gost 47473
Iskusan
- Poruka
- 5.729
.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hektorius:"samo za opredeljene"...
Koga zanima sta ti o Markovicu mislis? Drzi se svog nevidljivog kralja i svoje RH...
eh da...bio sam klinac tada, ali iz ove perspektive, jedini tada racionalni izborhektorius:Stranka koja mi se posebno svidjala je bila ona Ante Markovica...jer im je samo ekonomija bila u glavi...sve ove posle nje (osim komunistickih) nisu vredne da uopste mislim o njima niti da ih spominjem...
~Petar~:eh da...bio sam klinac tada, ali iz ove perspektive, jedini tada racionalni izbor
..moj stari avatar!
sergeronimo:Molim sve clanove ili simpatizere bilo koje stranke u Srbiji da se izjasne o razlozima za clanarenje iliti simpatiziranje istih!![]()
~Petar~:dobro ste odlucili, matori, svaka cast...:shock:![]()
![]()
Psihologue:Razdoblje od 1990 do 1999 me motivisalo za ulazak u demokratiju...
Razdoblje od 1999 do 2007 me opredeljuje za izlazak iz ovoga sto danas zovu demokratijom :?Psihologue:Razdoblje od 1990 do 1999 me motivisalo za ulazak u demokratiju...
Lacibg:Нисам члан - навијам за сваког националисту. Искреног и поштеног, коме је стало до Србије и њеног просперитета и дигнитета.
hektorius:Stranka koja mi se posebno svidjala je bila ona Ante Markovica...jer im je samo ekonomija bila u glavi...sve ove posle nje (osim komunistickih) nisu vredne da uopste mislim o njima niti da ih spominjem...
Jel ih trebam sve nabrajat? Zabolit ce me prsti...Архангел:АУХ! Које су то комунистичке странке које цениш?
Iron Lord:E još da ga majka rodi pa ću i ja za takvog da glasam!
hektorius:Jel ih trebam sve nabrajat? Zabolit ce me prsti...![]()