Samohrani samotnjaci

ma jok sve babe neke s krupnom decom
domacice
to ti je ono sto cita 50 nijansi i fantazira o shvalerchini koja im dominantno vadi tampon
bata zivotinja devojachki san

dobro de i ja sam baba sa krupnom decom:lol: ali...ne moram da fantaziram niti jednu od tih 50 sivih nijansi kad je jedan takav B. životinja bio moj:(

ajd pa možda uskoro bude življe malo. stisla zima, ioanko niko niš ne radi u ofisima, svi vise na fejsu ili forumima..možda bude malo više aktivnosti vredne pažnje ..

apropo slike -ispodprosecno lepa zenska ,nostalgija za mladoscu , zivot pun promasaja , vracanje u detinjstvo -nezrela...
A ti matorka , vec sam jeo fazana i zeca ,a sezona jos traje uskoro ce i patkica da padne :per:.

sta lupa ova kobila, odma lepi etikete treba joj g. motka , povuci rec kravetino bezobrazna imam decu , moj komentar je da si danas ispod proseka cim ne postavljas tvoje sadasnje slike ,znate one devojke slatke bile kao klinke a kad odrastu -poruzne ko grobovi....

- - - - - - - - - -

sad kad smo izbrisali one komentare ovo izgleda kao da si meni uputio kritiku. užas:lol:
ma te sto postavljaju slike od ko zna kad su teske kompleksashice...

sta lupa ova kobila, odma lepi etikete treba joj g. motka , povuci rec kravetino bezobrazna imam decu , moj komentar je da si danas ispod proseka cim ne postavljas tvoje sadasnje slike ,znate one devojke slatke bile kao klinke a kad odrastu -poruzne ko grobovi....

- - - - - - - - - -

ma te sto postavljaju slike od ko zna kad su teske kompleksashice...
kizo...nisi u pravu, ali ajde sad...postoji tema dvvd na Ženama.
tamo smo imali priliku da vidimo i sadašnje izdanje pojedinih..ovo je bila šala, kako ne razumeš?
ne znam zašto odmah reaguješ agresivno i uvredljivo a zaista nema razloga.
nemoj bre da se svađamo,ovde smo manje više svi u totalnoj forumskoj harmoniji..retko mesto tog tipa, zaista:D

preterana, kizo..jeste li se pomirili? :)

pa da nastavimo sa zayebancijom na temi i forumu dok ne stigne kreuzer schutzstaffel, skraćeno KSS za spec. snage krstine pretorijanske moderacije.
zapravo, dvoumim se koja od formacija deluje na ovom pdf., waffen SS ili gestapo? :think:

dobro de i ja sam baba sa krupnom decom:lol: ali...ne moram da fantaziram niti jednu od tih 50 sivih nijansi kad je jedan takav B. životinja bio moj:(

ajd pa možda uskoro bude življe malo. stisla zima, ioanko niko niš ne radi u ofisima, svi vise na fejsu ili forumima..možda bude malo više aktivnosti vredne pažnje ..

slusaj picko, ti ne razumes, ne kapiras.
ajd da kazemo da je sve tako parfektno, da se ljudi vole, da te volim i da mislim da si sve ono sto sam ikad zeleo a za to vreme padaju govna ko kisha.
ti znas moju adresu, ova shatlterusa ce da me banuje uskoro, javi mi se.

Back