dive
Legenda
- Poruka
- 61.226
izadjem iz bazena, odem do ormarica sa garderobom, gurnem kljuc u bravu, otkljucam ormaric i otvorim vratanca..
gurnem ruku u ormaric i uhvatim jaknu i torbu sa garderobom..
taman pocnem da izvlacim svoje stvari kad se pored mene ni od kuda stvori vremesna gospodja, gurne vrata od mog ormarica, zarobi mi ruku unutra
i kaze: ‚‚samo da uzmem jaknu! jaoooo pa ovde ima jos kojecega‚‚ - cvrkuce pistavim glasom visoke frekvencije, brzinom sto izgovorenih reci u sekindi..
i tako sam ja stajala i mrko je gledala dok ona nije povadila sve i svasta iz svog ormarica, jer stvari nije spakovala u torbu pre toga..
ne bih temu ni postavila, da vremesna nije stajala u hodniku i cavrljala sa nekom svojom vrsnjakinjom narednih 10min..
za to vreme sam uzela stvari, presvukla se i otisla..
one su ostale zapricane dinamikom kao da ujutru nisu uzele potrebnu dozu litijuma i dalje..
koliko cesto nailazite na osobe ‚‚ samo da‚‚..
jel ih istolerisete ili od.******?
koliko vas lepo kucno vaspitanje sprecava da odreagujete prema samo da nekome ko je stariji od vas i da kazete - evo sad cu, samo da ja..
to su sve one koje:
- samo da prodjem, imam samo ovo da platim, a posle vi..
- samo da pitam, necu dugo da se zadrzim, a posle vi udjite..
- samo da..dok ne umrem, a posle vi zivite..
gurnem ruku u ormaric i uhvatim jaknu i torbu sa garderobom..
taman pocnem da izvlacim svoje stvari kad se pored mene ni od kuda stvori vremesna gospodja, gurne vrata od mog ormarica, zarobi mi ruku unutra

i tako sam ja stajala i mrko je gledala dok ona nije povadila sve i svasta iz svog ormarica, jer stvari nije spakovala u torbu pre toga..
ne bih temu ni postavila, da vremesna nije stajala u hodniku i cavrljala sa nekom svojom vrsnjakinjom narednih 10min..
za to vreme sam uzela stvari, presvukla se i otisla..
one su ostale zapricane dinamikom kao da ujutru nisu uzele potrebnu dozu litijuma i dalje..
koliko cesto nailazite na osobe ‚‚ samo da‚‚..
jel ih istolerisete ili od.******?
koliko vas lepo kucno vaspitanje sprecava da odreagujete prema samo da nekome ko je stariji od vas i da kazete - evo sad cu, samo da ja..
to su sve one koje:
- samo da prodjem, imam samo ovo da platim, a posle vi..
- samo da pitam, necu dugo da se zadrzim, a posle vi udjite..
- samo da..dok ne umrem, a posle vi zivite..