Samopouzdanje

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je prosto. Posvetiš se radu na sebi u pogledu da ćeš naučiti nešto novo i time više vrednovati sebe. I kada znaš da si dobra u nečemu odmah ćeš se osećati bolje u svojim očima. Šta ti misliš o romima koji nemaju završenu školu, a šepure se kao da su kraljevi sveta? Zašto njima ne manjka samopouzdanje?

Ne moj da slušaš svakoga veruj u to svoje znanje realno čvrsto ne gledaj previše TV program, ne ulazi u rasprave i filozofije preko granice svoga razumevanja bavi se malo sportom laganim vežbama za razgibavanje sa trbušnjacima i sklekovima. Kad čovek oseti malo jače svoje mišiće i snagu dobija neku dozu sigurnosti, ne nasedaj nikako da te navuku na plakanja i tužne scene odma menjaj na nešto pozitivno.

Ne moj da slušaš svakoga veruj u to svoje znanje realno čvrsto ne gledaj previše TV program, ne ulazi u rasprave i filozofije preko granice svoga razumevanja bavi se malo sportom laganim vežbama za razgibavanje sa trbušnjacima i sklekovima. Kad čovek oseti malo jače svoje mišiće i snagu dobija neku dozu sigurnosti, ne nasedaj nikako da te navuku na plakanja i tužne scene odma menjaj na nešto pozitivno.
Hvala ti 👍

Ovo mi se svidza:ne ulazi u rasprave..

• Podržavam
Reactions: DUH
To je jako tesko i ne moze samopuzdanje da se stekne odjednom.Treba mnogo da se vezba.Prvo mora da raskrstis sama sa sobom sta zelis a sta ne zelis,sta mozes a sta ne mozes i tako dalje.Prvo od cega mozes da krenes to je da verujes u sebe i ne dozvolis nikom da ti nametne svoje misljenje.

Back