- Poruka
- 60.291
kako su ti tata i mama?
a deda i baba?![]()
super, brinu se o sebi...a ti, kako si, kako zdravlje?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako su ti tata i mama?
a deda i baba?![]()
pa da, al ja se toga ne plašim i znam da je to neminovnost
al nevolim kad neko smišljeno ide na to ja sam bolestan ovakav, onakav...ako si bolestan sedi kod kuće dok ne ozdraviš, leči se, a ne da razmišljam da l mću da te srušim ako te pipnem u prolaziu....kako kod životinja postupaju sa bolesnim primercima?
super, brinu se o sebi...a ti, kako si, kako zdravlje?![]()
dobro je da ih neko nije lapotirao..
dobro sam, hvala..
u formi..
mucicu te jos![]()
Ali ovo nisu životinje, ovo su ljudi. Ko zna, možda žive sami, možda se boje, možda im ta samoća teško pada, i bilo kakav kontakt sa ljudima (nadrndanom omladinom?) je bolji od toga...
a ja bih silovatelje po kratkom postupku.pisu na panj,pa tupom sekirom,pa dva dana cekanja,pa glavu na panjtako možeš da smisliš i 1000 opravdanja za svakog, pa i za silovatelja, imao je nesrećno detinjstvo, maltretirali su ga...itd.
ljudi ionako ima previše na ovoj planeti...jedino bi mi bilo stalno ako je to neki novi nikola tesla i sl.
pa kakve veze ima sto im je karta jeftina?
mlada si,rekla bih dosta mladja od mene,pa sto ti je tesko da stojis u busu?
nadam se da cemo svi mi doziveti starost,a onda cemo se valjda setiti kakvi smo bili u mladosti
tako možeš da smisliš i 1000 opravdanja za svakog, pa i za silovatelja, imao je nesrećno detinjstvo, maltretirali su ga...itd.
ljudi ionako ima previše na ovoj planeti...jedino bi mi bilo stalno ako je to neki novi nikola tesla i sl.
ulazim u minibus malopre...kaze mi sofer..nemam 10din da ti vratim, kasnije..ja kazem kad kasnije? svraticemo negde da usitnim, ako nije problem..rekoh jeste. desava se redovno...sa mojih 10 dinara cu da radim sta hocu...i tako stvorio je 10din odnegde...
zao mi je nevaspitana sam...tj nemam vremena i strpljenja za nevaspitane ljude..dosta mi je sto trpim posao i bivseg muza...
a ne idem na bazen!