samo 1?

• Začetnik teme Začetnik teme Hiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LePiaf:
Tejorecki.
Al' niko se od teorije nije 'leba najeo.

...Tako njezna 'tichica, a 'nadzak'...;):D...Verujte gerijatriji gos'n 'tichac - sasvim moguc scenario, doduse na udaru suvremenog skepticizma i lahkog cinizma u kvalifikaciji po default-u, no nista manje ostvarljiv, cak i danas...:)

Hiper:
Da li biste mogli ili mogle za ceo zivot da imate samo 1 partnera, znaci, nema nikoga pre njega (posle moze ukoliko premine)? Odmah naidjete na pravu osobu i ostanete zajedno forever?
Prica za malu decu ili ostvarljivo?

Да, могла бих, чак бих то и волела.

А што је најбоље, још није касно за мене. :razz:

Hiper:
Da li biste mogli ili mogle za ceo zivot da imate samo 1 partnera

A jel odjednom???
Šalim se. Pitanje je šta smatraš pod pojmom partner!
Ja kad sam došla do partnera, udala sam se... sve ono pre je neka boranija, ni p od partnera...ali je iskustvo koristilo, moram priznati...i moram da prestanem sa ovim ... tačkicama...sad ću početi sa zapetama,,,,(za čijim petama?)
Ala sam ja prolupala- uhvati te to kad malo spavaš.
Laku noć!

Moguce, definitivno moguce, a oni koji tvrde suprotno su samo robovi savremenog drustva. Pa nevinost ne postoji dzabe. Ne ostaje dzabe u glavi taj prvi partner i stalno odzvanja u glavi.
Da, ipak je moguce, i najiskrenije zalim sto sada sa svojih 27 godina nisam cekao tu pravu. Tu idealnu, jedinu, najvecu i poslednju ljubav.
To je toliko komplikovana tema, toliko kompleksna, a ta sama nevinost toliko unikatna da samo jedan momenat kretenskog opustanja te odvoji od onoga sto je trebalo pripasti pravoj osobi.

Ma ne postoji dzabe nevinost.

ugadnubaburastem:
...Tako njezna 'tichica, a 'nadzak'...;):D...Verujte gerijatriji gos'n 'tichac - sasvim moguc scenario, doduse na udaru suvremenog skepticizma i lahkog cinizma u kvalifikaciji po default-u, no nista manje ostvarljiv, cak i danas...:)

chitash teofila a

uopste ne mogu da zamislim te vashe muzheve...oni i ne postoje
ok postoje...ali kao da ste samo reda radi s njima
toliko se ulazhete ovde
sta ostane za njih

bash sam neshto nadmena ovih dana...nemam nekog gazdu pa zato
ajde od sutra cu biti bolja.. hehehehe
ne smem da citam ranija pisanja... ne treba se bre svadjati
el odgovor na sex - s onim koji ponudi najvishu cenu...ahhaha pa da
glup mi je ovaj manir shto ga teram ali nekako en suocavam se sa povratnom informacijom pa ga ne menjam...bicu bolja sutra i od sledecih pet minuta sam bolja
kako su vashe desni ja sam pomalo hipohondar od usedelishtva al mislim ebiga...bolje hipohondar nego hipo-tiroidnost. zar ne

Hiper:
Da li biste mogli ili mogle za ceo zivot da imate samo 1 partnera, znaci, nema nikoga pre njega (posle moze ukoliko premine)? Odmah naidjete na pravu osobu i ostanete zajedno forever?
Prica za malu decu ili ostvarljivo?
Bilo bi to lijepo, ali mislim, na žalost, da je neostvarljivo ili vrlo rijetko ostvarljivo.
Imate jednog tipa i on vam je super, jer ne znate kakvi su drugi, ne znate ima li većih ili manjih piša od njegove, živite bezbrižno u neznanju.
Što se više promijeni tipova žene su sve nezadovoljnije...

ala lupam ranom zorom... jugovina je kriva.

Back