( samo) izolacija

Ja jedva čekam da ovo vanredno sranje prođe
:zkez:
93509874_2652830411673366_7877978530724708352_n.jpg

Skroz sam podivljala, neće biti lako ponovo nositi brus i gaćice...
Pozdrav za sve forumašice koje uživaju u slobodi pokreta!

Ни не мораш. Већина жена шета без бруса сада. Нити се мушкарци брију.
Ми да се не бријемо а шетамо без бруса би било ипак превише :lol:

Ни не мораш. Већина жена шета без бруса сада. Нити се мушкарци брију.
Ми да се не бријемо а шетамо без бруса би било ипак превише :lol:
nije mi baš najjasnije, ako se muškarci koji su se brijali-ne briju sad
kao i ženske koje su se brijale-ne briju sad,
kapiram da to to nije vapaj slobode, jer smešno bi bilo, za mene to samo znači da su uvek nešto radili-le za druge, ne za sebe...
pa ko ima ženu zaraslu ili muža, devojku, dečka u doba korone-to samo znači da su pre toga skidali dake za šeme i švalesrske destinacije, jer sad u krugu jedan na jedan glume majmune

kapiram da to to nije vapaj slobode, jer smešno bi bilo, za mene to samo znači da su uvek nešto radili-le za druge, ne za sebe...
pa ko ima ženu zaraslu ili muža, devojku, dečka u doba korone-to samo znači da su pre toga skidali dake za šeme i švalesrske destinacije, jer sad u krugu jedan na jedan glume majmune
Ne mora da znači, može biti da imaju kolege/koleginice na poslu koji su kao ti, smatraju majmunima one koji se ne briju pa zbog toga lupom traže tuđe dlake.

Претпостављам да су се мушкарци који се сада не брију пре бријали због посла, да изгладају уредније. Многи се викендом не брију. Мада, мени су необријани иначе лепши.

• Podržavam
Reactions: Red
Претпостављам да су се мушкарци који се сада не брију пре бријали због посла, да изгладају уредније. Многи се викендом не брију. Мада, мени су необријани иначе лепши.
Da ne mesamo stvari.Mi (muskarci) brijamo lice,zbog posla.Ali mali broj muskaraca (sto je lose) izbrijava redovno svoje medjunozje.Sam penis,kada je sve
okolo pedantno izbrijano,deluje veci i mocniji,sto zene vole,narocito kod orala,to je prosto obavezno,biti okolo lepo izbrijan i namirisan.

Šta smo naučili u proteklih nekoliko nedelja:
1. Kina pobeđuje u Trećem svetskom ratu bez ispaljenog projektila.
2. Evropljani nisu toliko obrazovani kao što se čini.
3. Bogati imaju slabiji imunitet od siromašnih.
4. Nijedan sveštenik, šeik, derviš ili astrolog ne mogu da spasu pacijente.
5. Medicinsko osoblje vredi više od slavnih fudbalera.
6. Životinje se u zoološkim vrtovima najverovatnije osećaju kao mi u karantinu.
7. Bez ljudskog uticaja planeta se brzo obnavlja.
8. Nafta je bezvredna u društvu u kome nema potrošnje.
9. Većina ljudi može komotno da radi svoj posao od kuće.
10. Svi možemo da preživimo bez brze hrane.
11. Nije teško održavati higijenu.
12. I muškarci mogu da kuvaju.
13. Mediji su puni gluposti.
14. Glumci su samo zabavljači, ne heroji.

Back