SAMOANTISTRESNI PROGRAM
ili
NoFelovci na delu
Malo smeha ……prija, verujte hahahaha
- moram da primetim da mi komšija uživa u blagodetima foruskog promiskuiteta - od kad se ne skiĐa sa sexa i pomalo Ljubavi natovaren je reputacijama ko budala sa drva
- nemoj da pričaš
- tamo je aktivan.......pa ovde došo da odmori.......a ja mu još i dala hahahaha
moram i ja da idem tamo na taj sex......
- crna kumo
najebbala si sad sa užasima promiskuiteta
i da ga se rado sećaš
- Ovo je bilo... onako, kumovski...
- kuj će kome ako ne svoj svome
ne brini.....ću gu vrnem
- pa nije baš da još pripada prošlosti.....ali baš zato da otidnem da im opričam......dok ne
Zaboravim hahahaaha
- Šta, svi ste otišli na LJIS ?
- ja nisam.......umorna sam nešto
- Izvinjavam se sto ve napusti na neko vreme, imam jedan lepi chat na 'drugoj liniji'
nisam pobeg`o
- oooooooo lepi chat
- Možda ti razredna onda i opravda .
- Ma nemoj!!! Samo bockaj... ti bre kao da si odrasla na LJiS
- samo ako je chatovao iz ležećeg položaja
- ma bre oni su malečka deca za men......ja tamo držim predavanja ali pod drugim
nickom
- Ko te ne zna , još će i poverovati...
- ih.......ja se ne uzbudjavam uopšte.......nek misle da sam rasna žemska......
- I ne treba da se uzbudjavaš..... nego sam ja mislila na to, što kažeš da imaš još neki nik... to ne liči na tebe....
- pa ne liči......imam ovaj jedan jedini i sa njim idem okolo kao luda nasta s ovo kučište
ali, ako se otkačim........a imam realne šanse za to.....ima da nabacim novi nick i da gi napravim dar mar i na LJIS i na erotici.....i na blogu.....i na muškarcima ....na žene neću da idem iz principa
- teško kumo ćemo nas dve da prođemo ko rasne ženske
kad nam pogledaju avatare odma im je jasno koliko je sati
- a avatar ima da mi bude.......ma kakvi Jecini lanci i katanci
a jel mogu u potpisu da stavim sliku?.....eeeeeeee, to bi bilo već nešto
pa jes.......al će gi promenimo
- Prvo nick.......ajde.......neki sexi da smislimo.........onaj kad treba da radi ovde ide i juri žene na politici…..bože, ništa mi ne pada na pamet......mislim sexi....aaaaaaaaa znam SEXANA
- el to od milja za Snezana?
- Dragi forumaši, sada će vam profesorka SEXANA održati predavanje
nema, gotova sam ........NoFelčiću, NoFelčiću evooooo me (NoFel je prestižna nagrada za literarno stvaralaštvo na F odeljenju …parira Nobelovoj nagradi…nema potrebe naglašavati ko vodi)
- Ma jok..prvo u koznim pantalonama i jakni, na motoru, ..pa posle u te lance i katance..
- ma kakva Snežana......pa da vučem okolo i patuljke
- Ja bih prvo kožne čizne sas visoku štiklu......i šorc umesto kožnih pantalona.....a jakna mož da ostane al da bude onako.......da se vide prsa… i narafski na uzjašem motor.......crni pod obavezno sas onia sjajni delovi okolo naokolo......i jak......750 kubika može
aaaaa da.......i da imam dugu kosu i pramenove koji lelujaju onako neobavezno.......i užagrene oči
mislim, baš mi lepo ide hahahahaha
- aaaaaa
- drugi avatar.......ću budem bolničarka........to je specijalan za muškarce......bolni ljudi pa da gi lečim samo me pogledaju i odma im bude bolje....onaj s nizak pritisak odma ima da mu ripi a onaj s visok ima da ....skvikne
- Mislim sorc samo slikanje...za voznju nikako da kolena ne nazebu ....samo ne znam ti pramenovi kako da lelujaju?
- Kuku…
- U belo kratko,kratko suknjiče i sa bluziče da ispane poprsje u onom brusu kako se zove što gi natera pod gušu...ne mog sad da se setim......visoke štikle, rupljive čarape i obavezno ono sestrinsko kapče a lokne vijore kako zatresem glavom.....i oni popadaju
aaaa da i oko gušu a da onako delikatno pada preko poprsja bujnoga onaj stetoskop …
ću zamolim za onaj pokretni avatar bre.......ko što ima ona s onu mačku ....mene će se tako lelulaju pramenovi a motor će da stoji......nisam luda da ga vozim kroz avatar pa da nazebem i naebem
- Lele..
- Što ti večeras bogat rečnik........aaaaa, kuku i lele
- Ja uopste ne moram da radim vezbe za trbusnjake...skamenisali su se od smejanja....a muzic iz druge sobe komentarise, sto se toliko smejem...dal da mu procitam
- Moram da napišem blog na ovu temu.......
- Bože kako mi prija ovaj smeh nemate pojma......uf......ovo je samoantistres program......učite deco
- pa naravno da treba da mu pročitaš......kaži da je to razredna...onako ponosno izjavi
- e dok ja deci pravim belu kafu i mazim se sa kučišta, kuma rešila da postane ....
daklem, za koju god varijantu da se rešiš. sise obavezno da mrdaju ko ovi srcići na mom avataru
- Naravno da sam mu procitala...iskida se od smeha..
- bože sveti, nisi valjda
- čekaj bre......lokne mrdaju..........misliš i sisići da mrdaju? U istom ili kontra pravcu?
- a zlatno lanče sas krs si zaboravila
pa kad zemljom odiš ono se leluja pa krs u bujna nedra udara, a levo, a desno...
ko te gleda u mozak mu ze zavrti od tog levo-desno
a oko noge nanognicu da staviš
sa srcence neko kao privezak
da zvecka
ma daj...vidi se da nisi za sex i poamlo ljubav....
lokne padaju preko oketa
a sise mrdaju
i onaj krs na lančiću
i pored desnog oketa mladež da iscrtaš , jedan dovoljno je
i nešto malo malecno da imaš u trenerkastoj boji - radi uroka
- el sam lepo rekla da mi fali ideja.........svaka čast kumo.......ima da poripaju na one monitore od tolko landaranje svega i svačega
- ama ima sve da mrda .......samo da rešim jel sinhronizovani ili desinhronizovano....zbog pacijenata se dvoumim
- to će budu tange…u narandžanstvenoj boji
- ako se transformišeš, neka bude radikalno...
Evo ti ideje, tam na LJIS ima natepaš reputacije..
- jaoooo ......ovo će mi bude treći avatar......reklamiram donji veš
a reputacije jedino da mi otvore još jedan red ispod ovog
- kad više nema gde da ti stavljaju, mislim reputacije, kaži im da imaš kuma Milku, pa nek meni imponuju sa reputacijama....a stradanje tvoje
- ebote........jel ono gaće što ima na nogu....ne vidim
- kuj bre da strada....odma ima da budem razredna i njima
- ma moraš da kriješ godine
ne zaboravi da i pamet malo prikriješ
i da pišeš polupismeno
sa što više w, sch, da ubaciš, cool, vrh, fensi, strava.....
I nokte da pustiš
ko kandže
pa da ih ušiljiš
i u crveno namažeš
- eeeee kumo ovo ne mogu........ajd za godine al kad ih zasenim s pamet
i ova slova ne umem da pišem......a reči znam
- gotovo kumo...nema šanse da te zamislim u trenerku kako gletuješ...
samo u tangastu opremu od sad...
ne nikako da odlučim lokne - plave ko kod ŠveđankU ili ziftosano crne
- crne bre......kakve plave......to mi ne stoji lepo.......zift.........kako noć........pomrčina......pa kad gi po lice frlnem onu loknu.....pa kad gi preko oči opauče zvezdice ..
- laku noć
odoh i ja.....izmori se od ovolikog sexa hahahaha
Laku noć od mene
- Laku noć
OJHAAAAA