SAMOBANOVANJE

ima samozadovoljavanje, ima samodopadanje, ima samoljubivost, ima raznih samo*********, a zadnji godina se pojavila nova reč. SAMOBANOVANJE.

šta to znači "samobanovanje"? :eek:

prosvetlenje? dolazak pameti? tačka kad ste saznali da je vaše vreme na forumu obično džabalebarenje? poslednji čas da se okrene novi list? dosta je? oj živote krećem ispočetka?....... :cool:

ili obična poza? tajm aut? povratak za koji dan s novim nikom i slikom? :mrgreen:
A sta te briga .?

mimimi mimimi

Успео сам једном око 7 месеци, али ме Гугл зезнуо, навео ме на крстарицу, онда је било још неколико пута неуспелих јадних покушаја :(

Uspela sam chak dve godine i ''kusur''...i vratih se aktivno negde 2012-e...nekad mislim da i bez sebe mogu a o netu da ne pricham...:lol:...nikad nisam rekla - NE vishe nikada...jer ako to kazhem zainatitju se opasno...mir, mir, mir...za sada...:lol:

U pravu je Lesa, i meni se desilo da me pretrazivac baci na Krstu dok sam u fazi pokondirenog pauziranja, ono sibne me na pdf Zravlje, i tako to, i onda ne mogu da odolim da ne gvirnem recimo na LJiS, pa vidim tamo bivse zene kako se skleptavaju sa nekim novim tipovima, sto je normalno, za ocekivati, i samo zinem od iznenadjenja, ono: "Ih ljeb ti ebem, pa to sa mnom nikad nisu htele da rade, a vidi ovo sad..." :rotf: Dobro bilo je i pozitivnih stvari, u nekim postovima bih prepoznao radnje koje su i sa mnom proradjivale, npr. na onom sajtu gde sam pronasao priku Slonceta kako se intimizira sa jednom od njih. :lol:

Uspela sam chak dve godine i ''kusur''...i vratih se aktivno negde 2012-e...nekad mislim da i bez sebe mogu a o netu da ne pricham...:lol:...nikad nisam rekla - NE vishe nikada...jer ako to kazhem zainatitju se opasno...mir, mir, mir...za sada...:lol:

Није џабе речено оно
"Никад не реци никад" да не би попљуво своју реч. Ето себе сам сматрао да сам од речи али форум ме демантовао. :D

ima samozadovoljavanje, ima samodopadanje, ima samoljubivost, ima raznih samo*********, a zadnji godina se pojavila nova reč. SAMOBANOVANJE.

prosvetlenje? dolazak pameti? tačka kad ste saznali da je vaše vreme na forumu obično džabalebarenje? poslednji čas da se okrene novi list? dosta je? oj živote krećem ispočetka?....... :cool:

ili obična poza? tajm aut? povratak za koji dan s novim nikom i slikom? :mrgreen:

Ljudi zaista odlaze sa foruma kada realan zivot prestane da im bude prazan,neispunjen,dosadan ili kada ne mogu da podnesu tenzije zbog preagresivnih nikova na forumu koji na pogresan nacin ovde zahtevaju ono sto u realnom zivotu nemaju.
Ko tvrdi drugacije ne pise kako jeste.

Na netu uvek imas grupu koju ponese sto su "anonimni" i ti nisu sposobni da se odvoje od ove "stvarnosti" jer ovde su ono sto uzivo ne mogu da budu.

To fiktivno "ja" na netu mnoge unisti - u svetu postoje klinike za odvikavanje od neta.
Realan problem danasnjice veoma.

Modove i Taba ne treba ubrajati u sliku - oni su ovde iz profesionalnih razloga,nisu obicni clanovi foruma.
Naravno,nekad kuckaju kao obicni ali ne,ipak su nesto drugo.

Poslednja izmena:

kad ti skurči ovo ovde foliranje i proseravanje, kad vidiš da niko ne ume da govori običnim jezikom nego bi svi da ispadnu što pismeniji, načitaniji, elokventniji, kao da komuniciram s doktorima nauka, kad te gledaju odozgo ko da su Boga za muda uhvatili, taj nekakav podsmeh ono vidi glupsona, u al sam pametan
i mukami stvarno mi je muka
napravio sam odmor jedno nedelju dana i mogu reći da je super...danas ću malo da provedem ovde i verovatno se opet gubim na neko vreme

kad ti skurči ovo ovde foliranje i proseravanje, kad vidiš da niko ne ume da govori običnim jezikom nego bi svi da ispadnu što pismeniji, načitaniji, elokventniji, kao da komuniciram s doktorima nauka, kad te gledaju odozgo ko da su Boga za muda uhvatili, taj nekakav podsmeh ono vidi glupsona, u al sam pametan
napravio sam odmor jedno nedelju dana i mogu reći da je super...danas ću malo da provedem ovde i verovatno se opet gubim na neko vreme

:sad2:

A vala jes' forum rupa, posle pola godine se vrnem i smorim se za nedelju dana. Treba prika naci neke svalerke, zajebi ovo, utus je zesci ovde. :)

ne valja valja forum 24 časa dnevno, ne valja ni švaleracija, treba kombinovati :mrgreen:
hebeš od 9-12 ondak malo forum, ručaš, ubiješ malo oko, ondak opet hebeš od 17-20, večeraš, malo forum jopet, a iza ponoći vidiš dal bi hebo do jutra ili da spavaš :cool:

kad ti sve ovo dokurči i rešiš da odeš
jednom sam odlazio al sam tražio da mi ugase nick, a nije moralo tako...dovoljno je da jednostavno odeš a nick neka ostane da imaš čime da dođeš ako se nekad ono baš uželiš da svratiš
sad sam opet došao u tu fazu kad mi se sve ovo gadi i kad vidim da je prslo i uopšte nije više to to

kad ti sve ovo dokurči i rešiš da odeš
jednom sam odlazio al sam tražio da mi ugase nick, a nije moralo tako...dovoljno je da jednostavno odeš a nick neka ostane da imaš čime da dođeš ako se nekad ono baš uželiš da svratiš
sad sam opet došao u tu fazu kad mi se sve ovo gadi i kad vidim da je prslo i uopšte nije više to to

ma zaebi to stoji nik... i slucajno ko gost bacis mig i naletish napr na guedea koji kaze ste chuli da je umro neki matori na sajmu knjiga.... i "mudro" doda ybt da nije to marlon...da imas nik oma bi ga poslo u pichku materinu.... a vako kad pomislis mejl, pa nik, pa da puste postove, pa da nadjes post, pa izgubis volju, a i nije pedagoshki sa zadrshkom :hahaha:

Back