Samo u Srbiji: Verovali ili ne, novčane kazne ako ne primite vakcinu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Dom zdravlja u Vršcu šalje plave koverte na kućnu adresu građanima rođenim 1992. godine u Vršcu sa obaveštenjem da dođu da prime vakcinu protiv zaraznih bolesti, sa upozorenjem da, ukoliko ne prime vakcinu, platiće kaznu od 450 do 6 000 dinara.

Opširnije ovde:

http://kremlin.rs/ударна-вест-само-у-србији-веровали-ил

Ja bih pre platio lekarskim bednicima tih 450 ili 6000 dinara nego uzeo vakcinu. Lekarskoj mizeriji pacijenti umiru po hodnicima, dok čekaju u redu. Da ne govorimo o onom jadnom dečaku što je umro zbog preloma ruke. Fuj. :bljak:

Dno dna.

Normalno, jel treba da se vrati kuga i druge bolestine zato sto se vi bojite da vas ne cipuju? :hahaha:
Orapljivao bih vam ja kazne od dvesta - trista hiljada dinara.

Normalno samo za određeni uzrast? Za vreme Tita dobijalo se od 3 do 7 vakcina i sve su bile proizvedene kod nas. Sad se dobija od 23 do 26 a sve se prave u Velikoj Britaniji, neprijateljskoj zemlji. Mene neće vakcinisati nikada, a decu nemam niti im dam, pa mi nemaju koga vakcinisati. Tačka. Koga se bojiš da te ne čipuje? :rida:

Kako mrzim luzere koji tako vele - "ja bih ovo, ja bih ono" - zato što su ništa. Neka plate ljudi lekarskoj bedi tih 450 dinara i ćao.

naravno, ništa tu nema slučajno......dovoljno je pogledati četničkog vojvodu tomu nikolića i vučića.....kao nacionalisti, patriote...a samo su huškali Srbe i učestvovali u zločinu nad sopstvenim narodom

Apsolutno se slažem. Samo kad se setim tog 5. juna 2006. godine, kako je “velikosrbin”, odnosno samozvani četnički vojvoda, Tomislav Nikolić, sadašnji predsednik, bivši štrajkač glađu i galamdžija protiv sopstvenih građana, koji je krajem prošlog veka, dok su ovom državom vladali Svinjoslav Milošević i njegova veštica Mirjana Čmarković, 80% građana nazivao “strani plaćenici” i “domaći izdajnici”, vikao na domara koji je krenuo da skine usranu zastavu SCG sa Skupštine Srbije, i zameni je našom srpskom - “Ne diraj tu zastavu! To je naša zastava! Mi nismo Srbija! Mi smo SCG!” - muka mi pripadne. Kad se samo setim kako je pre toga žalio što Srbija nije ruska gubernija... žubori mi se... Da se on pitao, i da su se ostali degenerici pitali - Srbija nikada ne bi postala država.

- - - - - - - - - -

U modi je "biti protiv!" - nije važno čega. Nije važno ni da li je to korisno. Važno je "biti protiv!"

Nema nikakvih naučnih dokaza o štetnosti vakcina ali to nije važno. Važno je "biti protiv!"

Kazne su male!

Nema veze sa modom, već sa čistom logikom.

Žuborim na naučne dokaze i na vakcine koje se uvoze iz smrdljive Engleske. Mene neće vakcinisati, u inat tebi i takvima kao što si ti. A potomstvo im ne dam, jer ne dam da mi migranti iz Azije i Afrike tucaju potomke. Tačka.

Platiš kaznu lekarskoj bedi i kraj priče. I sve to bez uzvičnika - recidiva histerije (ženske bolesti). Ojha.

Normalno samo za određeni uzrast? Za vreme Tita dobijalo se od 3 do 7 vakcina i sve su bile proizvedene kod nas. Sad se dobija od 23 do 26 a sve se prave u Velikoj Britaniji, neprijateljskoj zemlji. Mene neće vakcinisati nikada, a decu nemam niti im dam, pa mi nemaju koga vakcinisati. Tačka. Koga se bojiš da te ne čipuje? :rida:

Kako mrzim luzere koji tako vele - "ja bih ovo, ja bih ono" - zato što su ništa. Neka plate ljudi lekarskoj bedi tih 450 dinara i ćao.

Мени нек слободно уграде неки што већи чип. :lol: Шта ти фали да примиш вакцину?

Izborio bi se sa tom sestrom da da sama sebi tu vakcinu,ako se mora.

Podržavam.

- - - - - - - - - -

У ЦГ И МКД

Šta u CG i MKD?

- - - - - - - - - -

Šta je sad, krezubi se plaše vakcine? :lol:

Krezubi se vakcinišu, i to sa radošću. Plaše se oni koji žderu GMO kobasice od svinjskih creva i tumora, piju GMO mleko puno kravlje krvi i gnoja - https://www.google.rs/?gws_rd=cr&ei=YNpYWJ-ONYP1Uqzrl7AE#q=mleko+puno+kravlje+krvi+i+gnoja - i žderu GMO jaja puna petlove sperme i kokošje menstruacije. Vegani ne znaju za strah.

- - - - - - - - - -

Казна од 500 до 1500еура

I šta bude kad se probudiš?

- - - - - - - - - -

Мени нек слободно уграде неки што већи чип. :lol: Шта ти фали да примиш вакцину?

Blago tebi. Gde vlast i policijska stoka okom - ti skokom. :rida: Uticaj medija i dugotrajnog ispiranja mozga.

- - - - - - - - - -

Ako je zbog imigranata nek vakcnisu njih jos na granici jer oni odbijaju da se vakcinisu e sad onda ja moram pu

Ne treba ni da ih primamo. Da se ugledamo na Budimpeštu a ne na Beč. Budimpešta je mađarski grad, a Beč arapski grad. Ko je bio zna o čemu pričam. Ako ne daju Mađari da im se useljavaju možemo da ne damo i mi.

- - - - - - - - - -

Pitas svakog glasaca da li je glasao za Vucka odgovor NE ...koko pobedi majku mu.Cudna matematika.....:D

To se i ja pitam. Još 1990. sam bio protiv Miloševića. Hteli ljudi da me iŹedu za doručak. A posle 10 godina, kao da su bili u hibernaciji, išli zajedno sa mnom pred Skupštinu da ga sruše. Tuga. Nema veze sa matematikom, više ima veze sa patikom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back