Samo jedno u zivotu se voli sve je ostalo zezanje

Sve mi se cini da prava ljubav i ne postoji... Sve je zezanje, izgleda.... Neko, nekog, tu, uvek zeza...

Kada oslobodis svoje srce od svezova svih strahova ove uobrazene smrtnosti, i tad obuzme te odusevljenje beskonacnosti u jarkoj svetlosti znanja i Bozanske sile zivota, osetices i znaces da ljubavi je oduvek bilo a i bice je u svakom njenom iskrenom i cistom obliku. ;)

Podrav!

Kada oslobodis svoje srce od svezova svih strahova ove uobrazene smrtnosti, i tad obuzme te odusevljenje beskonacnosti u jarkoj svetlosti znanja i Bozanske sile zivota, osetices i znaces da ljubavi je oduvek bilo a i bice je u svakom njenom iskrenom i cistom obliku. ;)

Podrav!

Simpaticno je to, ali ja sam to uradila i vise nikada necu dati moje srce nekome da se igra, dok ja cekam iskrenu ljubav, a ona kasni, i kasni, i kasni... :)

Reci cu ti neshto. Ja nikad nisam prestala da volim nekog koga sam zavolela. Ni prvog decka ni bivsheg muza. Samo sam prestala da zelim da budem s njima.
Jbg pipi,kad god nesto ozbiljno hocu da kazem vidim da si ti to vec rekla.Dugo sam mislio da moze da se voli samo jednom,onako pravo,a onda ...pa recimo da sam se razuverio ...Sad kad pogledam sa ove distance sve moje ljubavi,sve su prve,neponovljive,drugacije,i sve ih jos uvek volim al ko sto rece,ne zelim vise da budem sa njima.

Back