Samohrana majka

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Verena sam za jednog decka. Iskreno, postao mi je mnogo dosadan. Svdba bi trebalo da bude sledeceg aprila. Ja se mislim: "April, li, li, li!" Jednostavno, on je toliko postao negativan kao da citam vesti. Stalno kuka nesto oko plata, otkaza, poreza, kursa, penzionera, a on je privatnik. Uvek me nesto mraci. Moje drugove tesko prihvata. Sa drugaricama je ok. Kada odemo na neku deciju zurku, a to su sve neki njegovi prijatelji, on se tamo nesto separatise sa tim nejgovim drugovima i nesto se klibere i keze i bece. Posebno me nervira neki Branko. Da vi znate kako je on dosadan. On ima 40 godina, dvoje dece i imao je dvesta kila. On je zavrsio pravo, ali meni izgleda kao da je zavrsio fakultet za drvosecu. Samo prica o nekom cvecu, biljakama i kako je skinuo 150 kg, posto sada ne izbija iz teretane. Sada je dobio neku sigurnost, pa mi se stalno nabacuje, a njegova zena je ista kao i on. Nosi naocare, mumla dok prica i smeje se kao morz. Deca su im dosadna, nisam ih ni gledala, mada ova cerkica ima lepu, plavu kovrdzavu kosu. Bas ima lepe lokne. Cesto pomislim, da su je kupili iz Ukrajine, jer ne lici na njih dvoje, a jos je i slatka, podseca me na mene kadas am ja bila mala devojcica, samo sto ona nema momke, a ja sam imala ravnu kosu.
Posto sam videla da od mog verenika nema neke nade, ja sam mislila da postanem samohrana majka. Da dobijem decu i da ih sama odgjam. Mislila sam da li da raskinemo, ali trebalo bi da idemo na letovanje iznenadjenja, pa cekam jos uvek, mozda se nesto popravi. Ne znam, ni koga bih uzela za oca moje dece, a zamislite kako je meni, koja samo trazim ljubav i zelim da imam normalnu porodicu.:heart:

Cico, preporucujem ti da potrazis lutku/bebu robota, koja place, piski i pravi puuhaaa u peleni tacno u vremenskim intervalima kao i prava beba. Ima cak i potrebu za nosenjem, tako da ces morati da je setas citavu noc da bi prestala plakati. Pazi je tako jedno 2-3 meseca pa ces shvatiti da li je OK za tebe biti samohrana majka. Naravno, moras da se proracunas da li si u ekonomskoj mogucnosti da uopste imas dette.Ajd, pa srecno :)

Mislim da se Cica nece udati sve i da taj momak od 38 god kleci pred njom koliko hoces.
Cicine teme nisu bas ozbiljna diskusija, i ne znam sto to tako predstavljas.
Ne bi trebala Cicine teme da uzimas za ozbiljno.

Mislim da se Cica nece udati sve i da taj momak od 38 god kleci pred njom koliko hoces.
Cicine teme nisu bas ozbiljna diskusija, i ne znam sto to tako predstavljas.
Ne bi trebala Cicine teme da uzimas za ozbiljno.

Uzimam za ozbiljno, sta me ozbiljno zaintrigira...

a i citam izmedju redova.

Sta da mene neko tako muci... veridbu otegne godinu i po dana,a jos i zivimo zajedno ?? :evil:

Jel to ljubav? :heart:

chek, chek, nevina a verena, plus samohrana majka a ima i dete?
ovo je jednachina sa nekoliko nepoznatih!

- - - - - - - - - -

Uzimam za ozbiljno, sta me ozbiljno zaintrigira...

a i citam izmedju redova.

Sta da mene neko tako muci... veridbu otegne godinu i po dana,a jos i zivimo zajedno ?? :evil:

Jel to ljubav? :heart:

nemoj nikada ali nikada da radish test telegencije!

...Samohrana,
da ti nešto ukažem
mani se ti tih žabokrečina
i vataj se života
ali tako
da se ne šunjaš
život tražeći
jednostavno se otvori
i otkopčaj i zadnje dugme na mantilu
a suknja neka talasa
rukama maši
sebi zamižljenoj
nemoj misliti o životu
on se odvija svuda oko tebe
misli na misli koje ti se roje u momentu
i ne mjerkaj nikoga
a
kad te srefi strijela
nećeš ni pitati se odkuda je
nego samo
strelovito je
na grudi primi...
...pa kako i dokle...
jer sve ima i rok trajanja
i,- kajanja...
a bračne kaljuge
su takve
da im nema d r u g e ....

Verena sam za jednog decka. Iskreno, postao mi je mnogo dosadan. Svdba bi trebalo da bude sledeceg aprila. Ja se mislim: "April, li, li, li!" Jednostavno, on je toliko postao negativan kao da citam vesti. Stalno kuka nesto oko plata, otkaza, poreza, kursa, penzionera, a on je privatnik. Uvek me nesto mraci. Moje drugove tesko prihvata. Sa drugaricama je ok. Kada odemo na neku deciju zurku, a to su sve neki njegovi prijatelji, on se tamo nesto separatise sa tim nejgovim drugovima i nesto se klibere i keze i bece. Posebno me nervira neki Branko. Da vi znate kako je on dosadan. On ima 40 godina, dvoje dece i imao je dvesta kila. On je zavrsio pravo, ali meni izgleda kao da je zavrsio fakultet za drvosecu. Samo prica o nekom cvecu, biljakama i kako je skinuo 150 kg, posto sada ne izbija iz teretane. Sada je dobio neku sigurnost, pa mi se stalno nabacuje, a njegova zena je ista kao i on. Nosi naocare, mumla dok prica i smeje se kao morz. Deca su im dosadna, nisam ih ni gledala, mada ova cerkica ima lepu, plavu kovrdzavu kosu. Bas ima lepe lokne. Cesto pomislim, da su je kupili iz Ukrajine, jer ne lici na njih dvoje, a jos je i slatka, podseca me na mene kadas am ja bila mala devojcica, samo sto ona nema momke, a ja sam imala ravnu kosu.
Posto sam videla da od mog verenika nema neke nade, ja sam mislila da postanem samohrana majka. Da dobijem decu i da ih sama odgjam. Mislila sam da li da raskinemo, ali trebalo bi da idemo na letovanje iznenadjenja, pa cekam jos uvek, mozda se nesto popravi. Ne znam, ni koga bih uzela za oca moje dece, a zamislite kako je meni, koja samo trazim ljubav i zelim da imam normalnu porodicu.
heart.gif

Čitajući tvoje ranije teme i odgovore, mogu slobodno da zaključim da si kontradiktorna, ali i površna.

Prvo, stalno hvališ srbiju i srpstvo, a ovamo ti ne odgovara srpsko društvo, a bivši momak za kojim žališ ti je jevrejin (živi u Izraelu).
Drugo, deca se ne dobijaju, već se prave ili kupuju ili usvajaju.
Takođe, tekstovi su ti kao neki poluprivatni romani iz kojih čovek ne može da poveže ništa u jednu celinu, te ti na postavljena pitanja može odgovoriti samo sa da i ne.

Stvarno imam želju da ti postavim neko pitanje, ali se bojim da je to vrzino kolo u koje ću ući i nikada neću izaći. A to moj stil nije.
U svakom slučaju evo ti
heart.gif
.

Čitajući tvoje ranije teme i odgovore, mogu slobodno da zaključim da si kontradiktorna, ali i površna.

Prvo, stalno hvališ srbiju i srpstvo, a ovamo ti ne odgovara srpsko društvo, a bivši momak za kojim žališ ti je jevrejin (živi u Izraelu).
Drugo, deca se ne dobijaju, već se prave ili kupuju ili usvajaju.
Takođe, tekstovi su ti kao neki poluprivatni romani iz kojih čovek ne može da poveže ništa u jednu celinu, te ti na postavljena pitanja može odgovoriti samo sa da i ne.

Stvarno imam želju da ti postavim neko pitanje, ali se bojim da je to vrzino kolo u koje ću ući i nikada neću izaći. A to moj stil nije.
U svakom slučaju evo ti
heart.gif
.

:heart:
Kada si zvezda kao ja, sasvim je razumljivo da njegove izjave budu pod lupom javnosti. JA sam svesna toga i moje popularnosti. Mene svi vole. Moji tekstovi su zanimljivi, jer su iskreni i poticu iz mog mladog ljubavnog zivota. Trebalo bi da na poetku svakog teksta napisem: Zasnovano na istinitom dogadjaju. Ja jesam Srpkinja i stalno insistiram na Srpstvu, ali sam se zaljubila u njega, jos kao mala devojcica. A moj verenik je Srbin. Taj moj bivsi decko je samo bivsi decko. On je mnogo sladak. Sada je u ratu.
Postavi ti meni slobodno pitanja, ja cu ti rado odgvoriti kratko i jasno, kao i uvek.

Evo i tebi jedno :heart:, a i svima drugima, kao i uvek. :heart:

Back