Šamar svim ovcama koje su glasale za Koštuničin ustav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ако је ико као овца добио шамар онда је то Динкић и остали његови министри у оставци.........и то се сутра на седници решава а именовани разрешавају.................е па овца је овца................мора да се шиша....................

Započeti posao je savladan u nekolio faza:
1. Donošenje ustava - odluka u skupštini,
2. Donošenje ustava - na referendumu,
3. Donošenje ustavnog zakona - sutra u 14.00 - i to će valjda biti, jer ipak nije ovo banana država...
... reče ovo malopre na BE92 bivši sudija ustavnog suda Zoran Ivošević.
Dakle, gospodo, pogotovo vi iz "Bojkot" partija, strpite se još malo. Već sutra ćete moći da otvarate nove teme tipa: "Neustavno donošenje ustavnog zakona", "Prevara sa karticama u Skupštini prilikom donošenja ustavnog zakona" itd... :)

DraGo70:
Nego, ako si hteo nešto da kažeš protiv sednice na kojoj je donešen Ustav Srbije, Kira Neris-e, mogao si naglasiti sramotu koju su priredili poslanici SRS koji su na jedan takav važan skup došli u belim majicama sa likom Vojislava Šešelja ili nemogućnost svih medijskih kuća osim RTS-a da prisustvuju sedici i kasnijem koktelu...
Bio je tamo i nas Patrijarh....

DraGo70:
Nego, ako si hteo nešto da kažeš protiv sednice na kojoj je donešen Ustav Srbije, Kira Neris-e, mogao si naglasiti sramotu koju su priredili poslanici SRS koji su na jedan takav važan skup došli u belim majicama sa likom Vojislava Šešelja ili nemogućnost svih medijskih kuća osim RTS-a da prisustvuju sedici i kasnijem koktelu...
Sasvim iskreno, bila sam pomalo zatecena!
Nije trebalo danas, pomislila sam, a onda sam se "prisetila" da je to bio najbolji nacin da se siroj javnosti u Srbiji ( i ne samo u Srbiji) skrene paznja na haskog zatocenika Seselja.
Mozda i poshtovanje prema svom lideru, kojem je mesto bilo danas u Skupstini, a ne u Hagu.
Dakle, ako malo bolje razmislis, videces da sam u pravu, i da su oni imali najbolje pobude.

*BILJA*:
Sasvim iskreno, bila sam pomalo zatecena!
Nije trebalo danas, pomislila sam, a onda sam se "prisetila" da je to bio najbolji nacin da se siroj javnosti u Srbiji ( i ne samo u Srbiji) skrene paznja na haskog zatocenika Seselja.
Mozda i poshtovanje prema svom lideru, kojem je mesto bilo danas u Skupstini, a ne u Hagu.
Dakle, ako malo bolje razmislis, videces da sam u pravu, i da su oni imali najbolje pobude.

Možda su imali najbolje pobude za svog lidera. To ne sporim, ali javnost u Srbiji dobro zna gde je Vojislav Šešelj, a javnost u svetu to i ne interesuju, kao što tebe ne interesuje gde se nalazi lider neke opozicione partije iz, recimo, Ukrajine ili Singapura...
Međutim ova slika će ipak obići svet, a mnogi će se upitati kakav je to ustav ako članovi parlamenta na takav svečani čin dolaze u belim majicama...
Sve u svemu, sramota.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back