Aston M
Aktivan član
- Poruka
- 1.614
Da li bi podržali pravo muškarca da uz pomoć donatorke jajne ćelije i surogat majke sam ima decu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi podržali pravo muškarca da uz pomoć donatorke jajne ćelije i surogat majke sam ima decu?![]()
po meni je to jedina razumna opcija za tipa koji zeli potomstvo
koji ce ti q 1 zena za ceo zivot
Da li bi podržali pravo muškarca da uz pomoć donatorke jajne ćelije i surogat majke sam ima decu?![]()
Jao koje misljenje...kaastrofa
Iskreno, nisam nikad cula da se neko odlucio na ovu opciju.....
Oni koji zele porodicu-zelei da se ozene... ko zeli da menja-nema porodicu
- - - - - - - - - -
Sta su ti uradile zene - pa ti na pamet padaju takve ideje ??)))
Valjda ta opcija zakonski ni ne postoji u Srbiji pa nije ni mogao.
Uopšte, zakon ne izlazi baš u susret bilo kojoj kombinaciji sa surogat majkama.
- - - - - - - - - -
Sta su ti uradile zene - pa ti na pamet padaju takve ideje ??)))
Zbog neke ravnopravnosti.
Znate, kad žene pričaju kao:"ebite se muškarci, ne trebate nam ni za šta, možemo i decu da imamo bez vas"
Tehnički, to mogu i muškarci. Treba to samo pravno urediti.
)))
po meni je to jedina razumna opcija za tipa koji zeli potomstvo
koji ce ti q 1 zena za ceo zivot
Pa i kazem,jer smatram i da bibilo malo kandidata....
Deca zahtevaju paznju 24h na dan.... odvezi-dovezi, stavi da spavaju, neguj kad su bolesni...kasnije radi domaci s njima..huh
Muskarci ne zele da uzmu jednu zenu (da se ozene) , jer joj na neki nacin to daje pravo da ih cima kad god....
A dete to isto radi... tako da - nije ni cudo sto se o ovoj idejine diskutuje u javnosti.... jer malo muskaraca i zele ovu opciju!
Inace- u principu- prava koje ima jedan pol-treba da ima i drugi.... to je moj stav![]()
Ne mora da znači da će biti sam u tome. Može da ima pomoć od ljudi iz svoje primarne porodice.
Mogla bi da bude i dobra fora da ne napušta roditeljski dom a stvori sledeću generacijuako se tako dogovori sa porodicom i ako ima dovoljno veliku kuću.
U Srbiji i onako nije retkost da tri generacije žive zajedno.
Takođe, može da prvo dobije decu pa se onda oženi.
Prilikom razvoda, uglavnom su muškarci u lošijem položaju što se tiče prava na decu pa bi ovim to mogao da izbegne (pogotovo uzimajući u obzir današnji broj razvoda).
poshto se kretju jajne chelije?
bem li ga, valjda bi trebalo slično kao i spermatozoidi![]()