Kakve veze ima status sa forumimaNigde ne vidim da pise, ko je u kakvom statusu
videces kad se udas,samo najavi da ne bijemo glavu kao sta ti se desilo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve veze ima status sa forumimaNigde ne vidim da pise, ko je u kakvom statusu
A sta te briga .?ima samozadovoljavanje, ima samodopadanje, ima samoljubivost, ima raznih samo*********, a zadnji godina se pojavila nova reč. SAMOBANOVANJE.
šta to znači "samobanovanje"?
prosvetlenje? dolazak pameti? tačka kad ste saznali da je vaše vreme na forumu obično džabalebarenje? poslednji čas da se okrene novi list? dosta je? oj živote krećem ispočetka?.......
ili obična poza? tajm aut? povratak za koji dan s novim nikom i slikom?![]()
A sta te briga .?
mimimi mimimi
Успео сам једном око 7 месеци, али ме Гугл зезнуо, навео ме на крстарицу, онда је било још неколико пута неуспелих јадних покушаја![]()
Uspela sam chak dve godine i ''kusur''...i vratih se aktivno negde 2012-e...nekad mislim da i bez sebe mogu a o netu da ne pricham......nikad nisam rekla - NE vishe nikada...jer ako to kazhem zainatitju se opasno...mir, mir, mir...za sada...
![]()
A hebem ti odgovor .?
Teraj tu ticu s glave, krajnje je vreme.
mimimi mimimi
ima samozadovoljavanje, ima samodopadanje, ima samoljubivost, ima raznih samo*********, a zadnji godina se pojavila nova reč. SAMOBANOVANJE.
prosvetlenje? dolazak pameti? tačka kad ste saznali da je vaše vreme na forumu obično džabalebarenje? poslednji čas da se okrene novi list? dosta je? oj živote krećem ispočetka?.......
ima samozadovoljavanje, ima samodopadanje, ima samoljubivost, ima raznih samo*********, a zadnji godina se pojavila nova reč. SAMOBANOVANJE.
kad ti skurči ovo ovde foliranje i proseravanje, kad vidiš da niko ne ume da govori običnim jezikom nego bi svi da ispadnu što pismeniji, načitaniji, elokventniji, kao da komuniciram s doktorima nauka, kad te gledaju odozgo ko da su Boga za muda uhvatili, taj nekakav podsmeh ono vidi glupsona, u al sam pametan
i mukami stvarno mi je muka
napravio sam odmor jedno nedelju dana i mogu reći da je super...danas ću malo da provedem ovde i verovatno se opet gubim na neko vreme
A vala jes' forum rupa, posle pola godine se vrnem i smorim se za nedelju dana. Treba prika naci neke svalerke, zajebi ovo, utus je zesci ovde.kad ti skurči ovo ovde foliranje i proseravanje, kad vidiš da niko ne ume da govori običnim jezikom nego bi svi da ispadnu što pismeniji, načitaniji, elokventniji, kao da komuniciram s doktorima nauka, kad te gledaju odozgo ko da su Boga za muda uhvatili, taj nekakav podsmeh ono vidi glupsona, u al sam pametan
i mukami stvarno mi je muka
napravio sam odmor jedno nedelju dana i mogu reći da je super...danas ću malo da provedem ovde i verovatno se opet gubim na neko vreme
kad ti sve ovo dokurči i rešiš da odeš
jednom sam odlazio al sam tražio da mi ugase nick, a nije moralo tako...dovoljno je da jednostavno odeš a nick neka ostane da imaš čime da dođeš ako se nekad ono baš uželiš da svratiš
sad sam opet došao u tu fazu kad mi se sve ovo gadi i kad vidim da je prslo i uopšte nije više to to
ne valja valja forum 24 časa dnevno, ne valja ni švaleracija, treba kombinovati
hebeš od 9-12 ondak malo forum, ručaš, ubiješ malo oko, ondak opet hebeš od 17-20, večeraš, malo forum jopet, a iza ponoći vidiš dal bi hebo do jutra ili da spavaš![]()