samopouzdanje. Ja se trudim, udeljujem komplimente (ne napadno), zato sto to zaista i mislim. Ali jednostavno to ne daje efekte.

dakle i muškarci mogu da pate od manjka samopouzdanja ne vidim kako će neko da ti da formulu kako se leči manjak samopouzdanja kod žena samo kad je to univerzalna stvar da tako kažem,to me neodoljivo podseća na ono kako je depresija ženska bolest i sl.prosto nije netačne su te premise od samog starta konkretno žene mogu da pate od manjka samopouzdanja iz istih ili sličnih razloga kao i muškarci sve je to individualno

Pa, bila je tema, ali generalno je problem u odnosu na ''tržište'' i da li žena hoće da se baci na isto.
Svest o bezvremenim kvalitetima pobeđuje sve prolazne poželjne stavke.
Mora dostići stepen umne snage da razlikuje bezvremene i prolazne vrednosti, i nema poređenja sa drugim ženama. Svaka je za sebe.
Zamislimo da imamo jednu šansu da svoj život kao strelu odapnemo i problem su ljudi okolo... koji imaju svoje stavove.
Masa je plitka, glupa i neartikulisana.
Dakle... moja strela i kako ću da je odapnem ne zavisi od te plitke, glupe i neartikulisane mase, nego samo od mene.
Šta god da je strela, imam određeno vreme da vežbam i postanem maher. Kad sam jednom maher, samopouzdanje više niko ne može da me slomi... tj, moje samopouzdanje.
:cvet:

Šta ste navalile na čoveka???
On nije oženio muškarca nego ženu, zato pita ovde.
Nije rekao da je manjak samopouzdanja SAMO ženski problem, skočile ste na njega kao feminiskinje.
Njega zanima NJEGOVA ŽENA, a zabole ga kur za ostale žene.
pa nek otvori onda temu moja žena falinke i prednosti na uvid a ne da gledamo u pasulj šta dotična ima kao problem ako ga i ima kako je tema otvorena lol

Pretpostavljam da je do fizickog izgleda, mada za to definitivno nema razloga. Nije sad da hvalim, ali dobro sam se udao :mrgreen:

Opet, stalno je nezadovoljna po tom pitanju, mislim da joj to i srozava samopouzdanje. Ja se trudim, udeljujem komplimente (ne napadno), zato sto to zaista i mislim. Ali jednostavno to ne daje efekte.

Ako je fizički izgled u pitanju ima više rešenja. Odaberi smer u kom misliš da treba krenuti.
Vežbanje, ako je zbog tela?
Kozmetičarka, ako je zbog kože?
Frizerka, ako je zbog kose?

I možda bi bilo dobro da nađeš saveznike, neku njenu drugaricu da joj i ona pomogne s komplimentima. :)

Ako je fizički izgled u pitanju ima više rešenja. Odaberi smer u kom misliš da treba krenuti.
Vežbanje, ako je zbog tela?
Kozmetičarka, ako je zbog kože?
Frizerka, ako je zbog kose?

I možda bi bilo dobro da nađeš saveznike, neku njenu drugaricu da joj i ona pomogne s komplimentima. :)
kad bi meni drugarica naprasno pocela da deli komplimente pomislila bih da je poludela :lol:

• Podržavam
Reactions: Red
Јако ми се свиђа што то примећујеш, што је осећаш, што ти није свеједно и ниси у фазону- то је њена ствар.
Моја сестра има тај проблем. Није да јој нешто утиче на живот, овако гледано са стране, али вероватно само она зна како се субјективно осећа. А Бог јој дао све! Просто невероватно. И лепа, и згодна, и благе нарави, насмејана и стрпљива, и све јој иде, од спорта, преко језика и уметности до математике и програмирања.
Али, нешто је спутава да се опусти сама са собом.
Када год се укаже прилика, а да не буде нападно, причам са њом о томе. Јер се иначе ретко отвара.
Свесна је. Свесна је и да нема објективан разлог да сумња у своје квалитете, да се устеже и повлачи. Али је таква.
И мислим да нам је свима дража него да се прси и самопрецењује. Ја сам генерално слаба на скромне људе.

Neki ljudi su introvertni, u onom profanom smislu reči...i od njih ne možete da očekujete da vam se otvore, to ne rade ni sa najbližima, mada često govore o sebi..... Ako vas vole, reći će vam kad to smatraju da je neophodno.

Nije reč o poverenju i samopouzdanju, već je u pitanju karakter.

Manjak samopouzdanja kod zena. Tema je za neke prosta, za mene nedokuciva. Zaista bih zeleo svojoj lepsoj polovini da olaksam to breme, ali ne znam kako. Nisam neki talenat i moram priznati, ne umem sa zenama. Mada trudim se, nije da nije, ali opet ne ide mi za rukom tu da joj pomognem.

Imate li mozda neki savet? Zaista bih to cenio.
Ako imaš stalnu partnerku zašto veruješ da ne umeš sa ženama.
naposletku nije fora umeti sa ženama,
već umeti sa jednom ženom.

Back