Uvažena moderacijo, sinoć ste zatvorili temu, pa sada opet otvorili. Ako ova dvojica mogu zajedno da me napadaju, i vređaju na ličnoj osnovi, mogu i ja da im odgovorim. Ili obrišite sve, ili nemojte brisati ništa.
Ako brišete samo moje odgovore upućene njima, to znači da oni imaju pravo da me vređaju, a da ja nemam pravo da im odgovorim na uvrede. A to nije u redu. Zašto su njihovi uvredljivi postovi zaštićeni? Jesu li kupljeni? Dokle god se oni meni obraćaju na ovakav način, i ja ću odgovarati njima. Dakle...
Samo ti probaj da napišeš jedan smislen post, pa ćeš da vidiš kako će da bude sledećeg puta. ALi takođe probaj da se ne sramotiš sa onim ispalama koje i deca iz osnovne škole znaju.
Zbog ovakvog pisanja si već banovan na pdf Religija više puta, pa si sad ovde došao da sektašiš i pišeš protiv zdravlja ljudi.
Ja kažem da nisam pripadnik nikakve organizacije ili sekte, jer imam problema sa autoritetom, ne poštujem nijedno ljudsko biće, naročito kojekakve gurue, odnosno vođe sekti, ne jedem meso i ne pijem krv, i ne mogu proći kroz inicijaciju u sektu, ti kažeš da sam član neke organizacije ili sekte koja želi zlo ljudima u Srbiji - pa kako ko pravo govorio u moje ime (a šta ti imaš da govoriš bilo šta u moje ili bilo čije ime) - tako mu bog dao pameti i zdravlja, i njemu i njegovoj porodici, i njemu i celoj njegovoj familiji, i njemu i celom njegovom potomstvu, a naročito potomstvu. Pošteno? Uzgred, ako ti već daješ sebi za pravo da lažeš u moje ime, mogu li ja da prdim u tvoje ime? Ili još bolje, da ja je6em u tvoje ime, a da ti naje6eš u moje ime?
Zorana pišeš gluposti i sramotiš se kao neka budala
Nije „Zorana“, nego „Zorane“. Sramotim se? Kako časti ti? Što se sramotiš kao neka budala? Govori u svoje ime.
E Vokeru, vidiš koliko se nervira. Ne verujem da stvarno misli da se piše "šametniji", pre će biti da mu se prsti tresu. Ili je nervoza ili nedostatak proteina životinjskog porekla. Neka mana jeste.
E, VoKeru, što bih se ja nervirao zbog polupismene prčetine? Kontam da ti je cilj da me nerviraš, ali poenta je u tome što ne možeš. To što moram brzo da odgovaram dvojici na simultani napad dovodi me do toga da grešim u kucanju, i to minimalno. Ne pišem kao ti: „Ja bi! - „Ti bih!“ Što ti se prsti tresu? Ili je histerija - ženska bolest, ili je višak životinjskih proteina, telesne izlučevine poklanih životinja i kravlja krv iz mleka, sve skupa, opasno udarilo u glavu. Jadna ti mana.
Reefre po njegovom pisanju se viđelo da nije ON uredu.
Izmišlja neke riječi neka ukrštena porjekla koja niđe nema
Šta se viđelo po tvom pisanju? Šta te briga kakav je ko, niko te nije zvao da živiš sa njim. Zašto nisi u redu?
Kakve reči izmišljaš? Šta su to „ukrštena porjekla koja niđe nema“? Nikad čuo. Kakve veze ima sa ovom temom?
Oženjen sam i ja Zorane pa niđe ne pišem gluposti ka ti i ne izmišljam porjekla
Ako si oženjen šta si se zakačio za moje prkno? Ko „izmišlja porjekla“ (kaže se „porijekla“)? Otac mi je Crnogorac, majka Austrijanka, tako da sam ja sebe nazvao Austro-Crnogorac. Ako ti smeta tuži me. Ojha. Ende.
I zamisli to zlo kad takav sa greškom u procesoru, nekome preporuči da ne ide kod lekara po antibiotike, već da gleda u Sunce ili kljuca po dvorištu?
Zbog te njegove priče o poreklu i propagiranja nekog nacizma i fašizma je više puta banovan.
Neka ga, neka piše. Što više ovako piš, sve je jasnije onima koji su nesigurni, da mu ne smeju verovati.
Ali zamisli to zlo kad takav sa kompletnom greškom nekome ko je potpuno zdrav preporuči, i još pokušava da ga natera, da ide kod lekara po antibiotike, i bilo kakve lekove, da ih kupi, u koje se koliko vidim odlično razume, jer je bolestan kao pas, da ne gleda u Sunce i bude zdrav, već da ždere creva i brsti kloaku.
Zbog te njegove priče o poreklu i propagiranja nekog islamskog fundamentalizma je više puta banovan.
Neka ga, neka pokušava da progoni boljega i jačega od sebe. Samo će se više ponižavati po forumu. Koga je briga što mu se svi smeju, osim njega samoga, jer njemu je stalo do toga šta neko misli o njemu, pošto je jadni rob.
Ne, no tebi kukala majka, i sve žensko po redu, što ti ulazi pod kućnu gredu.
A sada da se vratimo na temu. Bez ličnih prozivki, ako je moguće.