Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.725
Ja jedva čekam da ovo vanredno sranje prođe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ни не мораш. Већина жена шета без бруса сада. Нити се мушкарци брију.Skroz sam podivljala, neće biti lako ponovo nositi brus i gaćice...
Pozdrav za sve forumašice koje uživaju u slobodi pokreta!
nije mi baš najjasnije, ako se muškarci koji su se brijali-ne briju sadНи не мораш. Већина жена шета без бруса сада. Нити се мушкарци брију.
Ми да се не бријемо а шетамо без бруса би било ипак превише![]()
Ne mora da znači, može biti da imaju kolege/koleginice na poslu koji su kao ti, smatraju majmunima one koji se ne briju pa zbog toga lupom traže tuđe dlake.nije mi baš najjasnije, ako se muškarci koji su se brijali-ne briju sad
kao i ženske koje su se brijale-ne briju sad,
kapiram da to to nije vapaj slobode, jer smešno bi bilo, za mene to samo znači da su uvek nešto radili-le za druge, ne za sebe...
pa ko ima ženu zaraslu ili muža, devojku, dečka u doba korone-to samo znači da su pre toga skidali dake za šeme i švalesrske destinacije, jer sad u krugu jedan na jedan glume majmune
Spremnost za more,podrazumeva lepo sredjene nokte na rukama i nogama,ali kao primarno,dobru depilaciju nogu.!Ja sam namazala nokte na nogama u crveno,doduse neuko i sve okolo po prstima,ali se osecam spremnom za more
Претпостављам да су се мушкарци који се сада не брију пре бријали због посла, да изгладају уредније. Многи се викендом не брију. Мада, мени су необријани иначе лепши.nije mi baš najjasnije, ako se muškarci koji su se brijali-ne briju sad
kao i ženske koje su se brijale-ne briju sad,
kapiram da to to nije vapaj slobode, jer smešno bi bilo, za mene to samo znači da su uvek nešto radili-le za druge, ne za sebe...
pa ko ima ženu zaraslu ili muža, devojku, dečka u doba korone-to samo znači da su pre toga skidali dake za šeme i švalesrske destinacije, jer sad u krugu jedan na jedan glume majmune
Da ne mesamo stvari.Mi (muskarci) brijamo lice,zbog posla.Ali mali broj muskaraca (sto je lose) izbrijava redovno svoje medjunozje.Sam penis,kada je sveПретпостављам да су се мушкарци који се сада не брију пре бријали због посла, да изгладају уредније. Многи се викендом не брију. Мада, мени су необријани иначе лепши.
Zena kada je razgacena,spremna je na seksualne bravure,u svako vreme.........Ни не мораш. Већина жена шета без бруса сада. Нити се мушкарци брију.
Cim prodje ovo,VANREDNO sranje,nastupice ono REDOVNO,svakodnevno sranje.! To je zivotno pravilo.Ovo je samo promena ritma sranja.!
Zene setaju po stanu,bez brusa.Muskarci bez gaca,i.......eto seksa na svakom mestu,u svako vreme.!Ни не мораш. Већина жена шета без бруса сада. Нити се мушкарци брију.