Julian
Poznat
- Poruka
- 8.028
Jel' ti umes da citas? Zar ne vidis, da je pomereno za nedelju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SVI DOGOVARAJU KADA A ZABORAVISE ZASTO?!dragonfromdarkness:Julian_Duranona:Jel' ti umes da citas? Zar ne vidis, da je pomereno za nedelju...
U, vidi stvarno!!! Bas ti hvala.![]()
![]()
![]()
E AL JA NISA SAMOHRANA MAJKA...ALI TO NEMA VEZE. MAJKA SAM, TREBA NAM KLUBnanuska:SVI DOGOVARAJU KADA A ZABORAVISE ZASTO?!dragonfromdarkness:Julian_Duranona:Jel' ti umes da citas? Zar ne vidis, da je pomereno za nedelju...
U, vidi stvarno!!! Bas ti hvala.![]()
![]()
![]()
PRIDRUZUJEM SE KLUBU VRLO RADO
![]()
To je proslo, ali pocetak upale pluca, mogu ti reci da je bilo vrlo gadno. Znas li da mi je vec muka od lekara. Ne znam sta vise treba da uradim.littlefoot:Strašan period, sva deca bolesna. Jel i tvoje ima temperaturu?![]()
Alo decko, mnogo lajes. Da li si svestan u sta se upustas. Znas li dusice da moze da ti se desi da me naljutis, pa da ja tebe privedem. A posle toga sigurno ti vise nikada ne bi palo na pamet da tako lupetas. Mene niko nikada nije privodio, uvek sam ja bila ta, zato nemoj da se zezas.dragonfromdarkness:Vidim ja da je ovde jedini lek da vas sve pojedinacno "privedem" tamo gde ja odredim da je najpogodnije. I nemoj slucajno da se desi da se neka opire "privodjenju", mogu i grub da bidnem, pa da odustanem od istog, da znate!![]()
![]()
![]()
8)
mrvica 2:Stigoh i ja sa bolovanja. Vise sam se umorila nego dok sam na poslu. Da li je neko za kafu, ali bez dece. Oh, sto sam ,,losa mama,, ali......................ja samo zelim malo MIRAAAAAAAAAAA...........![]()
E pa tebe tek nema 100 godina, sta se desava. Hocemo li piti kafu?Fantina:mrvica 2:Stigoh i ja sa bolovanja. Vise sam se umorila nego dok sam na poslu. Da li je neko za kafu, ali bez dece. Oh, sto sam ,,losa mama,, ali......................ja samo zelim malo MIRAAAAAAAAAAA...........![]()
Nemam šta da izmenim osim datuma: u celosti te citiram.![]()
mrvica 2:E pa tebe tek nema 100 godina, sta se desava. Hocemo li piti kafu?Fantina:mrvica 2: