Šamar

Zna se? Ma daj molim te...
Po tvom prethodnom postu bih rekla da si onda i ti jedna od tih jer se pozivaš na to "zna se".

Razumijem tvoje objašnjenje ne-muškartca, ali svejedno, nema tog opravdanja koje ću prihvatiti kao razlog za šamar muškarca prema ženi. Baš me briga šta misli selo i šta selo smatra opravdanim.

Cuj ja jedna od njih...ja i ti se ne kontamo od pocetka...ni u jednom trenutku ja nisam opravdala niti jednog muskarca koji to radi, vec samo navodim da su mi poznati razlozi... zivim u zgradi u kojoj ima dvije stotine stanara i milion puta sam cula kako komsija tetosi zenu,a ona fuksa najveca u kraju...i logicno da se zna razlog..

Odgovor ti kao muskarac verovatno znas...a on primitivan a ona fuksa= nek je lema brate ,boli me đon.nit sam jedno nit drugo...

ne mogu da znam ni zasto muskarci lemaju takve ni zasto one varaju.
sto ja mislim je da oni koji nisu primitivni izgube kontolu al neznam.
a ti si rekla zna se.

procita i girnji post, da toga ima vidi se sta je ko, mada ce svaka druga reci, nemam pojma dal ona vara sta radi, sto ne znaci da nema vec da one ne vide neke stvari.

Cuj ja jedna od njih...ja i ti se ne kontamo od pocetka...ni u jednom trenutku ja nisam opravdala niti jednog muskarca koji to radi, vec samo navodim da su mi poznati razlozi... zivim u zgradi u kojoj ima dvije stotine stanara i milion puta sam cula kako komsija tetosi zenu,a ona fuksa najveca u kraju...i logicno da se zna razlog..

Ali TI SI REKLA "čak i da zaslužim"...

ne mogu da znam ni zasto muskarci lemaju takve ni zasto one varaju.
sto ja mislim je da oni koji nisu primitivni izgube kontolu al neznam.
a ti si rekla zna se.

procita i girnji post, da toga ima vidi se sta je ko, mada ce svaka druga reci, nemam pojma dal ona vara sta radi, sto ne znaci da nema vec da one ne vide neke stvari.

Ma ima svega...100 ljudi sto ćudi...nema konkretan uzrok ovih desavanja, sve je individ. odo osobe do osobe,,ja ne opravdavam ali razumijem i to je to !

Back