samo sex,pa sta bude.................???????

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gost
pocine ispitni rok za par dana a meni do ucenja nije ni malo......samo mi je do sexa vise nego do vazduha.ako sam u vezi dva meseca a osecam da je to prava osoba s kojom bi to trebalo uraditi,da li da mu dam uskoro i poslusam ovaj nagon koji ne mogu vise da sputavam,ili da odlazem.....
veza je jos kratka,a on ce biti vojnik uskoro......

ponekad pomislim kao sinoc na primer da taj sam taj sex sada pozelela ja vise od njega,kao da on zeli tako dobro da me prostudira,da ne bi bilo greske kasnije,to je sve ok.tako valjda i treba,nego malo je neubicajeno da se devojka ovako oseca u vezi,a decko kao sto se moj decko ponasa.ja znam da je on totoalno ok ,ali ponekad,kao sinoc potreba me savlada,popila bih ga kao lek...??

Evo, da ne budem skrta na recima:
Da sam ja na tvom mestu, da volim tu osobu, da imam dovoljno razloga da to uradim, a da posle toga nema nekih posledica da ne kazem kajanja itd, ne bih sigurno pitala nekog za misljenje...jer ipak-to je moj zivot, moje telo, moj decko...
Ucinilo mi se da nemas dovoljno dobrih razloga, osecas se nesigurno u vezi toga, mislis da ce ti neko na forumu svojim odgovorom pomoci.
Iskreno, ne bih volela da sam na tvom mestu, jer ne volim kad se dvoumim u vezi bilo cega. Moj savet:
dobro razmisli, najbolje znas situaciju,da ne duzim..
Pozdrav!

Anonymous:
ponekad pomislim kao sinoc na primer da taj sam taj sex sada pozelela ja vise od njega,kao da on zeli tako dobro da me prostudira,da ne bi bilo greske kasnije,to je sve ok.tako valjda i treba,nego malo je neubicajeno da se devojka ovako oseca u vezi,a decko kao sto se moj decko ponasa.ja znam da je on totoalno ok ,ali ponekad,kao sinoc potreba me savlada,popila bih ga kao lek...??

Blago tebi kad si u opste u stanju da sama sebi mozes toliko zakomplikovati zivot.

Ovo najozbiljnije mislim :roll:

Milojko Vasic:
A zašto vi žene uvek razmišljate na taj način ?
"Da li da mu dam ?"

A zašto razmišljanje ne ide:
Da li da mu tražim ?

Verovatno zato sto obicno nema razloga da mu trazim tj. sam se nudi :twisted:, osim toga to je takva dragocenost da stvarno treba razmisliti da li da mu dam :D. Zezanje na stranu, ako osetim da je pravi sasvim mi je svejedno da li cu da mu "dam" ili da "mu trazim" :wink:

Back