SAMOHRANA MAJKA SA DVOJE DECE ŽIVI U GARAŽI

Andrija28

Ističe se
Banovan
Poruka
2.256
Svi je osuđuju, ali se šokiraju kada uđu unutra!

Nikol Džouns, samohrana majka dvoje dece, više nije mogla da priušti život u stanu u kojem je do tada živela. Troškovi su iznosili i do 3.000 dolara. Od tada je prinuđena da živi u garaži sa svojom decom gde troši i do 1.000 dolara mesečno

Začudo, garaža je veoma praktična i ima sve što je potrebno ovoj porodici - kupatilo i kuhinju.

Uglavnom nailazi na osuđivanje kada ljudima kaže gde živi. Ali, niko od njih i nema predstavu kako taj dom izgleda, a verujemo da bi se pokajali zbog toga.

Kako Nikol kaže, ponosna je što troškove života plaća od novca kojeg pošteno zaradi i ne očekuje da je ljudi sažaljevaju.

Колико видим, све је чисто и уредно.

Нема луксуза, али минимум хигијенски свакако има.

И све је некако топло и укуткано, са пуно љубави.

Једино ми се не свиђа та микроталасна, јер претпостављам да деца једу готову храну, али то је ионако стандард у Америци, па и не зачуђује.

Brate, prodaj tu nauku drugome, moja tetka je zivela u tri garaze, tako da znam kako to izgleda 4 clana u garazi, BBrdo....
Ako nema zime onda jos i nekako ali to su sve tehnike za socijalizam a nisu za kapitalizam....Kapitalizam nije samo drugaciji odnos prema novcu u trenutku primanja novca, to je totalno drugaciji vrednosni sistem....taj ko zivi u garazi nije dete, to je siromasno dete...

Brate, prodaj tu nauku drugome, moja tetka je zivela u tri garaze, tako da znam kako to izgleda 4 clana u garazi, BBrdo....
Ako nema zime onda jos i nekako ali to su sve tehnike za socijalizam a nisu za kapitalizam....Kapitalizam nije samo drugaciji odnos prema novcu u trenutku primanja novca, to je totalno drugaciji vrednosni sistem....taj ko zivi u garazi nije dete, to je siromasno dete...

Da prodam kako

Back