U Evropi i Nemačkoj se sve više šire komarci koji su došli iz drugih delova sveta, jer je i tu sve toplije, a zime su kraće. Ali i „domaće“ krvopije postaju svakim danom sve opasnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
probaj da nabaviš neki repelent,ima po apotekama svakojake varijante.mene svakog leta urnišu kažu nulta krvna grupa pa kao zbog toga
bilo kako bilo počeo sam da mrzim leto zbog njih i zbog nepodnošljivih vrućina gde mi se kuva glava
do sad sam probao autan ali slaba vajdaprobaj da nabaviš neki repelent,ima po apotekama svakojake varijante.
možda neki drugi bude bolji...ja sam dosta izmenjao dok nisam naošo neki Zooom koj pravi ovde zaječarska apoteka koji uopšte nije loš ... samo ne znam da li ima negde sem ovde da se nabavido sad sam probao autan ali slaba vajda
potražićumožda neki drugi bude bolji...ja sam dosta izmenjao dok nisam naošo neki Zooom koj pravi ovde zaječarska apoteka koji uopšte nije loš ... samo ne znam da li ima negde sem ovde da se nabavi
![]()
istomene svakog leta urnišu kažu nulta krvna grupa pa kao zbog toga
bilo kako bilo počeo sam da mrzim leto zbog njih i zbog nepodnošljivih vrućina gde mi se kuva glava
postali su imuni na Autan...sirce je spas,ako ne izlazis uvece...do sad sam probao autan ali slaba vajda
to ko ono s pijavicama za one koji imaju pritisak?!Ne ranim te zivotinje, a i nema ih kod mene.....
Medjutim, registrovao sam da komarci idu na ljude koji imaju povisen secer u krvi, pa je borba protiv ujeda tih krvoloka snizavanje secera u krvi....obicno lekovima za smirenje...![]()