SAMOBANOVANJE

Kosta2

Legenda
Poruka
65.144
ima samozadovoljavanje, ima samodopadanje, ima samoljubivost, ima raznih samo*********, a zadnji godina se pojavila nova reč. SAMOBANOVANJE.

šta to znači "samobanovanje"? :eek:

prosvetlenje? dolazak pameti? tačka kad ste saznali da je vaše vreme na forumu obično džabalebarenje? poslednji čas da se okrene novi list? dosta je? oj živote krećem ispočetka?....... :cool:

ili obična poza? tajm aut? povratak za koji dan s novim nikom i slikom? :mrgreen:

Shvatanje da je vreme na forumu džabalebarenje je samo prvi korak....samobanovanje je poslednji sveti čin....ultimativna žrtva :D
Ali većini se zalomi neki vid reinkarnacije u roku od par dana do par meseci... :think:...osim ovih što se udaju :lol:

Успео сам једном око 7 месеци, али ме Гугл зезнуо, навео ме на крстарицу, онда је било још неколико пута неуспелих јадних покушаја :(

Успео сам једном око 7 месеци, али ме Гугл зезнуо, навео ме на крстарицу, онда је било још неколико пута неуспелих јадних покушаја :(

Nije lose, nije lose. :ok: I ja mogu da pauziram po sest, sedam meseci ono 'ladno, sto kaze moja bivsa zena Sremica - k'o iz pitchitja, bez po muke. :lol: Kapiram da bih mogao i duze bez Krste kad bih bio zesci burzuj. :lol: Ne idu mi u glavu likovi koji glume face, kao uspesni, a bleje na Krsti i trude se da odvoje neku macu odavde, brate ko ima kinte i vremena moze da bira gde ce u provod, ebe mu se za net, forume, postove... :D

Nije lose, nije lose. :ok: I ja mogu da pauziram po sest, sedam meseci ono 'ladno, sto kaze moja bivsa zena Sremica - k'o iz pitchitja, bez po muke. :lol: Kapiram da bih mogao i duze bez Krste kad bih bio zesci burzuj. :lol: Ne idu mi u glavu likovi koji glume face, kao uspesni, a bleje na Krsti i trude se da odvoje neku macu odavde, brate ko ima kinte i vremena moze da bira gde ce u provod, ebe mu se za net, forume, postove... :D

добро си написао "глуме"
већ дуже време причам да је интернет забава за сиротињу и за маркетинг ко има шта да рекламира, али нешто чисто сумњам да ови форумаши овде имају шта да рекламирају сем глуме :D

Nije valjda dotle doslo da se ne moze bez foruma?Ne moze virtuelni svet da zameni real

Moze jedino kad je napolju shit vreme, ono laudza ni psa da ne isteras, a covek dokon. :D
Virtualni svet je zanimljiv, nije da nije, ali stvarni svet, ma koliko bio siromasan sadrzajima, je ipak bolji od njega, makar je zdraviji u mentalnom pogledu, jer se lakse mogu eskivirati negativne pojave, dogadjaji i licnosti.

veruj mi, dok nisam otvorio temu,
nikad čuo za izraz... kako to samo izbaciti sebe?? :confused:
el ono kao more te unutrašnji problemi, pa se boriš sam sa sobom
i umesto da se samo-zapališ, ti se samo-izbaciš (proteraš ili kako god) sa neke društvene mreže??

znači glupost! :) )))

Moze jedino kad je napolju shit vreme, ono laudza ni psa da ne isteras, a covek dokon. :D
Virtualni svet je zanimljiv, nije da nije, ali stvarni svet, ma koliko bio siromasan sadrzajima, je ipak bolji od njega, makar je zdraviji u mentalnom pogledu, jer se lakse mogu eskivirati negativne pojave, dogadjaji i licnosti.

Da, zanimljivo ima se svasta procitati ,ali ipak moras nazad u stvarnost koja je drugacija :) Ako ti je zivot forum, onda je to vec veliki problem

- - - - - - - - - -

moze dok se ne udas,posle je truba da dolazis

Kakve veze ima status sa forumima :dontunderstand: Nigde ne vidim da pise, ko je u kakvom statusu

Back