samo da..

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.226
izadjem iz bazena, odem do ormarica sa garderobom, gurnem kljuc u bravu, otkljucam ormaric i otvorim vratanca..
gurnem ruku u ormaric i uhvatim jaknu i torbu sa garderobom..
taman pocnem da izvlacim svoje stvari kad se pored mene ni od kuda stvori vremesna gospodja, gurne vrata od mog ormarica, zarobi mi ruku unutra :confused: i kaze: ‚‚samo da uzmem jaknu! jaoooo pa ovde ima jos kojecega‚‚ - cvrkuce pistavim glasom visoke frekvencije, brzinom sto izgovorenih reci u sekindi..:roll:
i tako sam ja stajala i mrko je gledala dok ona nije povadila sve i svasta iz svog ormarica, jer stvari nije spakovala u torbu pre toga..
ne bih temu ni postavila, da vremesna nije stajala u hodniku i cavrljala sa nekom svojom vrsnjakinjom narednih 10min..
za to vreme sam uzela stvari, presvukla se i otisla..
one su ostale zapricane dinamikom kao da ujutru nisu uzele potrebnu dozu litijuma i dalje..

koliko cesto nailazite na osobe ‚‚ samo da‚‚..
jel ih istolerisete ili od.******?
koliko vas lepo kucno vaspitanje sprecava da odreagujete prema samo da nekome ko je stariji od vas i da kazete - evo sad cu, samo da ja..

to su sve one koje:
- samo da prodjem, imam samo ovo da platim, a posle vi..
- samo da pitam, necu dugo da se zadrzim, a posle vi udjite..
- samo da..dok ne umrem, a posle vi zivite..

Oooo,drski, bezobrazni i bezobzirni ljudi. Nevaspitani. Reagujem ili ne u zavisnosti od trenutnog raspolozenja, ako me nagazi kad nisam bas najruzicastija poleti perje, ali ima momenata kad me mrzi da se raspravljam pa reagujem kao ti, mrko gledam ali cutim, pa se posle zivciram u sebi i mislim sto nisam @%^@£$@

izadjem iz bazena, odem do ormarica sa garderobom, gurnem kljuc u bravu, otkljucam ormaric i otvorim vratanca..
taman pocnem da izvlacim svoje stvari kad se pored mene ni od kuda stvori vremesna gospodja, gurne vrata od mog ormarica, zarobi mi ruku unutra :confused: i kaze: ‚‚samo da uzmem jaknu! jaoooo pa ovde ima jos kojecega‚‚ - cvrkuce pistavim glasom visoke frekvencije, brzinom sto izgovorenih reci u sekindi..:roll:
i tako sam ja stajala i mrko je gledala dok ona nije povadila sve i svasta iz svog ormarica, jer stvari nije spakovala u torbu pre toga..
ne bih temu ni postavila, da vremesna nije stajala u hodniku i cavrljala sa nekom svojom vrsnjakinjom narednih 10min..
one su ostale zapricane dinamikom kao da ujutru nisu uzele potrebnu dozu litijuma i dalje..

koliko vas lepo kucno vaspitanje sprecava da odreagujete prema samo da nekome ko je stariji od vas i da kazete - evo sad cu, samo da ja..

to su sve one koje:

http://www.drugstore.com/bioears-soft-silicone-earplugs/qxp209806

ja koristim ove, barem malo ublaze buku, pogotovo kad se potrefi da djeca imaju trening :))))

samo da se najcesce srecu po zdravstvenim ustanovama tj. tamo su najiritantniji.

samo da....
i ja imam samo da..... (ovo izgovoreno odgovarajucim tonom, koga prati odgovarajuci pogled)

ovo ne iskljucuje susrete sa samo da i na drugim mestima, salterima npr. na salteru je zgodno sto samo da pridje toliko blizu da se sam od sebe nabode na moj lakat npr. :D

Jaoj, muka mi je od tih ``samo da...``
Naravno da ne postoji osoba koja se nije srela sa takvim ljudima. A ima ih ihaaa-haaaj.
To su samoziva stvorenja koja misle da je planeta (posta, apoteka, dom zdravlja, posluga...), stvorena samo za njihove potrebe i da smo mi ostali samo statisti koji su eto tu dosli slucajno, iz dokolice...
Nekad reagujem, ali na kulturan nacin, nekad se sazalim... pa cutim. A ne bi trebalo da im se cuti.

to su sve one koje:

Ja sam samo da osoba... pogotovo prema starijim dokonim personama... ne mogu da trošim pola života na nešto što mogu za minut... :D

meh, nema ih tako puno, tako da ih neka
šta ima da se svađam i raspravljam, to bi oduzelo više vremena nego da oni odrade to njihovo, a nije mi do isterivanja neke pravde,
najčeće mi nije
kako beše ono, da ne vredi da se rveš sa svinjom jerbo je svinja na domaćem terenu a ti ćeš bzvz da se isprljaš?
možda i ne ide tako, možda sam izmislila poslovicu

pa imas samo da situacije sa razlogom i samo da situacije bez razloga
npr kad tri babe na kasi krenu da tupe i da cavrljaju sa kasirokom a ti nikako da stignes na red da kupis paket zvaka ili sta god vec, to je dobra prilika da kazes nekom baba aj me pusti da platim pa nastavi da tupis do besvesti. doduse ja sam vise tip da demonstrativno napustim mesto desavanja ko i sve za sobom. nerviraju me spori ljudi koji vecito stoje na prolazima, razvlace se na kasama, svadjaju se sa medicinskim sestrama ili ko poslednji put pola sata drve sa policajcem da na kraju naravno ne bi nista postigli....ne mos stici na red od njih... a uglavnom su to penzioneri i/ili domacice u pitanju :confused:
mada od njih meni vise smetaju oni koji bi vecito da dele lekcije drugima sta se i kako radi (uglavnom vitalne babe opet) i ostali koji samo traze priliku da se svadjaju, ranije je bilo aj kao da ignorisem budalu, a sad ako me neko bas iznervira brecnem se i ja na njega i opet napustim mesto zlocina :)

Tolerisem...u 99% slucajeva, nevezano da li su stariji ili mladji, a svuda natrcavam na takve.

Ali ima zena sa tako bezobraznim stavom...koja se uvali preko reda sa sve podbocenim rukama i tasnom pod miskom, a na licu joj ocigledno pise...ko vas hebe kad ste glupi, nemoj da je neko nesto reko....e takve sam umela da vratim (ako su i ispred mene)...mislim pitala si...hajd sad lepo i polako na kraj reda.

Ali obicno ne komentarisem, jer je i meni milion puta bilo potrebno samo da pitam da li se to tu zavrsava...a red tri kilometra i ne bi mi bilo prijatno da me odhebu ljudi u redu i da moram da cekam dva sata da bi mi rekli...ne, u drugoj salter sali.

Poslednja izmena:
Kako ono kaze Dr. Nele Karajlic:

- Hoce covek nesto da te pita
- Samo da cigaru zapalim
- Hoce covek nesto da te pita
- Samo da cigaru zapalim
- Ma hoce covek nesto da te pita bolan!!!
- Samo da cigaru zapalim, jarane.

U tom sam ja fazonu. Mojne me ubrzavas, tebra.

:worth: :mrgreen:

Ne tolerišem. Obično budem jedina u redu (u pošti ili banci) koja napravi neviđenu frku baš zboh tih "samo da...".
Prodavačice ljubazno opomenem da privatne razgovore i druženje ostave za "kod kuće".
Mogu da pustim ispred sebe samo onoga ko me ljubazno zamoli.
I užasno me iritira ta primitivna navika da se guramo ko stoka u toru, da dahćemo osobi ispred nas u vrat ili je guramo korpom u fazonu "hajde požuri".
Inače smo nevaspitani, nemamo osnovnu kulturu ponašanja, a i kada nam se ukaže na poželjan vid ponašanja, ne poštujemo ga.
Recimo, pre par nedelja na zatvorenom bazenu, svuda okolo po zidovima okačene ooogromne table sa "zabranjeno skakanje u vodu" i onda dolazi tip (mator konj, znači nije klinac pa da mu se odbije na kuraženje pred drugarima) i skoči na glavu. Na stranu što je nosio umesto kupaćih gaća one odvratne dugačke "gaće" do iznad kolena. Ako ne umeš da se ponašaš, nemoj ni da izlaziš iz svog atara. Kao što ne ideš u bikiniju u pozorište, ne kupaš se ni obučen.

• Podržavam
Reactions: vd
Ne tolerišem. Obično budem jedina u redu (u pošti ili banci) koja napravi neviđenu frku baš zboh tih "samo da...".
Prodavačice ljubazno opomenem da privatne razgovore i druženje ostave za "kod kuće".
I užasno me iritira ta primitivna navika da se guramo ko stoka u toru, da dahćemo osobi ispred nas u vrat ili je guramo korpom u fazonu "hajde požuri".
Inače smo nevaspitani, nemamo osnovnu kulturu ponašanja, a i kada nam se ukaže na poželjan vid ponašanja, ne poštujemo ga.
Recimo, pre par nedelja na zatvorenom bazenu, svuda okolo po zidovima okačene ooogromne table sa "zabranjeno skakanje u vodu" i onda dolazi tip (mator konj, znači nije klinac pa da mu se odbije na kuraženje pred drugarima) i skoči na glavu. Na stranu što je nosio umesto kupaćih gaća one odvratne dugačke "gaće" do iznad kolena. Ako ne umeš da se ponašaš, nemoj ni da izlaziš iz svog atara. Kao što ne ideš u bikiniju u pozorište, ne kupaš se ni obučen.

Sve sve, ali ti starinski muski kupaci su prevazidjeni fazon, pa se ja na primer ne bunim sto ih neki likovi i dalje nose. ;)

Зависи како проценим да ћу боље да се осећам. Чисто себични разлози. А зависи и каква њушка ме омета и где.

kad smo kod bazena meni nije jasno sto zene moraju da nose jednodelni bapski kostim po svaku cenu, kad ima muskaraca sa vecim sisama nego sto su zenske :roll: i na kraju sta svi moraju da nose one kape za glavu kad ce opet da se pojavi neki medjed tolko dlakav po celom telu da ce da nadoknadi sve tudje kose i dlacurde. i da sve bude gore ti takvi su uglavnom celavi i uredno stave kapu :neutral:

tako je bwe, samo rokaj, mene zimus jedna zemska umalo zgazila na trotoaru, otkinuo sam joj zadnji brisac, retrovizor i odvalio vozaceva vrata. malo sam ruku raskrvario od brisach, al super sam se osjecao!! :)))

kad smo kod bazena meni nije jasno sto zene moraju da nose jednodelni bapski kostim po svaku cenu, kad ima muskaraca sa vecim sisama nego sto su zenske :roll: i na kraju sta svi moraju da nose one kape za glavu kad ce opet da se pojavi neki medjed tolko dlakav po celom telu da ce da nadoknadi sve tudje kose i dlacurde. i da sve bude gore ti takvi su uglavnom celavi i uredno stave kapu :neutral:

ni meni nije jasno, bolji su dvodjelni i vishe su seksi, bolje se vide i sise i sve!

Back