Slatka90
Obećava
- Poruka
- 89
Pre svega to nisu moje kremice, kreme koriste i ostali ljudi i sta je tu tako lose?????/SisaDaPimp:U zenskoj prirodi?? Izvini jel EVa dosla na ovaj svet sa 300 grama podera na licu, i kremama preko celog tela?? Mislim gluposti, sve sto je potrebno za negovanje koze moze i bez kremica, i pudera i ostalih *. Imas mirisljava ulja, koja su na prirodnoj bazi sacinjena koja su za posle kupanja, a imas i razna za tokom kupanja, i sama nega koze ide tim, bez tih tvojih kremica.. Mirisljavim uljima su se kupale zene i u staroj grckoj i egiptu i rimu, naravno samo tad je to bio luksuz, samo imucniji su mogli da prijuste sebi takve stvari. Dok danas to je sasvim normalno, moze se kupiti gde hoces, i 10 puta je bolja nega koze nego sminke, buderi i ostale gluposti.
Tako da, to sto tvoja drugarica trpa tone pudera na sebe ne znaci da moras i ti, a i da svaka zena trpa sminku na sebe.. to je i suvise glupo reci..
Drugo znaci ja bih sada do kraja svog zivota trebala se kupati u mirisljavim uljima i perem kosu njima umesto da koristim normalno sampone, kupke i gelove za tusiranje.
I trece sta imas toliko protiv krema???One su za negu lica i potpuno su nasuprot sminci. Mnogo tinejdzeri poput mene koriste kreme jer ne znam imaju problema za bubuljicama ili nesto tako doduse ja nemam bubuljice pa se ipak mazem kremom. To nije nista posebno ne stavljam ja tonu kreme i citav se dan samo mazuckam. Kremu stavim samo uvece pre spavanja. A posto me ocigledno nisi razumeo napisala sam ti da imam drugarocu koja trpa tonu pudera na lice i da mi je to neprihvatljivo te da se jedino u takvim slucajevima slazem sa tobom to jest da mio se ne svidja trpati puder na lice pa makar i u malim kolicinama ipak mnogi stavljaju puder pa ih ne mozes zato ubiti!!!!