Šamar

Nikada nisam imao razloga da nekoga samaram i ne dajem razloge da meni neko to radi.
Ja sam miroljubiv tip koji veruje da apsolutno sve na svetu moze da se resi najnormalnijim razgovorom.:zag:
Nasailje samo pogorsava stvari i nista ne resava.

Da li ste oprostile svom partneru šamar?šta radite?okrenete mu leđa,doviđenja,vratite mu šamar ili opraštate.ovde ne govorim o prevari.izbila je svađa ...

ja opet vjerujem da se mnogi shamaraju pa se posle nasladjuju u seksu

ako drushtvo posmatrash otvorenih ochiju i ako vidish do kakvih sve reakcija dolazi kroz prichu odmah mozhesh da procenish granicu osoba

ja opet vjerujem da se mnogi shamaraju pa se posle nasladjuju u seksu

ako drushtvo posmatrash otvorenih ochiju i ako vidish do kakvih sve reakcija dolazi kroz prichu odmah mozhesh da procenish granicu osoba
AHA:)

- - - - - - - - - -

Nisam to nikad doživela. Ali ne bih nikad preko toga prešla, a ne bih mu ni vratila. Eventualno bih ga pljunula i otišla.
Pa biste ste posle pomirili:ok:

:)

shamar je nekako satkan u istoriju mushkaraca pre ne tako dugog vremena shamar je bio chak kavaljerski gest zhene su cenile shamar kao znak ljubavi
to je tuzhno iz danashnje perpektive al poprichaj malo sa starijm zhenama svashta tje da chujesh otuda ovo danashnje negiranje oprashtanja primanja i davanja shamara nekako je smijeshno ---> jer je prisutan i dan danas

Necu da budem sa nekom nasilnom u vezi, jer ako joj se jednom omaklo, sta meni garantuje da nece opet?

A i koja je logika, zamisli svadjamo se sto nisam spustio dasku na WC solji, ili jer nisam zatvorio prozor, ili sto nisam snimio seriju.
Sta da su neki ozbiljni problemi, da komsinica me zaustavi, pita kako zena, kako deca, pa valjda bi me tanjirom ili flasom docekala.

Cim me udari, dovidjenja.

Necu da budem sa nekom nasilnom u vezi, jer ako joj se jednom omaklo, sta meni garantuje da nece opet?

A i koja je logika, zamisli svadjamo se sto nisam spustio dasku na WC solji, ili jer nisam zatvorio prozor, ili sto nisam snimio seriju.
Sta da su neki ozbiljni problemi, da komsinica me zaustavi, pita kako zena, kako deca, pa valjda bi me tanjirom ili flasom docekala.

Cim me udari, dovidjenja.

Zasto bi se svadjao oko daske za wc sholju ili prozor?

Back