Samohrani otac sa dva sina živi u sobi sa 3 zida, bez struje, vode, kupatila!

Bez alo bre... ti sa svojom decom apsolutno radi šta hoćeš. I u dom ih daj, ako smatraš da tako treba. Naravno, hipotetički govoreći. A tudja deca ipak nisu tvoja deca i tu se zatvara svaka mogućnost tvog delovanja u tom smislu.
A za ovo drugo... mnogo ti znaš o čemu ja imam pojma... :roll:

Pa vidi se koliko znas.
Svaki komentar je potpuno bespredmetan, u tvom slucaju........

Pa vidi se koliko znas.
Svaki komentar je potpuno bespredmetan, u tvom slucaju........

Više se i ne iznenadjujem... kada argumenti zakažu, prelazi se na neosnovana, često i lična prepucavanja, bez ikakve realne osnove... Ružno.
Koliko ja to znam? Iz koje pozicije, iz kog ugla? Koji je to moj slučaj? I tako dalje...
Ali dobro, iz par rečenica sa mnom razmenjenih, sve znaš... kao i mnogi drugi...

A realno, ko od vas ima pojma o svemu tome? O domovima za decu bez roditeljskog staranja? O hraniteljstvu? O poziciji i pravima dece u tom slučaju?
Ne oduzimaju se deca tek tako...
A i ne odriče se čovek svoje dece tek tako, iako tvrdiš da bi ih sam dao.... lako je kuckati po tastaturi, ona sve trpi :roll:

Više se i ne iznenadjujem... kada argumenti zakažu, prelazi se na neosnovana, često i lična prepucavanja, bez ikakve realne osnove... Ružno.
Koliko ja to znam? Iz koje pozicije, iz kog ugla? Koji je to moj slučaj? I tako dalje...
Ali dobro, iz par rečenica sa mnom razmenjenih, sve znaš... kao i mnogi drugi...

A realno, ko od vas ima pojma o svemu tome? O domovima za decu bez roditeljskog staranja? O hraniteljstvu? O poziciji i pravima dece u tom slučaju?
Ne oduzimaju se deca tek tako...
A i ne odriče se čovek svoje dece tek tako, iako tvrdiš da bi ih sam dao.... lako je kuckati po tastaturi, ona sve trpi :roll:

Argumenti??????????:rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:
Ako ej argument da je ljubav oca koji zaradjuje 1000-2000 dinara MESECNO vaznija od dobrobiti dece, onda ok.......
U pravu si........
Nema nikakvog smisla vise s tobom pricati ...Ja slabo volim da moram da crtam ovde najosnovnije stvari.
Za to crtanje se vrati u obdaniste.
PS: Da ti nacrtam jos jednom...Zasigurno mnogo vise znam o temi nego ti, jer u porodici imam nekoga kome je profesija da se bavi ovim pitanjima..I bavio se tim pitanjima celih CETRDESET godina.
Zato, od.jebi vise sa tvojim adolescentskim glup.ostima.

Argumenti??????????:rotf::rotf::rotf::rotf: :rotf::rotf::rotf::rotf:
Ako ej argument da je ljubav oca koji zaradjuje 1000-2000 dinara MESECNO vaznija od dobrobiti dece, onda ok.......
U pravu si........
Nema nikakvog smisla vise s tobom pricati ...Ja slabo volim da moram da crtam ovde najosnovnije stvari.
Za to crtanje se vrati u obdaniste.
PS: Da ti nacrtam jos jednom...Zasigurno mnogo vise znam o temi nego ti, jer u porodici imam nekoga kome je profesija da se bavi ovim pitanjima..I bavio se tim pitanjima celih CETRDESET godina.
Zato, od.jebi vise sa tvojim adolescentskim glup.ostima.

Iznad svega si fin i kulturan, nema šta.
Argumenti, jeste, argumenti - o tome da ja nemam pojma.
Dobrobit dece u domu? Ako zaista imaš nekog bliskog kome je to profesija, trebalo bi da znaš da u domu - nema dobrobiti za decu! Trenutno, možda, da, u smislu već spomenutog toplog kreveta i obroka, a trajno??? Ako bi ti sam dobrovoljno dao svoju decu da se nadješ u tako teškom škripcu - onda ti taj neko priča laže i paralaže i o socijalnoj službi, i o njenoj delotvornosti, i o blagodetima doma i hraniteljstva....
I pored svih informacija iz druge ruke - nemaš pojma!

Jesi li nekada osetio nešto slično na svojoj koži? Jesi li nekada brinuo o detetu bez roditeljskog staranja?
Ja mogu na oba pitanja da odgovorim potvrdno! Sve sam to osetila na svojoj koži, i mogu da sagledam i iz ugla deteta, i iz ugla staratelja i iz ugla biološkog roditelja koji se na svakakve načine dovija da prehrani porodicu.
Kada se socijalna služba umeša, za dobrobit dece, jašta, deca tu najviše nahebu! Osim u slučajevima bilo kakvog zlostavljanja dece, to je posebna priča.

Tebi neko iz porodice priča, njegov ugao gledanja, a ja sam živela i živim tu realnost i dalje - i sve sam sagledala iz svih mogućih uglova. I dom i usvajanje i svoju decu i brigu o tudjem detetu bez roditeljskog staranja....

Ali biće da ti znaš više :roll: I bolje :roll: Pa čak i to da sam adolescent :zcepanje:

Lako je vama svima da se kur-čite i oduzimate tudju decu, dajete ih ko zna kome na staranje, pravite od njih emocionalne bogalje i uništavate im budućost. Svi ste pametni, sve je za dobrobit dece... i ne sumnjam da zaista radite uvereni da je sve to za dobrobit dece.... stvarno verujem da ste ubedjeni... i to samo dokazuje vašu aroganciju.
Pametnjakovići kojima je neko pričao... ma beži bre tamo...

Back