littlefoot:
Oni dobri su se zavukli u ilegalu (kako reče patak). Kao smoreni od glasne muzike. Ja i ne idem na žurku zbog muvanja, nego zbog muzike. Sa tom potrebom mi je lako. Ali gde lonac da nađe poklopac. Ovde na netu?
Ja sam osoba koja voli dobro da se provede, meraklija , ali NE ZELIM DA MI OSTALE AKTIVNOSTI BUDU USKRACENE.
Kad vishe puta odete na neko mesto zbog igranja , zabave i muzike , ono postane "vashe" , vi opushteni i tada se ponekad javi zelja za komunikacijom sa dugim ljudima kod kojih je "vashe mesto" zajednicko.
-Ili pojavise padobranac, padobranka (osoba koja se slucajno to vece zadesila tu i nikada se vishe nece pojaviti na tom mestu) koja vas zainteresuje , nachini pristupa u modernom svetu su se smanjili od onog seoskog , ruralnog, srednjovekovnog...
-Tu ste mogli da birate situaciju , snagu, snalazljivost, veshtinu, prichu, izgled, stil, igru, muziku,. Sad na javnim mestima birate drogu, travu, piche, i kad pocne da deluje , gde da se komiraju. Od starih "veshtina" ostalo je da birate izmedju stila, izgleda (mada to sada rade stilisti , tako da se u tome vishe ne odrazava ukus i harmonija osobe) , snaga (sto opakiji to bolje, sto gluplji to bolje , opak i glup=zastrashujuce), muzika, "brzi start" i to je to...
-
Da, ostaje i strast, pogled, pa "dodir" ,neko to prekrsti u vacarenje, prosto ispada smeshno kad se daju "stari romanticni znaci" ,pruzena ruka, "slucajan dodir".-I kao slucajno ne postoji pop i rock (ovo sto sada nazivaju rock bice pre da je heavy rock, alternativa, psihodelic rock, metal, ali ne i samo rock) u srbiji. Pa sta se ne uklapa u shemu zabave to i ne opstaje....