SAMO HETERO

• Začetnik teme Začetnik teme Petka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Petka:
Machak69:
Obrni- okreni, cini se kao da priroda zeli da smanji populaciju na planeti nekako, makar to bilo i kroz jednostavan pad nataliteta uz povecanje mortaliteta.
Mislim da sva ova obrazlozenja nisu dela prirode (radno vreme, poslodavci - na zapadu i standard, depresija - kod nas).

Slazem se da nisu. Ali mislim da je ishod REAKCIJA prirode na opstu globalizaciju.

littlefoot:
Ajde da razmotrimo lepo probleme, pa da vidimo šta nam je činiti:)

Hajde , ljudi....

Ta manite homoseksulace , oni ce se ili zamaskirati u nekim "kvazi heteroseksualnim brakovima" ili ce , sto je verovatnije , sve agresivnije (u duhu demokratije) igrati ulogu u modernim dominacijama manjina nad vecinom sve dok ne ostanu većina....

Da vidimo da rešimo naše probleme,
-smanjeno slobodno vreme za "neradne aktivnosti"
-smanjen "ostvaren višak vrednosti" ili u prevodu ili imaš vremena ili imaš novca , retko je i jedno i drugo tako da i kad se desi ostaje izolovano...
-od silnog upoznavanja suprotnog pola , meni se čini da se SMANJUJE KLJUČNA STVAR - ŽELJA DA SE PRILAGODIMO DRUGOME...što će većina modernjaka pogrešno shvatiti kao gubljenje individualnosti, a ne kao saradnju , suživot , regulaciju odnosa....
-negativne rezultate seksualne revolucije, vidljive kroz povećan broj partnera i veza. Tako se "sazrevajući" nakupe i povredjivanja od strane "suprotnog" pola, nepoverenje, sumnja , isfrustriranost , distanciranje i ravnodušnost...
Sa druge strane mlado sklopljeni brakovi su brakovi nezrelih kod kojih u današnjici ako nema pomoći i veza oba rodbinska "klana" vrlo šesto će biti "rastureni od strane emancipovanih i zloslutnih i zlobnih kolega, komšija, drugarica, drugova, nesporazuma i nezrelih reakcija...

Kuda ? I kako?

Tuzni_patak:
littlefoot:

Hajde , ljudi....

Ta manite homoseksulace , oni ce se ili zamaskirati u nekim "kvazi heteroseksualnim brakovima" ili ce , sto je verovatnije , sve agresivnije (u duhu demokratije) igrati ulogu u modernim dominacijama manjina nad vecinom sve dok ne ostanu većina....

-smanjen "ostvaren višak vrednosti" ili u prevodu ili imaš vremena ili imaš novca , retko je i jedno i drugo tako da i kad se desi ostaje izolovano...
-od silnog upoznavanja suprotnog pola , meni se čini da se SMANJUJE KLJUČNA STVAR - ŽELJA DA SE PRILAGODIMO DRUGOME...što će većina modernjaka pogrešno shvatiti kao gubljenje individualnosti, a ne kao saradnju , suživot , regulaciju odnosa....
-negativne rezultate seksualne revolucije, vidljive kroz povećan broj partnera i veza. Tako se "sazrevajući" nakupe i povredjivanja od strane "suprotnog" pola, nepoverenje, sumnja , isfrustriranost , distanciranje i ravnodušnost...
Sa druge strane mlado sklopljeni brakovi su brakovi nezrelih kod kojih u današnjici ako nema pomoći i veza oba rodbinska "klana" vrlo šesto će biti "rastureni od strane emancipovanih i zloslutnih i zlobnih kolega, komšija, drugarica, drugova, nesporazuma i nezrelih reakcija...

Kuda ? I kako?

Ja se pitam gde su meni ta silna poznantstva?!
Što se vremena tiče stvar je individualna. Ko ume da se organizuje imaće i vreme i novac, ko ne ume neće imati ni jedno ni drugo;)

Činjenica je doduše da je sve više solista, vreme prolazi, godine se gomilaju i sve je teže naći "prilagodljivog".

Tuzni_patak:
littlefoot:

Hajde , ljudi....

Kuda ? I kako?

i svi smo postali nekako sponzoruse. Voleli bismo da nam je partner lep,pametan, bogat.... Volimo neke stvari na papiru, bez upliva u dusu.

Ustvari ,ova tema bi mogla da naraste na nesto veliko , jer ima dosta stvari koje su vezane za ovo.

Recimo, meni smeta GLASNA MUZIKA U KLUBOVIMA I DISKOTEKAMA.

-Kako to utice na ovu temu....
-Pa , ljudi koji dodju tamo na drustveno okupljanje su u nemogucnosti da ostvaruju verbalni kontakt , sto umanjuje dosta shanse za "upoznavanje karaktera novopoznanika" . Kao sporedan efekat se javlja forsiranje estetskog kod suprotnog pola jer to u ovakvoj situaciji nepostojanja drugih argumenata (uticaja na izbor necega sto nam se svidja) dobija dominantan uticaj...Kao rezultat forsiranja estetskog , nakon izvesnog vremena se , naravno, veca paznja posvecuje izgradjivanju estetskog imidza nego karakternog . Otuda sve devojke (cak i na izboru za mis) pocinju da liche jedna na drugu.
-Sa druge strane nepostojanje drustvenog kontakta i komunikacije dovodi do drustvenog neznanja, neusaglashavanja vrednosti nas i okoline , pravljenje neke hijararhije, nalazenja naseg mesta u drustvu....
-Da ne dodajem i to da na ovakvim mestima pocnu da se vrte uigrane sheme, pa kad dodje neko "normalan" ima problema (ovde mislim na devojke koje bivaju saletane i po 100 puta u toku veceri, a to dosadi i zamori) i to sa totalno nekomunikativnim , nekad orginalnim , ali sigurno nikad inspirativnim pristupima...
-Kao rezultat , drustveni zivot mnogih se svede na ilegalu , jer se ne osecaju udobno u komunikacijski izolovanim klubovima (cast izuzecima , recimo krsmanac )
-I josh jedno zapazanje , sto je muzika tisha to je cena visha....

Machak69:
Ama, u pravu si, ono bas. Bio sam se mali iznervirao na nacisticki stav da ono sto je drugacije treba grubo penalizovati, ali ti si naravno u pravu. Pozz.

Jedno su prirodni stavovi i ponashanje , a drugo je sloboda i pravo svakog....

Stvarno se zalazem da svi , pa i homoseksualci zive neuplaseni, slobodno , da ne dobijaju otkaze (ali i da ne ucenjuju izmishljajuci da su ih zbog toga dobili) i da niko ne primecuje da su razliciti od bilo koga drugog. To je pravo i sloboda svakog od nas..
-Zato i reagujem kad se eksponirate vishe nego ostali
-Ali to nikako nece promeniti istinu da homoseksualizam nije prirodan (bez obzira sto se javlja medju zivotinjama) i da bioloshki vodi nenastavljanju genske linije...

I za kraj , OVO JE TEMA ZA HETEROSEKSUALCE TAKO DA MOLIM machka , lizice, i ostale iz "lakshe se brishe" partije da ne posecuju vishe ovu temu...

Ja teme o homoseksualnosti i ne registrujem... preletim pogledom preko njih i ne ulazim u topik... možda me eto, zato i ne iritiraju...
Iako je tema ¨Samo hetero¨, možda bi bilo korisnije da pričamo o padu seksualnog nagona (uslovno rečeno)...
Najveći destimulans je naravno, tempo života... muškarci i žene koji u krevet odlaze pod teretom briga, sa glavom punom nezavršenih poslova i stresova, surova borba za opstanak i bolji status, neki možda i uz višak popijenih čašica kojima pokušavaju da izbrišu probleme i umire nervozu... u žurbi da ugrabe što više sna da bi izdrzali sutrašnji dan... i eto... mentalno stanje potpuno suprotno od onog koje je potrebno za seks i ljubav.
Nekada je važilo da je ¨žena – odmor ratnika¨.... a danas su i žene - ¨ra(t)(d)nici¨... i onda, ko će od njih dvoje skontati da se problemi ostavljaju ispred vrata stana... bar do sutrašnjeg dana.

Današnja vremena su čini se pogubne za sve.
Srž problema je kako i gde naći partnera, a kad ga imate onda kako ga zadržati.
Oni dobri su se zavukli u ilegalu (kako reče patak). Kao smoreni od glasne muzike. Ja i ne idem na žurku zbog muvanja, nego zbog muzike. Sa tom potrebom mi je lako. Ali gde lonac da nađe poklopac. Ovde na netu?
Kad imate partnera, čini se da su problemi nešto manji. Ipak, kako da partner bude 100% pored vas, a da to ne bude samo fizički. Kako osmisliti posle podne i da oboje budete vedri uveče. Sve je problem glave. Svi nešto mrzovoljni. Sami su krivi. Na vezi treba raditi i ne prihvatam izgovore tipa brzog života, borbe za egzistenciju i slične stvari koje ama baš nikakve veze nemaju sa ljubavi.

Tuzni_patak:
Ustvari ,ova tema bi mogla da naraste na nesto veliko , jer ima dosta stvari koje su vezane za ovo.

Recimo, meni smeta GLASNA MUZIKA U KLUBOVIMA I DISKOTEKAMA.

-Kako to utice na ovu temu....
-Pa , ljudi koji dodju tamo na drustveno okupljanje su u nemogucnosti da ostvaruju verbalni kontakt , sto umanjuje dosta shanse za "upoznavanje karaktera novopoznanika" . Kao sporedan efekat se javlja forsiranje estetskog kod suprotnog pola jer to u ovakvoj situaciji nepostojanja drugih argumenata (uticaja na izbor necega sto nam se svidja) dobija dominantan uticaj...Kao rezultat forsiranja estetskog , nakon izvesnog vremena se , naravno, veca paznja posvecuje izgradjivanju estetskog imidza nego karakternog . Otuda sve devojke (cak i na izboru za mis) pocinju da liche jedna na drugu.
-Sa druge strane nepostojanje drustvenog kontakta i komunikacije dovodi do drustvenog neznanja, neusaglashavanja vrednosti nas i okoline , pravljenje neke hijararhije, nalazenja naseg mesta u drustvu....
-Da ne dodajem i to da na ovakvim mestima pocnu da se vrte uigrane sheme, pa kad dodje neko "normalan" ima problema (ovde mislim na devojke koje bivaju saletane i po 100 puta u toku veceri, a to dosadi i zamori) i to sa totalno nekomunikativnim , nekad orginalnim , ali sigurno nikad inspirativnim pristupima...
-Kao rezultat , drustveni zivot mnogih se svede na ilegalu , jer se ne osecaju udobno u komunikacijski izolovanim klubovima (cast izuzecima , recimo krsmanac )
-I josh jedno zapazanje , sto je muzika tisha to je cena visha....

Mudro.

Drug, kad mi je bio u sloveniji rekao da tamo skoro i da nema diskoteka.Nego se opusteno ide na pice u neki lokalni pab.Razvijaju komunikaciju.Mislim sta reci, lepo si rekao.

I posle se devojke ljute sto im ne prilazimo. Kako u pauzi od 15 sek,dok ne krene nova pesma, sarmirati?

Ako je tema SAMO HETERO, onda mislim da treba reci i kako HOMO utice na nas. A mislim da utice, i to na zalost sve vise. Svojom "borbom za prava" oni, ustvari ugrozavaju NORMALNE ljude. Oni kroz masku "borbe za prava", zapravo dobijaju veca prava, nego sto ih mi imamo.

Oni stvaraju mocne lobije i namecu trendove, oni se PONOSE onim cega bi trebalo da se stide.

Zato, (Machak), ne pije vode ta tvoja "live and let other live", iz prostog razloga sto oni nisu na drugoj planeti, a daleko od toga da oni NAS pustaju!

littlefoot:
Oni dobri su se zavukli u ilegalu (kako reče patak). Kao smoreni od glasne muzike. Ja i ne idem na žurku zbog muvanja, nego zbog muzike. Sa tom potrebom mi je lako. Ali gde lonac da nađe poklopac. Ovde na netu?

Ja sam osoba koja voli dobro da se provede, meraklija , ali NE ZELIM DA MI OSTALE AKTIVNOSTI BUDU USKRACENE.
Kad vishe puta odete na neko mesto zbog igranja , zabave i muzike , ono postane "vashe" , vi opushteni i tada se ponekad javi zelja za komunikacijom sa dugim ljudima kod kojih je "vashe mesto" zajednicko.
-Ili pojavise padobranac, padobranka (osoba koja se slucajno to vece zadesila tu i nikada se vishe nece pojaviti na tom mestu) koja vas zainteresuje , nachini pristupa u modernom svetu su se smanjili od onog seoskog , ruralnog, srednjovekovnog...
-Tu ste mogli da birate situaciju , snagu, snalazljivost, veshtinu, prichu, izgled, stil, igru, muziku,. Sad na javnim mestima birate drogu, travu, piche, i kad pocne da deluje , gde da se komiraju. Od starih "veshtina" ostalo je da birate izmedju stila, izgleda (mada to sada rade stilisti , tako da se u tome vishe ne odrazava ukus i harmonija osobe) , snaga (sto opakiji to bolje, sto gluplji to bolje , opak i glup=zastrashujuce), muzika, "brzi start" i to je to...
-Da, ostaje i strast, pogled, pa "dodir" ,neko to prekrsti u vacarenje, prosto ispada smeshno kad se daju "stari romanticni znaci" ,pruzena ruka, "slucajan dodir".
-I kao slucajno ne postoji pop i rock (ovo sto sada nazivaju rock bice pre da je heavy rock, alternativa, psihodelic rock, metal, ali ne i samo rock) u srbiji. Pa sta se ne uklapa u shemu zabave to i ne opstaje....

Tuzni_patak:
littlefoot:

Ja sam osoba koja voli dobro da se provede, meraklija , ali NE ZELIM DA MI OSTALE AKTIVNOSTI BUDU USKRACENE.
Kad vishe puta odete na neko mesto zbog igranja , zabave i muzike , ono postane "vashe" , vi opushteni i tada se ponekad javi zelja za komunikacijom sa dugim ljudima kod kojih je "vashe mesto" zajednicko.
-Ili pojavise padobranac, padobranka (osoba koja se slucajno to vece zadesila tu i nikada se vishe nece pojaviti na tom mestu) koja vas zainteresuje , nachini pristupa u modernom svetu su se smanjili od onog seoskog , ruralnog, srednjovekovnog...
-Tu ste mogli da birate situaciju , snagu, snalazljivost, veshtinu, prichu, izgled, stil, igru, muziku,. Sad na javnim mestima birate drogu, travu, piche, i kad pocne da deluje , gde da se komiraju. Od starih "veshtina" ostalo je da birate izmedju stila, izgleda (mada to sada rade stilisti , tako da se u tome vishe ne odrazava ukus i harmonija osobe) , snaga (sto opakiji to bolje, sto gluplji to bolje , opak i glup=zastrashujuce), muzika, "brzi start" i to je to...
-Da, ostaje i strast, pogled, pa "dodir" ,neko to prekrsti u vacarenje, prosto ispada smeshno kad se daju "stari romanticni znaci" ,pruzena ruka, "slucajan dodir".-I kao slucajno ne postoji pop i rock (ovo sto sada nazivaju rock bice pre da je heavy rock, alternativa, psihodelic rock, metal, ali ne i samo rock) u srbiji. Pa sta se ne uklapa u shemu zabave to i ne opstaje....

mislim da svi dosta padaju na to.Za mene je to kao neka taktika.Dodiri,pridrzavanja...

heh
da li cu ikada uci u krug ljudi koji stoje u diskoteci a neko im prilazi
i taj fazon
mada deshavalo se
ali uvek oni koje ja ne gledam
kapiram da cu se tako i udatai
ako ne zavrsim u sex trafiku

Back