Samo za cure koje zele da malo pricaju o zenskim temama

• Začetnik teme Začetnik teme Slatka90
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
SisaDaPimp:
U zenskoj prirodi?? Izvini jel EVa dosla na ovaj svet sa 300 grama podera na licu, i kremama preko celog tela?? Mislim gluposti, sve sto je potrebno za negovanje koze moze i bez kremica, i pudera i ostalih *. Imas mirisljava ulja, koja su na prirodnoj bazi sacinjena koja su za posle kupanja, a imas i razna za tokom kupanja, i sama nega koze ide tim, bez tih tvojih kremica.. Mirisljavim uljima su se kupale zene i u staroj grckoj i egiptu i rimu, naravno samo tad je to bio luksuz, samo imucniji su mogli da prijuste sebi takve stvari. Dok danas to je sasvim normalno, moze se kupiti gde hoces, i 10 puta je bolja nega koze nego sminke, buderi i ostale gluposti.
Tako da, to sto tvoja drugarica trpa tone pudera na sebe ne znaci da moras i ti, a i da svaka zena trpa sminku na sebe.. to je i suvise glupo reci..
Pre svega to nisu moje kremice, kreme koriste i ostali ljudi i sta je tu tako lose?????/
Drugo znaci ja bih sada do kraja svog zivota trebala se kupati u mirisljavim uljima i perem kosu njima umesto da koristim normalno sampone, kupke i gelove za tusiranje.
I trece sta imas toliko protiv krema???One su za negu lica i potpuno su nasuprot sminci. Mnogo tinejdzeri poput mene koriste kreme jer ne znam imaju problema za bubuljicama ili nesto tako doduse ja nemam bubuljice pa se ipak mazem kremom. To nije nista posebno ne stavljam ja tonu kreme i citav se dan samo mazuckam. Kremu stavim samo uvece pre spavanja. A posto me ocigledno nisi razumeo napisala sam ti da imam drugarocu koja trpa tonu pudera na lice i da mi je to neprihvatljivo te da se jedino u takvim slucajevima slazem sa tobom to jest da mio se ne svidja trpati puder na lice pa makar i u malim kolicinama ipak mnogi stavljaju puder pa ih ne mozes zato ubiti!!!!

SisaDaPimp:
Slatka90:
Ej znas sta verujem da si iti katkad nanela maskrau ili ruz to je ono sosnovno sto zene cini zenstvenim da nam sminka ne zluzi kako bi povecale svoju zenstvenost onda bi je i muskarci koristili svi su navikli da vide devojku sa malo ruza i pudera zar ne...?

ZENE cini zenstveno, rekla si ZENE, ti si daleko jos od zene dete drago, ni punoletna nisi, a kamoli zena..
Drugo mislis da likove privlaci nabacan ruz na usmanam? Meni je iskreno odvratan kao i njegov ukus, nikom nije ukusno ljubiti sminku, probaj je malo pa ces da vidis kako je ukusno, pa se onda zapitaj dal likovi vole ruz.. A i ta sminka, ne kapiram, ti si sad 14(ako si napunila) pa sta mislis kakva ce koza na licu da ti bue za 10 godina ako se sad vec sminkas, pa sminka bre ubija mladu kozu, ne znam samo suvise se furate da ste zene, a samo ste klinke koje jos ne znaju same za sebe da razmisljaju..
Batali ti tu sminku i price o zenstvenosti pa pokazi prirodnu lepotu, ako je zena lepa, onda je lepa i bez sminke, telo osmeh svaki deo nje je cini zenstvenim, linije tela prave, a ne sminka..
Jos ti imas mnogo da ucis da bi ovakve price prosipala..

Pazi ovoga... vratio se... posle meseci i meseci i meseci... pa, welcome back... :wink:
Inace, jako lepo sroceno ono iznad... :wink:

@slatka90 dobices odgovor neki sad dan, sad sam i suvise janpi da bi o bilo cemu pisao... tako da blavo tap tap za tebe i tvoje kremice.. oke su kremice, al pricamo o sminci, malo sam se is3poovo pa napisao kremice umesto sminke al blah..

@electra.. hvaja hvaja.. bicu valjda cesce tu od sad.. :)

@ernesto che.. ovakvoj devojcici skidam kapu, tj ovaj put cu morati jednu dlacicu moje predivne kose jer neam kapicu na glavi.. tap tap :)

@ostali.. puko sam..

SisaDaPimp:
@slatka90 dobices odgovor neki sad dan, sad sam i suvise janpi da bi o bilo cemu pisao... tako da blavo tap tap za tebe i tvoje kremice.. oke su kremice, al pricamo o sminci, malo sam se is3poovo pa napisao kremice umesto sminke al blah..

@ernesto che.. ovakvoj devojcici skidam kapu, tj ovaj put cu morati jednu dlacicu moje predivne kose jer neam kapicu na glavi.. tap tap :)

@ostali.. puko sam..
m opsteno 8)
a maskare stvarno obozavam,retko ih stavljam ali su jedina sminka koju podnosim....(i senke,krejoni mogu da prodju ali to ne koristim uopste)

SisaDaPimp:

@ostali.. puko sam..

hvala hvala....zelim ti bezbolno treznjenje zauzvrat...

Meni je treznjenje uvek bezbedno (na srecu). Nikad nisam imao mamurluk niti glavobolje tako da ono hepi mi :D.

Inace i dalje sam protiv sminki i tih gluposti, oke je nekad stvatiti malo ono, neka maskara, ili sha znam.. ali kad klinke od 12-13 godina trpaju puder i ostala sranja svaki dan.. za to nisam.. a da karmin.. oke moze devojka da ga nosi, samo ako sa mnom nije :D

e slatke moje :) izlazim sa deckom i ponekim drugaricama najvise po knezu,adi,kucama,kosutnjaku...sminkam se...?ehh kako se zove still crn kreon,crn-ljubicast-a senka,ponekad najtamniji braon karmin????iskreno.......ja se grebem o kevu,koristim svakakve dobre kozmetike ali bih rado isprobala rimmel london :P zna neka od vas slatkih gde mogu da kupim crnu odecu(ne felix,ne siroke maice!!!)....i
omiljena boja mi je crna,crna,crna,tirkizna,crvena........a vi?

Ja preko dana uglavnom za drugaricom blejim po gradu,ili ako je bas toplo vreme visim na bazaenu ili adi,poneki put kad mi tako dune idem i setam po Topcideru,dunavskom keju,kosutnjeku,jer sam strastveni setac i uzivam, u tome,a uvece uglavnom sam po kraju sa ekipom,ako nije neka tekma i zurka.......Sto se sminke tice preko dana maskara i sjaj su neizbezni,a uvece stavim neku lepu senku,i vrlo,vrlo retko rumenilo.Sto se tice kozmetike koristila sam i jos koristim Oriflame i vise sam nego zadovoljna!!

Back