>NiNa< Poznat Poruka 9.784 12.08.2008. u 14:12 - samoca=sloboda #101 sinnke: A i ne cudi me da niko nece sa tobom. Moras biti finija. Kliknite za proširenje... Moram...da slusam malo vise... Da ne izmisljam puno...da snizim kriterijume (da ih nemam jos bolje)
sinnke: A i ne cudi me da niko nece sa tobom. Moras biti finija. Kliknite za proširenje... Moram...da slusam malo vise... Da ne izmisljam puno...da snizim kriterijume (da ih nemam jos bolje)
ZORO- Iskusan Poruka 5.176 12.08.2008. u 14:15 - samoca=sloboda #102 sinnke: A i ne cudi me da niko nece sa tobom. Moras biti finija. Kliknite za proširenje... Nije da necemo nego ne znamo ni kako izgleda....
sinnke: A i ne cudi me da niko nece sa tobom. Moras biti finija. Kliknite za proširenje... Nije da necemo nego ne znamo ni kako izgleda....
>NiNa< Poznat Poruka 9.784 12.08.2008. u 14:17 - samoca=sloboda #103 ZORO-: Nije da necemo nego ne znamo ni kako izgleda.... Kliknite za proširenje... hahaha..ovo je bilo suptilno
ZORO-: Nije da necemo nego ne znamo ni kako izgleda.... Kliknite za proširenje... hahaha..ovo je bilo suptilno
sinnke Buduća legenda Poruka 34.455 12.08.2008. u 14:23 - samoca=sloboda #104 nina_bg: Moram...da slusam malo vise... Da ne izmisljam puno...da snizim kriterijume (da ih nemam jos bolje) Kliknite za proširenje... Svaka cast, brzo ucis.
nina_bg: Moram...da slusam malo vise... Da ne izmisljam puno...da snizim kriterijume (da ih nemam jos bolje) Kliknite za proširenje... Svaka cast, brzo ucis.
cLick - OR - Die Poznat Poruka 7.126 12.08.2008. u 14:25 - samoca=sloboda #105 betmenov_prijatelj: operem dobro Kliknite za proširenje... Operi ga i seti se da je samoca=Slobodan
black.dragon Elita Banovan Poruka 18.738 12.08.2008. u 14:27 - samoca=sloboda #106 cLick - OR - Die: Operi ga i seti se da je samoca=Slobodan Kliknite za proširenje... cuho tebreks cim dodjem ciku ima odma da se plaknem pa kod smiljke na prelo
cLick - OR - Die: Operi ga i seti se da je samoca=Slobodan Kliknite za proširenje... cuho tebreks cim dodjem ciku ima odma da se plaknem pa kod smiljke na prelo
malo parce pizze Zainteresovan član Poruka 442 12.08.2008. u 16:02 - samoca=sloboda #107 betmenov_prijatelj: "Nedam ti svoju, svoju samoću nedam , jer ona mi je sve! Nedam ti svoju, svoju samoću ako treba umret ću zbog nje!" da ili ne? Kliknite za proširenje...
betmenov_prijatelj: "Nedam ti svoju, svoju samoću nedam , jer ona mi je sve! Nedam ti svoju, svoju samoću ako treba umret ću zbog nje!" da ili ne? Kliknite za proširenje...