Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..Imam veliki problem sa samopouzdanjem.Sta uraditi da se poveca osjecaj samopouzdanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledat cuКуцај на гугл "како повећати самопоуздање".
Ne deluješ uopšte tako, baš naprotiv, da si jako stabilna osoba sa samopouzdanjem.Pozz..Imam veliki problem sa samopouzdanjem.Sta uraditi da se poveca osjecaj samopouzdanja?
Mislis?Hvala ti puno.Ne deluješ uopšte tako, baš naprotiv, da si jako stabilna osoba sa samopouzdanjem.
Ma iskreno ljudi vrse pritisak.Prvo se zapitaj sto ti se to ne sviđa kod tebe?
Ima mnogo divnih osoba koje se jednostavno ne ističu iz xx razloga.
Neke zbog fizickog izgleda a neke misle da nemaju što pametno reć pa šute i drze se postrani.
Zavolis i prihvatis sebe takva kakva jesi.
Osjetljiva i emotivna..И радиш на себи да постанеш боља особа у сваком погледу, па и у погледу самопоуздања.
Pa osjetljivos i plač za svaku sitnicu vise ima veze s depresijom. To nema veze sa samopouzdanjem.Plac za stvari kojima su nekim ljudima glupost..npr pas je bolestan.
Mozda..ne bas za svakuPa osjetljivos i plač za svaku sitnicu vise ima veze s depresijom. To nema veze sa samopouzdanjem.
Ja sam i teze stvari u zivotu prezivilaPa osjetljivos i plač za svaku sitnicu vise ima veze s depresijom. To nema veze sa samopouzdanjem.
To znaci da si emotivna a ne da imas problem sa samopouzdanjem.Plac za stvari kojima su nekim ljudima glupost..npr pas je bolestan.
Pa da..npr.neko koga znam..pa umre i placem.Osjecajna sam.To znaci da si emotivna a ne da imas problem sa samopouzdanjem.
Hvala tiNe moj da slušaš svakoga veruj u to svoje znanje realno čvrsto ne gledaj previše TV program, ne ulazi u rasprave i filozofije preko granice svoga razumevanja bavi se malo sportom laganim vežbama za razgibavanje sa trbušnjacima i sklekovima. Kad čovek oseti malo jače svoje mišiće i snagu dobija neku dozu sigurnosti, ne nasedaj nikako da te navuku na plakanja i tužne scene odma menjaj na nešto pozitivno.
Ovo mi se svidza:ne ulazi u rasprave..Ne moj da slušaš svakoga veruj u to svoje znanje realno čvrsto ne gledaj previše TV program, ne ulazi u rasprave i filozofije preko granice svoga razumevanja bavi se malo sportom laganim vežbama za razgibavanje sa trbušnjacima i sklekovima. Kad čovek oseti malo jače svoje mišiće i snagu dobija neku dozu sigurnosti, ne nasedaj nikako da te navuku na plakanja i tužne scene odma menjaj na nešto pozitivno.
TacnoTo je jako tesko i ne moze samopuzdanje da se stekne odjednom.Treba mnogo da se vezba.Prvo mora da raskrstis sama sa sobom sta zelis a sta ne zelis,sta mozes a sta ne mozes i tako dalje.Prvo od cega mozes da krenes to je da verujes u sebe i ne dozvolis nikom da ti nametne svoje misljenje.
Imaju ga i drugi ,pa onda kad te boli sta misle o tebi eto te iznad njihPozz..Imam veliki problem sa samopouzdanjem.Sta uraditi da se poveca osjecaj samopouzdanja?
Mozda s godinama ti postane svejedno.Imaju ga i drugi ,pa onda kad te boli sta misle o tebi eto te iznad njih