Samo u snu ljubav postoji za nas

Antihejter

Iskusan
Poruka
6.861
Šalim se, bila nekad davno popularna pesma sa ovim rečima.

E sad. Koje su šanse da dobijem ozbiljne odgovore, pretpostavljam da i nisu neke i biće sprdačine, sa druge strane da sam postavio na ptf zdravlje ne bi bilo odgovora uopšte...

Ja imam problem. Dobio sam neke lekove za smirenje (pisao sam o tome) pa sam ih pio 3 meseca pa nisam, pa onda jesam krišom- pominjem to jer verujem da ima veze- i kad sanjam nisam siguran da sanjam.

Uglavnom: neko vreme sam radio dnevnu smenu (na šta takođe nisam navikao) i ujutru ali svako jutro sanjam da sam strašno napaljen. Pokušavam da se probudim jer sam svestan da spavam ali jednostavno ne mogu.
Sanjam i da sam uspeo da skinem ženu (koja postoji i stvarno spava sa mnom) i onda se jednostavno resetujem i shvatim da se nisam ni pomerio s mesta.
Toliko sam naložen da hoću da poludim. Nenormalno.
Probudim se (kad se konačno probudim onda sam siguran da sam budan) i ništa. Libido nula. Ne mogu. Ni trunke želje.
I inače nemam nikakve seksualne ni želje ni potrebe osim ovoga što mi se dešava svako jutro pre nego što se probudim.
Da dodam samo da nema ni traga od erekcije a kamoli da ejakuliram u snu.

Meni lično i ne smeta ali me zanima šta je bre ovo?

@Samsonight
Više niko kao ja
Ne oseća miris tvoj
Tvoj dodir, tvoje telo kao ja
I pamtim tvoje lice, pamtim tvoj glas
A znam da samo u snu
Ima mesta za nas
Više nikad kao sad
Pogađa me pogled tvoj
Tvoj život, tvoje misli i tvoj sjaj
A zašto je sve tako?
Zašto uvek tražim spas?
Kad znam da samo u snu
Ima mesta za nas
Mnogo se toga izgubilo
A od svega ostade strast
😂

@Samsonight
Više niko kao ja
Ne oseća miris tvoj
A znam da samo u snu
Ima mesta za nas
Više nikad kao sad
Pogađa me pogled tvoj
A zašto je sve tako?
Zašto uvek tražim spas?
Kad znam da samo u snu
Ima mesta za nas
Mnogo se toga izgubilo
A od svega ostade strast
😂
Heh... Ironije!
Nadam se da od te svoje blokade nećeš napraviti bolest, a ako izabereš da si bolestan-ima lekara i lečnika, ljudi koji se "razumeju".
Oni imaju svoje eksperimentalne medikamente, plaćeno da svoje lekove plasiraju nekom kao što si ti, a koje će isprobavati na tebi i beležiti indikacije.

sad bi on da razglaba na 10 strana o fantomskij erekciji a dobio odgovor da je paraliza sna u pitanju

ona se najčešće dešava ili u popodnevnim dremkama koje zađu u REM fazu ili u jutarnjim časovima, kada usledi još jedan ciklus sna, što znači opet sanjanje i REM fazu

potencijalno rešenje je ranije buđenje kako bi se izbegao taj poslednji ciklus

sad bi on da razglaba na 10 strana
Evo koliko mi je stalo da na LjiSu "razglabam"
Hvala ti još jednom što si mi odgovoriila, čisto pobijam neosnovanu pretpostavku.
Screenshot_20231111-130846_Chrome.jpg

Zvucis kao zenska koja rasiri noge prvom muskarcu koji hoce da je kresne i tako ostane trudna.
😂
Tako nekako je ispalo.
Stani malo a i ne radi se samo o tebi, mozda jos nekom zatreba razmjena misljenja na temi.
Reci to kiši. Ja nemam ništa protiv. Mada ne bih da se piše o meni , već razmenjujte mišljenja i iskustva. Modovi mudro ćute i čekaju :mrgreen:

@Samsonight
Više niko kao ja
Ne oseća miris tvoj
A znam da samo u snu
Ima mesta za nas
Više nikad kao sad
Pogađa me pogled tvoj
A zašto je sve tako?
Zašto uvek tražim spas?