samo sex,pa sta bude.................???????

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
pocine ispitni rok za par dana a meni do ucenja nije ni malo......samo mi je do sexa vise nego do vazduha.ako sam u vezi dva meseca a osecam da je to prava osoba s kojom bi to trebalo uraditi,da li da mu dam uskoro i poslusam ovaj nagon koji ne mogu vise da sputavam,ili da odlazem.....
veza je jos kratka,a on ce biti vojnik uskoro......

Navela si sve razloge u korist : "DA" i par labavih u korist "NE" ... mislim da si time i sama dala odgovor na svoje pitanje.
...
ups, da li sam ja to zakasnila sa odgovorom? :)

Devojke do dvadesete cuvaju to sto imaju kao da je od secera ili sapuna, plase se da se ne potrosi. Kad shvate da nije bas tako, neke od njih vec dodju u godine kad nece svako da uzme to sto im one nude. I uzgred, muskarci daju a devojke primaju. Da je obrnuto, muskarci bi mogli petnaest puta dnevno a devojke dva, tri.
Ma, nemoj da mu das, neka pati. Mozda od njega postane dobar pesnik ili reper :) Ako si sigurna da tebi nista ne treba...

Anonymous:
jos vasih cenjenih misljenja.......

Pa ti sestro jos nista? ccc :)
Sala...
Mnogo si mi simpaticna, potsetila si me na mene kad sam bila "mala" :) i imala slicnih problema ( hmmm, cuj problema) ...
Ne znam kad ti momak ide u vojsku, ne razumem se bas u te rokove ali bih zelela da ti kazem da seks u pocetku i nije svima lepo iskustvo, moze biti i poprilicno bolno. (Sad sam te bas ohrabrila, jel?) Potrebno je izvesno vreme da upoznas svoje telo, da naucis da se opustis i onda je...:) boom! Ili kao sto si i sama rekla "nesto mnoooogo..." Dakle, ako imate vremena (volju i zelju imate, to je bar jasno) da gradite svoju vezu i na tom nivou, onda nemas sta da se dvoumis... A ako posmatras to samo kao : "E, ajd da mu dam pa sta bude...",
onda ti je moj savet, sacekaj jos malo da se sredis u glavici.

Back