Samo ono što nazivate remek-djelima, i ništa drugo. Hvala. ALI ajvećim remek-djelima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ SveSuStraže :

Postoje dva ključna momenta u istoriji:
1. Rođenje Isusa Hrista
2. Bregović je snimio pesmu Kad bi bio bijelo dugme

Samo sam ovo još čekao u tvom postu. Mislim, da budemo načisto - ja isto mnogo volim ovu pesmu, verovatno, ako ne najbolja, onda je među najboljim pesmama Bijelog dugmeta. Ali brate, opusti se malo, pucaš po šavovima... Nikad nije dobro preterati ni u čemu. A vidi se da si fanatik, kad ti je bolja pesma od seksa.
I još nešto, devojci niko nije iskasapio lice. Dobila je žešći šamar, ali nije iskasapljena.

- - - - - - - - - -

Da ne bih nekim korisnicima ponaosob slala privatne poruke sa molbom da prekinete sa vređanjem na ovoj temi, kome izgleda nema kraja, kao i da bi izbegli kažnjavanje, zamoliću vas najlepše ovde da to više ne radite.

Svako od nas ima neke svoje kriterijume i muzički ukus, tako da zaista nije u redu omalovažati išta od toga.

Komentari su poželjni, kao i razvitak neke konstruktivne diskusije, ali samo u slučaju da iz svega toga izostavite uvrede.

Hvala na razumevanju.

Poslednja izmena:
Tema je loše koncipirana... gotovo nemoguća misija. Uvodni post je nejasan. Naslov teme sa puno raznih grešaka. "Otvarač" teme trajno banovan.

Sve su ovo razlozi da se ova tema zaključa.

Zamolio bih korisnike, ako im je stalo do ovakve teme, da što bolje koncipiraju uvodni post, cilj i naslov teme i da otvore drugu temu koja bi imala sličan cilj i sadržaj.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back