Samopouzdanje i prilazenje pripadnicama ljepseg pola

• Začetnik teme Začetnik teme bman3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali kad vidim ove devojke,posebno mladje,pomislim da sa pravom treba generalizovati.Kao da ih stancuju u nekoj fabrici.

A nije kao i da imaju neki primer odakle ce da nauce, tuga. Izbegavam ih u sirokom luku, neka ego hrane na nekome drugom, na meni nece.
Zbog njih sam u poslednje vreme prestao da pokusavam uopste, cekam da mi nesto padne sa neba, izgubio sam volju i zivce

A sta muskarci ne gledaju kako se devojka, zena obukla u odnosu na vreme, mesto, situaciju ili kako se ponasa u drustvu i prema drustvu? Pa nije isto kad vidis neku polugolu i pripitu i neku koja se obukla pa taman kako treba, koja i ako popije ima meru, kada govori govori polako, smireno, ljubazno?.

Nije odeca nikakvo merilo... te 'pristojne' su nekad opasnije i od ovih polugolih

Poslednja izmena:
A nije kao i da imaju neki primer odakle ce da nauce, tuga. Izbegavam ih u sirokom luku, neka ego hrane na nekome drugom, na meni nece

Pa imaju taj internet jbm ga,mladji ljudi ne gledaju TV.Samo sto izgleda da gledaju razne parove,svingere,svinjce,umesto da izaberu ono najbolje.Upravo tako,iskaljuju svoje frustracije i hrane svoj ego,da to ne rade mislim da bi naprosto nestale,ne bi imale razloga da postoje.

Pa imaju taj internet jbm ga,mladji ljudi ne gledaju TV.Samo sto izgleda da gledaju razne parove,svingere,svinjce,umesto da izaberu ono najbolje.

Pa imaju, ali ne znaju da iskoriste to. Ma gledaju, koliko sam samo zaludjenih za te 'rijalitije' video. Ajde sto gledaju, nego sto i medjusobno diskutuju o tome. Tamo imaju uzora koliko pozele, ne zna se ko je bolji i pametniji.

Njima i ne treba veza, samo da im je ego dobro podmiren, i srecnije su nego da su u vezi

Poslednja izmena:
Pa imaju, ali ne znaju da iskoriste to. Ma gledaju, koliko sam samo zaludjenih za te 'rijalitije' video. Ajde sto gledaju, nego sto i medjusobno diskutuju o tome. Tamo imaju uzora koliko pozele, ne zna se ko je bolji i pametniji.

Njima i ne treba veza, samo da im je ego dobro podmiren, i srecnije su nego da su u vezi

Za vezu treba da se bude covek.A ljudsko bice sposobno za bilo kakvo vezivanje ne gleda rijalitije. One su duhovno,mentalno i emotivno sakate.I menji je njih malo i zao.

Istina ali cekaj ko kaze da ne moze da iskoristi situaciju u svoju korist? Dao mu bog glavu da misli, usi da cuje, oci da vidi...Jel nasmejana, jel isijava zadovoljstvo, srecu, jel otvorena za komunikaciju, znaci ne mozes da me ubedis da do pocetnog razgovora ne moze doci i to sasvim spontano...E sad sto bi neki sad i odmah bez da imaju predstavu kome prilaze to je nesto drugo...msm sta neko zna o bilo kome koga prvi put u zivotu vidi, u cijem se drustvu ne krece, niti je imao prilike...cak i kad se desi da postoji ta neka drustvena spona pa valjda se prvo raspitas o toj necijoj drugarici, sestri...ili evo drustvene mreze, pa valjda procitas kako se neko opisao, kakve je podatke stavio o sebi, o cemu je pisao, mozda prokomentarises jos nesto sem te neke fotke a cak i tad ti nista ne garantuje nikakav uspeh ili gresim?

Žena može biti nasmejana i da isijava zadovoljstvo iz hiljadu razloga a da nijedan od njih ne bude taj da želi da joj se obratiš, što je uvek i slučaj.
Druga stvar, prići ženi bez znanja o njenom emotivnom statusu je takođe veoma loše jer ona ne može a da ne ispriča drugarici, koleginici, mužu, sinu, tetki, komšinkinom psu i babinoj jetrvi pa ti onda dođeš u neprijatnu situaciju pa se zato zbog toga slažem da se treba raspitati o njoj dobro pre bilo kakvih poteza. Ono, kao kad tražiš posao, mora veza, neko da te preporuči, da ti informacije, kakve su ti šanse, šta, kako... Mislim, za one koji su dovoljno ludi i napaćeni da to rade.
A društvene mreže nikako. Prvi kontakt preko fejsbuka, zahtevi, poruke, lajkovi, komentari... Od toga se 'leba sigurno neće najesti. Može samo budala da ispadne. Društvene mreže nisu za to.

Žena može biti nasmejana i da isijava zadovoljstvo iz hiljadu razloga a da nijedan od njih ne bude taj da želi da joj se obratiš, što je uvek i slučaj.
Druga stvar, prići ženi bez znanja o njenom emotivnom statusu je takođe veoma loše jer ona ne može a da ne ispriča drugarici, koleginici, mužu, sinu, tetki, komšinkinom psu i babinoj jetrvi pa ti onda dođeš u neprijatnu situaciju pa se zato zbog toga slažem da se treba raspitati o njoj dobro pre bilo kakvih poteza. Ono, kao kad tražiš posao, mora veza, neko da te preporuči, da ti informacije, kakve su ti šanse, šta, kako... Mislim, za one koji su dovoljno ludi i napaćeni da to rade.
A društvene mreže nikako. Prvi kontakt preko fejsbuka, zahtevi, poruke, lajkovi, komentari... Od toga se 'leba sigurno neće najesti. Može samo budala da ispadne. Društvene mreže nisu za to.

Sve tacno. Ipak primer nasmejane i zadovoljne zene sam uzela iz subjektivnih a negde i intuitivnih razloga. Negde sam uverena da ce pre probati kod takve nego kod lepe al umisljene ili poznatije tipa manekenke, pevacice, prosto ako se i ne plase da ce biti odjebani jer joj svako prilazi vremenom bas to sto joj svako prilazi i pored jel njega pocne da ga opterecuje i plasi. Uopsteno gledano lepe zene ostvarene u nekom poslu uglavnom budu i same. Za razliku od zene koja moze da stane iza uspesnog muskarca zaista je malo muskaraca koji mogu ovakvu zenu da isprate. Frustrirani i jedni i drugi i eto ti zacaranog kruga i tog povrsnog sablona da su svi isti. A takvo stanje se pogorsava kako postaju stariji i jedni i drugi.

Sve tacno. Ipak primer nasmejane i zadovoljne zene sam uzela iz subjektivnih a negde i intuitivnih razloga. Negde sam uverena da ce pre probati kod takve nego kod lepe al umisljene ili poznatije tipa manekenke, pevacice, prosto ako se i ne plase da ce biti odjebani jer joj svako prilazi vremenom bas to sto joj svako prilazi i pored jel njega pocne da ga opterecuje i plasi. Uopsteno gledano lepe zene ostvarene u nekom poslu uglavnom budu i same. Za razliku od zene koja moze da stane iza uspesnog muskarca zaista je malo muskaraca koji mogu ovakvu zenu da isprate. Frustrirani i jedni i drugi i eto ti zacaranog kruga i tog povrsnog sablona da su svi isti. A takvo stanje se pogorsava kako postaju stariji i jedni i drugi.

aha
a, u koju grupu ti spadaš?

Lepe i poslovno uspešne i ostvarene žene su često same ne zato što muškarci ne mogu da je isprate već zato što tako ona hoće. Takve žene nipošto neće biti u vezi ili braku sa muškarcem koji je ispod njenog nivoa po pitanju posla i primanja. Uopšte, generalno će možda 1 od 100 žena pristati na takvu varihantu. Muškarci to znaju i zato im u glavnom ne prilaze jer ne žeke da gube vreme. Pametni muškarci. Ali uvek ima budala koje će se ponižavati.

A ostalo, pa da, tako je to u današnje vreme kada su, kao, svi dostupni jedni drugima, svakom možeš kada hoćeš da pošalješ poruku, pozoveš ga, vidiš njegove slike, imaš uvid u njegov život... a u stvari, sve je postalo izopačeno, nenormalno i izveštačeno.

Lepe i poslovno uspešne i ostvarene žene su često same ne zato što muškarci ne mogu da je isprate već zato što tako ona hoće. Takve žene nipošto neće biti u vezi ili braku sa muškarcem koji je ispod njenog nivoa po pitanju posla i primanja. Uopšte, generalno će možda 1 od 100 žena pristati na takvu varihantu. Muškarci to znaju i zato im u glavnom ne prilaze jer ne žeke da gube vreme. Pametni muškarci. Ali uvek ima budala koje će se ponižavati.

A ostalo, pa da, tako je to u današnje vreme kada su, kao, svi dostupni jedni drugima, svakom možeš kada hoćeš da pošalješ poruku, pozoveš ga, vidiš njegove slike, imaš uvid u njegov život... a u stvari, sve je postalo izopačeno, nenormalno i izveštačeno.

Slazem se.

- - - - - - - - - -

Ma otkud su same, žene nisu aseksualna bića, uvek imaju nekog krkana zaduženog za teške fizičke poslove. Možda nemaju zvaničnog partnera, ali tu su ti saradnici, nadničari, kako god...

A i sa tvojim misljenjem se slazem takodje.

Back