E E'len Poznat Poruka 9.248 22.10.2009. u 23:22 - Samokontrola #26 Goddess Cipelic: Imate li samokontrolu u ljubavnim odnosima ili su neke stvari jace od vas? Ko je izdrzljiviji u svakom smislu? Partner ili vi? A inat? Popustate prvi? Kliknite za proširenje... Balans : nekad grizem, nekad pustim..
Goddess Cipelic: Imate li samokontrolu u ljubavnim odnosima ili su neke stvari jace od vas? Ko je izdrzljiviji u svakom smislu? Partner ili vi? A inat? Popustate prvi? Kliknite za proširenje... Balans : nekad grizem, nekad pustim..
Luna Buduća legenda Poruka 32.743 22.10.2009. u 23:27 - Samokontrola #27 Goddess Cipelic: Imate li samokontrolu u ljubavnim odnosima ili su neke stvari jace od vas? Ko je izdrzljiviji u svakom smislu? Partner ili vi? A inat? Popustate prvi? Kliknite za proširenje... Ne volim da se svadjam,a ponajmanje inatim.Resim odmah sta imam i to je to.Ponekad popustim prva...u stvari vise puta...Svadje su mi gubljenje vremena
Goddess Cipelic: Imate li samokontrolu u ljubavnim odnosima ili su neke stvari jace od vas? Ko je izdrzljiviji u svakom smislu? Partner ili vi? A inat? Popustate prvi? Kliknite za proširenje... Ne volim da se svadjam,a ponajmanje inatim.Resim odmah sta imam i to je to.Ponekad popustim prva...u stvari vise puta...Svadje su mi gubljenje vremena
NovaIsta Legenda Poruka 51.033 23.10.2009. u 11:52 - Samokontrola #28 kad imam tvrdoglavog inadziju na protivnickoj strani postanem jos gora a kad on nije inadzija ondak sam ja super
kad imam tvrdoglavog inadziju na protivnickoj strani postanem jos gora a kad on nije inadzija ondak sam ja super
neizreciva Buduća legenda Poruka 34.075 23.10.2009. u 14:02 - Samokontrola #29 isteram svoje, kad tad....na neki nacin....ali ne volim da se inatim.....