Samopouzdanje i prilazenje pripadnicama ljepseg pola

• Začetnik teme Začetnik teme bman3
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam bas vest u toj oblasti, i retko kad prvi zapocinjem, cak i da mi se neka devojka bas bas svidi

Skoro uvek se svede na to da se druzimo, dok ne budem siguran da ima sanse za nesto, i ako vidim da ima, onda je iznenadim poljupcem :lol:
Uvek prvo oprezno opipavam teren, pa tek kad sam siguran, krecem u akciju :lol: mada u dosta situacija se ne usudim ni za to (strah od odbijanja, manjak samopouzdanja, jbg, nismo svi toliko vesti :D)

Meni su kad sam bio klinac stalno govorili da budem manje osetljiv. Tad niti sam shvatao što to znači, niti sam imao sposobnost da se tako ponašam. S vremenom čovek matori, boli ga za sve manje stvari pa i šta će žene da misle. Tako da budi manje osetljiv, a ako to ne pomogne shvati da godinama stvari postaju bolje. I obavezno, radi na autu i lovi, a ako uspeš da nabaviš sopstveni stan tad si kralj. Fore i muvanja su za klince u srednjoj školi

Meni su kad sam bio klinac stalno govorili da budem manje osetljiv. Tad niti sam shvatao što to znači, niti sam imao sposobnost da se tako ponašam. S vremenom čovek matori, boli ga za sve manje stvari pa i šta će žene da misle. Tako da budi manje osetljiv, a ako to ne pomogne shvati da godinama stvari postaju bolje. I obavezno, radi na autu i lovi, a ako uspeš da nabaviš sopstveni stan tad si kralj. Fore i muvanja su za klince u srednjoj školi

Slazem se za ovo oko osetljivosti.

A za to oko auta i love, ako ce zbog toga da me juri, ne treba mi

Na samopouzdanje, duh jos ako licis na insana padaju svi i muskarci i zene. Ili ga imas ili ga nemas. Meni su najvise prilazili onda kada sam se najvise dobro zezala uglavnom na sopstveni racun i kada me bolelo uvo sta ce ko da misli. Kupim nove cipele, dok se razgaze malo naravno da stezu, izujem se u sred grada, njih u ruku ja bosa, ljudi gledaju a ja bas onom sto seta sa nekom tip top skockanom faca na opasno curom i okrece se od cuda uputim i osmeh i komentar pa nove su i produzim dok se isti zakopa gledajuci zamnom...vidim haljinu koja mi se svidja, udjem u butik da je probam, presvucem se u kabini i samo izadjem, uhvatim ostale zene koje se nadju u blizini da prokomentarisu kako mi stoji i vec se nadje njihov pratilac da mi ponudi njihovu kabinu jer je tamo kao vece ogledalo, doduse bilo je i onih koji nisu nikako mogli da se pomire za zescim provokacijama pa su prilazili jel da mi vrate milo za drago. To su ti plasticni primeri. Poenta je da nikad ali nikad nisam svesno i ciljano isla u lov na nekog niti sam ikad za zivota ja nekom prva prisla. Imaju i muskarci i zene detektor za ljude koji izlaze samo zbog toga i beze sto dalje jer im isti deluju kao zadnji ocajnici.

Pisite svoje fore za prilazenje djevojkama, kao i fore koje primjenjujete preko poruke, iskustva prvih sastanaka i samopouzdanje u ovoj oblasti

- Zaradi mnogo para kako znaš i umeš.
- Počni da se ponašaš kao džukac.
- Obavezno ignoriši savete tipa "budi opušten i budi ono što jesti" iz čisto logičkih razloga.

- - - - - - - - - -

Na samopouzdanje, duh jos ako licis na insana padaju svi i muskarci i zene. Ili ga imas ili ga nemas. Meni su najvise prilazili onda kada sam se najvise dobro zezala uglavnom na sopstveni racun i kada me bolelo uvo sta ce ko da misli. Kupim nove cipele, dok se razgaze malo naravno da stezu, izujem se u sred grada, njih u ruku ja bosa, ljudi gledaju a ja bas onom sto seta sa nekom tip top skockanom faca na opasno curom i okrece se od cuda uputim i osmeh i komentar pa nove su i produzim dok se isti zakopa gledajuci zamnom...vidim haljinu koja mi se svidja, udjem u butik da je probam, presvucem se u kabini i samo izadjem, uhvatim ostale zene koje se nadju u blizini da prokomentarisu kako mi stoji i vec se nadje njihov pratilac da mi ponudi njihovu kabinu jer je tamo kao vece ogledalo, doduse bilo je i onih koji nisu nikako mogli da se pomire za zescim provokacijama pa su prilazili jel da mi vrate milo za drago. To su ti plasticni primeri. Poenta je da nikad ali nikad nisam svesno i ciljano isla u lov na nekog niti sam ikad za zivota ja nekom prva prisla. Imaju i muskarci i zene detektor za ljude koji izlaze samo zbog toga i beze sto dalje jer im isti deluju kao zadnji ocajnici.

Žena može da se ponaša tako opušteno jer je za nju takvo ponašanje često prikladno pa i simpatično. Muškarac nikako ne može.

U ovoj oblasti sam ekspert za zaobilazenje nasih devojaka.
Em se prave vazne em mnogo traze a malo daju....

Ma pucaju od jeda kad vide dobrog frajera za nekom sasvim prosecnom, obicnom devojkom, zenom a one u fulu, garderoba, sminka, frizura, nokti, svaki dan tako i svuda....pa jbt jel si lutka il si zivo bice, sta covek da radi sa tobom, sta da prica, gde da te vodi, nisu vazne vec neraspolozene, duboko nesrecne da ne kazem nadrkane i tu krece taj zacarani krug, jos vise izlazaka, provoda, nekog drustva, ludila, ima se moze se rad a ne kapiraju da jednom u zivotu mogu za pocetak pa da se nasmeju. Naravno da nisu sve takve al te sto nisu pa uglavnom niti imaju potrebu to da isticu niti su same a zamisli mogu biti i debeljuskaste sto ove skockane ultramegagiga ribe tek ubija u pojam. Ocajnice koje u stvari samo i zele da ih neko ozeni a samo kontraefekat stvaraju.

- Zaradi mnogo para kako znaš i umeš.
- Počni da se ponašaš kao džukac.
- Obavezno ignoriši savete tipa "budi opušten i budi ono što jesti" iz čisto logičkih razloga.

- - - - - - - - - -

Žena može da se ponaša tako opušteno jer je za nju takvo ponašanje često prikladno pa i simpatično. Muškarac nikako ne može.

Istina ali cekaj ko kaze da ne moze da iskoristi situaciju u svoju korist? Dao mu bog glavu da misli, usi da cuje, oci da vidi...Jel nasmejana, jel isijava zadovoljstvo, srecu, jel otvorena za komunikaciju, znaci ne mozes da me ubedis da do pocetnog razgovora ne moze doci i to sasvim spontano...E sad sto bi neki sad i odmah bez da imaju predstavu kome prilaze to je nesto drugo...msm sta neko zna o bilo kome koga prvi put u zivotu vidi, u cijem se drustvu ne krece, niti je imao prilike...cak i kad se desi da postoji ta neka drustvena spona pa valjda se prvo raspitas o toj necijoj drugarici, sestri...ili evo drustvene mreze, pa valjda procitas kako se neko opisao, kakve je podatke stavio o sebi, o cemu je pisao, mozda prokomentarises jos nesto sem te neke fotke a cak i tad ti nista ne garantuje nikakav uspeh ili gresim?

Prvi utisak je presudan.Posebno kod nasih povrsnih devojaka.Stajling,odeca,drzanje,tonalitet,bukvalno sve.I opet ti uspeh nije zagarantovan.U najboljem slucaju dadnu tu rupu,sve iznad toga je premija.Mnogo traze i ocekuju a daju vrlo malo ili nista.Ako budes kezual,u svom nekom fazonu drugacijem,originalnom,maksimalno opusten i ides u neku muvazu i pridjes im takav one u sebi umeju da pomisle ,,Evo ga neki klosar''.Naravno ima izuzetaka,pa mozes da pridjes kezual i to ispadne uglavnom dobro.Ali kad vidim ove devojke,posebno mladje,pomislim da sa pravom treba generalizovati.Kao da ih stancuju u nekoj fabrici.

Back