Samo vi idite, biću ja dobro...

~Kiki~

BUNTOVNA S RAZLOGOM
VIP
Poruka
545.628
Poslednja izmena:
Volim pse, samo mi smesno kako je ovo napisano. Gurao je vlasnike sapom da udju u camac. Ma hajde. Nekada je za price o psu i suze u ocima bio potreban Dzek London ili Erih Najt, sad smo navikli na turske i spanske serije pa nas rasplacu i ovakve budalastine.

To je tragično!!!! :sad2: Ako ne znaš ljudski da reaguješ za ovu ogromnu nesreću i tragediju,pametnije je disciplinovati sebe i uzdržati se od komentara!

- - - - - - - - - -

Volim pse, samo mi smesno kako je ovo napisano. Gurao je vlasnike sapom da udju u camac. Ma hajde. Nekada je za price o psu i suze u ocima bio potreban Dzek London ili Erih Najt, sad smo navikli na turske i spanske serije pa nas rasplacu i ovakve budalastine.
Stvarno je smešno!!!!!!:sad2:

I ovo je smešno....
macka-pas-poplave-foto-tviter-1400417739-499531.jpg

Lično bi mi bilo draže da vidim gazdu umesto ova dva jadnika!

Žalosno koliko su ljudi ograničeni. Akcenat nije na interpunkciji (ovo neću prevesti,iako dotični nemaju pojma šta reč znači,a nadju se da komentarišu) već na ogromnoj tragediji kućnih ljubimaca koje su gazde ostavile,a mogli su ih povesti sa sobom,ili ostati sa njima da dele sudbinu.
Sramni su maliciozni komentari čiji je život vredniji,ko je dostojan da živi,a ko nije...

Tekstić jeste dirljiv, ali je pas preterano personifikovan. Slažem se da je preterano to sa guranjem šapom... Potresno je to što se životinje, male i velike, ljubimci koje vlasnici nisu mogli da povedu (u čamce ih nisu puštali) ili stoka i živina, mere stotinama tona, kao da je u pitanju samo roba, balast, a ne nekad živa, osećajna bića, društvena, inteligentna...

10277878_644776872279074_3898742506941432067_n.jpg

Moram da citiram, *ebo vas sir, da vas *ebo sir!!!

Back