Sami sebe demantuju, izjave političara i izjave kojima demantuju sami sebe...ko laže?

MocniRumendzer

Ističe se
Poruka
2.578
Evo jedna tema gd možemo zbrojati sve izjave i samo-demante naših političara, a isto tako i stranih ako je tema vezana za Srbiju.:rtfm:

evo za početak:

"Beograd -- Press služba predsjednika Srbije ispravila je navode iz saopštenja koje je podijeljeno novinarima nakon sastanka Tomislava Nikolića i Šefa UNMIK-a Farid Zarifa.

U saopštenju je stajalo da je prvi čovjek misije UN-a na Kosovu „podržao" prijedlog Nikolića da se Ujedinjene nacije aktivno uključe u dalji tok pregovora o Kosovu. Naknadno je saopšteno da je Zarif samo "saslušao" inicijativu Nikolića."

Poslednja izmena:
Када би ова тема стварно заживела БИЛА БИ ДУГАЧКА КИЛОМЕТРИМА....... па само узмите предизборну кампању гљИвице Дачића И УПОРЕДИТЕ СА САДАШЊИМ ИЗЈАВАМА....... или Александра Вучића............ то је да се човек исповраћа.......

Kontradiktorne su i poruke u vezi s Međunarodnim monetarnim fondom. Ivica Dačić je u predizbornoj kampanji tvrdio da se MMF neće dugo, ili neće uopšte, zadržati u Srbiji ako koalicija SPS-PUPS-JS osvoji dovoljno glasova, „jer oni ne mogu da upravljaju životom naše zemlje“. „Ja idem u narod, slušam svoj narod, ja sam jedini predstavnik svog naroda i, da se ja pitam, MMF treba da ode iz Srbije“, govorio je tada Dačić.

Nedugo zatim, kada je postao premijer, lider SPS je izjavio da će Vlada Srbije nastaviti razgovore sa MMF, Svetskom bankom i drugim međunarodnim finansijskim institucijama i organizacijama „u cilju postizanja makroekonomske stabilnosti i održivog privrednog razvoja“.

Back