samo za samohrane mame.

dragonfromdarkness:
Vidim ja da je ovde jedini lek da vas sve pojedinacno "privedem" tamo gde ja odredim da je najpogodnije. I nemoj slucajno da se desi da se neka opire "privodjenju", mogu i grub da bidnem, pa da odustanem od istog, da znate! :lol: :lol: :lol:

8)
Alo decko, mnogo lajes. Da li si svestan u sta se upustas. Znas li dusice da moze da ti se desi da me naljutis, pa da ja tebe privedem. A posle toga sigurno ti vise nikada ne bi palo na pamet da tako lupetas. Mene niko nikada nije privodio, uvek sam ja bila ta, zato nemoj da se zezas. :lol:

Oprosti zaboravih, posto si izgleda ugrozen (sto sa nama veruj mi nije slucaj), probaj na ,,ljubav i sex,, ili ,,on trazi nju,, Cak mozes i da otvoris svoj forum ,,samo za ugrozene,, :wink: Odlazim nece me biti par dana, nemoj mnogo da se osilis. :twisted:

mrvica 2:
Fantina:
E pa tebe tek nema 100 godina, sta se desava. Hocemo li piti kafu?

E, hoću ja, ali nemam blage veze kako da se organizujem: s posla stignemo u pet popodne, onda odmah krećemo da ložimo peć (a to traje jedno pola sata: dok donesemo ugalj, dok se podloži, dok se razgori...) i onda bude već pola šest; tada nastupa blaga glad, pa kreću pripreme za večeru i neke sitne igrarije, pa ide večera, a tu je već i pranje sudova i priprema za spavanjac, tako da radnim danom ne mogu da pijem kaficu; a i hladno je, a i bolešljivi smo; dakle, ostaje neki vikend, ali samo da idemo zajedno on i ja, pošto nema ko da ga pričuva, a i da ima, on ne bi ostao ni sa kim osim sa mnom.
Eto, pa, ne znam šta da ti kažem, pošto sada za vikend imamo goste, ostaje neki naredni (računaj i na to da idu slave).
Ali, kaficu ćemo popiti svakako.

Back