Samohrani samotnjaci

po meni je to jedina razumna opcija za tipa koji zeli potomstvo
koji ce ti q 1 zena za ceo zivot

Jao koje misljenje...kaastrofa

Iskreno, nisam nikad cula da se neko odlucio na ovu opciju.....

Oni koji zele porodicu-zelei da se ozene... ko zeli da menja-nema porodicu

- - - - - - - - - -

Da li bi podržali pravo muškarca da uz pomoć donatorke jajne ćelije i surogat majke sam ima decu?:)

Sta su ti uradile zene - pa ti na pamet padaju takve ideje ?? ;))))

- - - - - - - - - -

Valjda ta opcija zakonski ni ne postoji u Srbiji pa nije ni mogao.
Uopšte, zakon ne izlazi baš u susret bilo kojoj kombinaciji sa surogat majkama.

Valjda ta opcija zakonski ni ne postoji u Srbiji pa nije ni mogao.
Uopšte, zakon ne izlazi baš u susret bilo kojoj kombinaciji sa surogat majkama.

Pa i kazem,jer smatram i da bibilo malo kandidata....

Deca zahtevaju paznju 24h na dan.... odvezi-dovezi, stavi da spavaju, neguj kad su bolesni...kasnije radi domaci s njima..huh
Muskarci ne zele da uzmu jednu zenu (da se ozene) , jer joj na neki nacin to daje pravo da ih cima kad god....
A dete to isto radi... tako da - nije ni cudo sto se o ovoj idejine diskutuje u javnosti.... jer malo muskaraca i zele ovu opciju!

Inace- u principu- prava koje ima jedan pol-treba da ima i drugi.... to je moj stav :)

- - - - - - - - - -

Zbog neke ravnopravnosti.
Znate, kad žene pričaju kao:"ebite se muškarci, ne trebate nam ni za šta, možemo i decu da imamo bez vas":)
Tehnički, to mogu i muškarci. Treba to samo pravno urediti.

;))))

ma vecina ne zeli porodicu nego ih pritiska okolina a od malena su naucheni da to tako treba
zena je tu samo nuzno zlo ispunjavanja onoga shto dozivljavaju kao drushtvenu obavezu
po meni bolje je eliminisati

Pa i kazem,jer smatram i da bibilo malo kandidata....

Deca zahtevaju paznju 24h na dan.... odvezi-dovezi, stavi da spavaju, neguj kad su bolesni...kasnije radi domaci s njima..huh
Muskarci ne zele da uzmu jednu zenu (da se ozene) , jer joj na neki nacin to daje pravo da ih cima kad god....
A dete to isto radi... tako da - nije ni cudo sto se o ovoj idejine diskutuje u javnosti.... jer malo muskaraca i zele ovu opciju!

Inace- u principu- prava koje ima jedan pol-treba da ima i drugi.... to je moj stav :)

Ne mora da znači da će biti sam u tome. Može da ima pomoć od ljudi iz svoje primarne porodice.
Mogla bi da bude i dobra fora da ne napušta roditeljski dom a stvori sledeću generaciju:mrgreen: ako se tako dogovori sa porodicom i ako ima dovoljno veliku kuću.
U Srbiji i onako nije retkost da tri generacije žive zajedno.:)

Takođe, može da prvo dobije decu pa se onda oženi.
Prilikom razvoda, uglavnom su muškarci u lošijem položaju što se tiče prava na decu pa bi ovim to mogao da izbegne (pogotovo uzimajući u obzir današnji broj razvoda).

Riki Martini Elton Dzon su to uradili.
Kristijano Ronaldo je takodje na taj nacin postao otac, ali pokusava to da sakrije nevestim lazima, cak iznajmljuje onu elitnu rusku ravu da mu glumata verenicu,

Anyway, svako ima pravo na potomstvo i da bira nacin kako ce ga dobiti i podizati.
Istina, muskarcima je teze jer rabota sa surogat majkama kod nas nije zakonski regulisana, zbog svih sorta zatucanosti koje ovde vladaju. Ali ko ima mogucnosti pravac Amerika, UK, Rusija, Poljska...

Ne mora da znači da će biti sam u tome. Može da ima pomoć od ljudi iz svoje primarne porodice.
Mogla bi da bude i dobra fora da ne napušta roditeljski dom a stvori sledeću generaciju:mrgreen: ako se tako dogovori sa porodicom i ako ima dovoljno veliku kuću.
U Srbiji i onako nije retkost da tri generacije žive zajedno.:)

Takođe, može da prvo dobije decu pa se onda oženi.
Prilikom razvoda, uglavnom su muškarci u lošijem položaju što se tiče prava na decu pa bi ovim to mogao da izbegne (pogotovo uzimajući u obzir današnji broj razvoda).

Ne moze niko da se brine o detetu kao njegova majka.... Mi imamo dosta primera na nasim podrucjima gde su bake,ujine,tetke odgajale decu...

postoji nesto sto se zove MAJCINSKI INSTRIKT ;)

Ne mislim da je to dobra ideja. Polazim od sebe- nema šanse da sve stignem, da radim i zaradim, a istovremeno i da pružim detetu ono što mu je potrebno. Deca se uvek više vezuju za majku, a ona koja odrastaju samo sa majkom su uskraćena i oštećena, dok bi ona koja odrastaju samo sa ocem bila još više uskraćena i oštećena. Porodoci ja ono čemu treba težiti i što treba čuvati.

Ne bih podržao. Smatram da ko nije sposoban da nađe budalu po svojoj meri ni ne treba da ima decu, kakve crne donacije sperme, surogat majke ištatijaznam. Nije sposoban da se prilagodi odrasloj osobi, fura neke samotnjačke fore i sad kao da bude roditelj, uzor detetu, i otac i majka,... jest ali juče.

Back