samokontrola

Hm...samokontrolu imam samo kada su pitanju ljudi do kojh mi nije stalo...onda sam hladna ki spricer. Nazalost, to nije slucaj sa bliskim osobama koje me okruzuju...npr..jedna jedina sitnica moje sestre je u stanju da me pokrene tako da bljujem vatru...

jutros sam prije jutarnje kafe negdje oko 11-12 sati isao po neki laptop u servis i najebo se malo uze i sire familije...na kraju ga zamalo nisam nokautirao...nisam ga odvalio zato sto sam ustao sa stolice pa se povukao kad je vidio koliki sam :) toliko o mojoj samo kontroli...znaci nula bambija za mene....mrzim zdrave srpske seljachitje rumene

Hellen:
Шта да се контролишем, заварим кечину првом ко ме нанервира, а ако их је више, онда им пукнем казнени контролни да све звечи...
Jao pa Vi ste profesor. Baš lepo. Ako, tako i treba. To je sada jedini preostali način da se odbranite od silnog bezobrazluka.

hanibal77:
koliko uspevate da se kontrolisete?u odnosu sa ljudima,na poslu,s porodicom...?
palo mi je na pamet jer sam danas imala jednog debila u parfimeriji koja je htela da joj vratim pare od parfema ,blah da vam ne pricam pricu na kraju mi je bacila onaj paket u lice i rekla da nece vise da kroci kod nas
ja "odlicna ideja gospodjo" sa osmehom a drhte mi ruke od besa
ona "ima i drugih parfimerija"
ja "naravno da ima" osmeh osmeh
i kad je izvadila paket iz kese i bacila mi nista nisam rekla,(da sacuvam ugled radnje je l )iako sam htela da je zakoljem/zadavim/obesim/pokenjam se po njoj ustvari rekla sam joj da mi vrati i kesu sa probnim uzorcima u tom slucaju(pametnica je htela to da zadrzi,koji bezobrazluk)
ne znam da l sam faca sto sam uspela da se iskontrolisem ili budala sto je nisam napusila uprkos mogucnosti da dobijem pismeno upozorenje
kako to kod vas ide?nekad mi zaista dodje da uradim kako mi impuls kaze i malo da se pobijem :lol: da li bi mi bilo lakse?ili je bolje sto sam ja ispala gospodja a ona prostakusa ali sam zato bila besna celo popodne(izvikala sam se na direktoricu doduse)

Pa ima pravo, da vrati parfem ako ima dobar razlog za to...i pravo, da joj vrate pare ili, da uzme nesto drugo...
Musterija je uvek u pravu, dok nikoga ne maltretira...itd...

A inace umem jako dobro, da se kontrolisem...mogla bi reci odlicno...jako tesko me provaliti..

alya:
Pa ima pravo, da vrati parfem ako ima dobar razlog za to...i pravo, da joj vrate pare ili, da uzme nesto drugo...
Musterija je uvek u pravu, dok nikoga ne maltretira...itd...

A inace umem jako dobro, da se kontrolisem...mogla bi reci odlicno...jako tesko me provaliti..
to pravo joj niko ni u jednom momentu nije osporio,o cemu pricas?
ali NEMA pravo da ga baci na mene,ili mozda mislis da kao musterija imas pravo da radis sta hoces???

I meni je lakse da se kontrolisem sa nekim do kog mi nije stalo,al su zato moji najblizi u stanju da me tako izlude da se jedva uzdrzim od neprimerene reakcije..doduse, nekad se i ne udrzim, jer mislim da je tako bolje u tom trenutku, al to ako bas nisu preterali svaku meru..

(Dok najlepša žena svih vremena i sa mahalicom na divnom bedru
stoji nad njim kao anđeo, ondaK su to oni najlepši osećaji o kojima
prekrasne trudnice ne smeju ni pomisliti)

ma, 'ebeš samokontrolu: Uhff, što bi' ja ovo J! :D

Back