gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.056
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da mlakonja koi ne ispuni i tu zeljuDa li ste oprostile svom partneru šamar?šta radite?okrenete mu leđa,doviđenja,vratite mu šamar ili opraštate.ovde ne govorim o prevari.izbila je svađa ...
Bravo frencis binNeuspeli produkti ljudskog roda se samaraju i tako zive u tim patologijama...ostali znaju da se kapiraju bez nasilja. Sry neam tih patoloskih dozivljaja.
A je l je dobio onnisam oprastala jer ga nisam ni dobila![]()
Bravo frencis bin
- - - - - - - - - -
A je l je dobio on![]()
Juuu , pa ti tabadzija !vec sam negde pisala o tome, kad sam bila klinka jednom sam decku lupila samar i sam bog me pogledao sto mi nije vratio...od tada nikada vise mi takva glupost nije pala na pamet
pa nisam, ne znam sta mi bi tada![]()
a oproštaj?sakom u glavu![]()
Da li ste oprostile svom partneru šamar?šta radite?okrenete mu leđa,doviđenja,vratite mu šamar ili opraštate.ovde ne govorim o prevari.izbila je svađa ...
Da li ste oprostile svom partneru šamar?šta radite?okrenete mu leđa,doviđenja,vratite mu šamar ili opraštate.ovde ne govorim o prevari.izbila je svađa ...
a oproštaj?
oprostila bine oprastam
oprostila bine oprastam
AHAja opet vjerujem da se mnogi shamaraju pa se posle nasladjuju u seksu
ako drushtvo posmatrash otvorenih ochiju i ako vidish do kakvih sve reakcija dolazi kroz prichu odmah mozhesh da procenish granicu osoba
Pa biste ste posle pomiriliNisam to nikad doživela. Ali ne bih nikad preko toga prešla, a ne bih mu ni vratila. Eventualno bih ga pljunula i otišla.
Pa biste ste posle pomirili![]()
Valjda je tad najlepseJeste, i ebali se k'o zečevi. Baš.
Valjda je tad najlepse
Valjda je tad najlepse
Pa nisam mislio da te bije pesnicama,šamar bwe.posle toga kaze,izvini ljubavi.Pa možda posle obične svađe, ali posle tuče i nasilja više ništa ne biva.
Necu da budem sa nekom nasilnom u vezi, jer ako joj se jednom omaklo, sta meni garantuje da nece opet?
A i koja je logika, zamisli svadjamo se sto nisam spustio dasku na WC solji, ili jer nisam zatvorio prozor, ili sto nisam snimio seriju.
Sta da su neki ozbiljni problemi, da komsinica me zaustavi, pita kako zena, kako deca, pa valjda bi me tanjirom ili flasom docekala.
Cim me udari, dovidjenja.