sami

Dee Lite

Domaćin
Poruka
4.299
uželeće se ljis DeeLiteovih tema :per:
s obzirom da sam ubeđenja da žene mnoooooooogo lakše nalaze partnera no muškarci partnerku, pitam se što ima tolko usamljenih žena...samih...?
da nije možda izbirljivost, čekanje onog pravog ?
šta ? šta ? možda vi znate

, verovatno zato što živim na selu pa ih malo ima.
Nema to veze, živim i ja na selu, u Banatu, pa samih devojaka/žena gomila, otprilike koliko i muškaraca. Nego smo ko nacija otišli u začinsko bilje, svi (i m i ž) samo kukaju kako nema šta da se nađe, čekaju da neko drugi nešto preduzme mesto njih, a kad koja budala naleti mesto da ščepaju krenu da izvoljevaju i prave sapunicu od života svog.

Mslm, ja samo da kažem da teme o samotnim samicama i samotnjacima ne treba razdvajati po polu jer će uvek da kukaju na onaj drugi. I da to treba tući i saseći u korenu, dakle roditelji su krivi što su ih pustili da sami sebi biraju kad su očigledno nesposobni da donose odluke bez da ih usmeriš nogom u dupe.

Nema to veze, živim i ja na selu, u Banatu, pa samih devojaka/žena gomila, otprilike koliko i muškaraca. Nego smo ko nacija otišli u začinsko bilje, svi (i m i ž) samo kukaju kako nema šta da se nađe, čekaju da neko drugi nešto preduzme mesto njih, a kad koja budala naleti mesto da ščepaju krenu da izvoljevaju i prave sapunicu od života svog.

Mslm, ja samo da kažem da teme o samotnim samicama i samotnjacima ne treba razdvajati po polu jer će uvek da kukaju na onaj drugi. I da to treba tući i saseći u korenu, dakle roditelji su krivi što su ih pustili da sami sebi biraju kad su očigledno nesposobni da donose odluke bez da ih usmeriš nogom u dupe.

I ja sam iz Banata, ne znam gde ti živiš ali ovde zaista ima malo žena. Većina kada završi srednju školu odlazi i više se ne vraća. Čak nismo tako ni malo mesto.

Kur moj !
Na selu je mnogo teže za kvarnu snošku.
O'ma grabulje rade !
I vile, ašovi i sitna mehanizacija !
Pa, aj' imaj muda, čikam ga !
ja jedino zato zavidim ovim beograđanima i novosađanima...mnogo su veće šanse da odeš u švaleraj a da te niko ne primeti (dobro...i zato što imaju vipe robe i veći izbor za manje pare, al to nije sad tema)...
ovo ovde u malim sredinama tuga brate...gdegod kreneš mora sretneš nekog ko te zna :/

oko mene se svi razvlače u nekim vezama
svi kao cvrkucu
neki šetaju neke čke. čisto da ne bi ispali ******
neki se žene i udaju, radjaju decu od besa
u suštini ne znam ko su ti samci?
možda su sami što su se hermetizovali u 4 zida...
mislim zapitaš se kad slušaš one marnkovićevske teme
kao što je i ova - ko je tu zapravo lud
gde su svi ti sami, nezadovoljni, što ne protestvuju
što ne kukaju?

ja jedino zato zavidim ovim beograđanima i novosađanima...mnogo su veće šanse da odeš u švaleraj a da te niko ne primeti (dobro...i zato što imaju vipe robe i veći izbor za manje pare, al to nije sad tema)...
ovo ovde u malim sredinama tuga brate...gdegod kreneš mora sretneš nekog ko te zna :/

valjda postoji neka švalerska diskrecija
ono, istim smo poslom tu, šta ima da se cimaš?

Ma šta samo kukaš jbt....

- - - - - - - - - -

Ja mislim da neke (što mislim da su same) u stvari nisu same, nego u nekim tajnim vezama, ša ti misliš?

Ima toga, znam pouzdano :mrgreen:

a štobi neko ko je sam bio u tajnim vezama ? od koga bi se krio / la ?

- - - - - - - - - -

pričam kako jeste

C C C, ti ko neko dete. Jednostavno neće da iko zna za njeno noćno kresanje. :D

Jedno je pisalti kako jeste a drugo je kukumavčenje. Nema žena pa nema, stisni petlju i pronađi sebe i nauči da budeš komotan sam sa sobom tako ćeš imati bolje šanse ako i upoznaš neku.

ti ko moja drugarica dana, u svemu vidiš zlo neko :)
tako ona, ma ko bre sam, ko bre poštena, ta se sigurno taslači s nekim
valjda je i tako, mali grad pa hoće da ispadnu poštene

ne, baš naprotiv...u svemu vidim neko dobro...nego imam dve poznanice...godinama same, al im ne silazi kez s lica, pa sam posumnjala...

a neko upita što bi se krile...pa, ako su npr sa oženjenima...a?

- - - - - - - - - -

ja pitam jer neznam,...a nije sramota neznati i pitati...sramota je neznati a praviti se da znaš i ne pitati

sramota je i neznati pisati sastavljeno:D

Back