Samo drug?

• Začetnik teme Začetnik teme Xenija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Milow:
malecka:
gresis... i to VEOMA!!! ja sam mislila da mogu da budem ql ortakinja sa ortacima sa kojima sam imala kratq vezu, ali avaj! oni tako ne misle... ali ono stvarno su mi bili mnogo dobri drugovi pre veze...

ko sto rece neki pesnik "bili smo drugovi, pa ljubav probali, a sada ni jedno ni drugo".

btw,ne slusam narodnjake nego su me sa tom pesmicom svi zekili posle raskida... :wink:
Ali ovde nije pitanje ljubav već sex...

No ja mislim da bi mi (ja i prijateljica) ostali prijatelji, sexali se ili ne. Mnogo se znamo i nebi uticalo. Nebi meni uticalo. A verujem ni njoj.

Ma da ,ali mene bi mrzelo da se sexam sa drugom kog znam 20 godina.Da smo brodolomnici na pustom ostrvu, pa kad zagusti, daj šta daš, a ovako, stvarno me ne privlači ni trunke (bez obzira šta on osećao)

Zar ne vidis koliko se covek iskreno muci jer te strasno voli i posle svega, budi postena reci mu jednom otvoreno da je on samo za tebe drug koga volis eto tako da malo imas, tek da se nadje i da nista vise od drugarstva medju vama nece biti.Voli te, zeli da ti da' svu svoju ljubav i pati, a ti neces posteno i otvoreno da mu kazes da od toga nema nista.
Koju igru igras?
Koju god mislim da ova taktika nije konstruktivna.
On je kazes ruzan i tebi se ta njegova ljubav gadi dobro ne svidja ti se nemoras da ga volis ali ipak nije posteno igrati se sa necijim iskrenim osecanjima. Bice lakse i tvojoj savesti i njemu ako lupis kao da si muskarac shakom o sto i kazes- Dosta vise, cenim tvoja osecanja, iako si ruzan (ovo precutis iako on zna)ljudska osecanja su sveta i necu vise da te zavlacim i lazem.
E sad sta ces dobiti a sta izgubiti ovom odlukom neznamo ali to je jedini pravi put, ako ga iz ko zna kog razloga cenis onda te valjda stranputice ne interesuju?

Ljudi koji mnogo vremena provode zajedno, često se zbrkaju i pomisle da tu ima nešto drugačije od prijateljstva.I prijateljstvo je vrsta ljubavi. Problem je u vremenu i međusobnom razumevanju. Ako sa nekim imaš mnogo zajedničkog i provodite puno vremena zajedno ,normalno je da nešto osetiš.Bitno je , ako je moguće,zadržati kontrolu i razlikovati sex od toga.

Back