T
trachara
Gost
samo jednom se ljubiiiiii, sve je ostalo varkaaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve mi se cini da prava ljubav i ne postoji... Sve je zezanje, izgleda.... Neko, nekog, tu, uvek zeza...
Kada oslobodis svoje srce od svezova svih strahova ove uobrazene smrtnosti, i tad obuzme te odusevljenje beskonacnosti u jarkoj svetlosti znanja i Bozanske sile zivota, osetices i znaces da ljubavi je oduvek bilo a i bice je u svakom njenom iskrenom i cistom obliku.
Podrav!
...samo jednom se ljubi,sve je ostalo varka....
...naravno,mada ne bih to ostalo okarakterisao samo kao zezanje,tu su posle i interesi itd....
...pomalo...sve si teme opleo...![]()
E podsecas me na mog bivseg,koji me izuzetno nervira,a proslo je 2 godine,shvati da nema nade,nadji drugu...Ja njega samo koristim da kad mi pridje da ga ispalim pred drugovima ili kad mi je dosadno,bolje bezi od nje,to je moj savet.....
jako ti je dubokouman savet...
Jbg pipi,kad god nesto ozbiljno hocu da kazem vidim da si ti to vec rekla.Dugo sam mislio da moze da se voli samo jednom,onako pravo,a onda ...pa recimo da sam se razuverio ...Sad kad pogledam sa ove distance sve moje ljubavi,sve su prve,neponovljive,drugacije,i sve ih jos uvek volim al ko sto rece,ne zelim vise da budem sa njima.Reci cu ti neshto. Ja nikad nisam prestala da volim nekog koga sam zavolela. Ni prvog decka ni bivsheg muza. Samo sam prestala da zelim da budem s njima.