Samantha Jones moja karta

Dobro hoce li neko tumaciti moju kartu :rida:

ја ћу ти помоћи...
импулсивна си и склона заљубљивању, отворено изражаваш своја осећања, мада си дубоко погођена ако ти се не узврати на исти начин.
стално си незадовољна, често се жртвујеш због посла, страхујеш да нећеш бити прихваћена, мислиш да те нико не воли... у брак ћеш ући после тридесете, то ти ја кажем... сналажљива си и прилагодљива, лепо васпитана, помало склона перверзијама.
јесам ли све погодио?

ја ћу ти помоћи...
импулсивна си и склона заљубљивању, отворено изражаваш своја осећања, мада си дубоко погођена ако ти се не узврати на исти начин.
стално си незадовољна, често се жртвујеш због посла, страхујеш да нећеш бити прихваћена, мислиш да те нико не воли... у брак ћеш ући после тридесете, то ти ја кажем... сналажљива си и прилагодљива, лепо васпитана, помало склона перверзијама.
јесам ли све погодио?

svaka ti cast! bolji si od svih astrologa :)

A jel moze neko da mi kAZE za LJUBAV????????????????

bice nesto ili nece?

Bice.
Lepotice, bice!
Samo da se jos ti smislis i odlucis!? :)
ASC u Vodoliji....? Vladar Uran koji kao da kaze: Neeemoj me vezati!!!!
Venera u Biku bi htela stabilnost...a s obzirom da je u 3. polju, analogno Blizancima, dobija nijansu leprsavosti, neobaveznog caskanja...
Mesec u konjunkciji sa Uranom....koji kao da kaze....

Ne znam da procitam kada ce i koji aspekti i tranziti da ti pomognu da doneses odluku sta bi...kako bi ....i koga bi? :think:

A dok se ne smislis....ima na Forumu, ....Saturn u tranzitu kroz 7. polje (partnerstva).
koji ce, verujem, dati kompletniju sliku i pomoci na neki nacin...

...kratko: (Jupiter Transiting Square Moon 5/15/2009 -> 9/9/2010}

...u ovom periodu osecanja i emocije su ti na vrhuncu i inspirisace te na akciju - ostvarices snove, otvorice ti se novi horizonti koji ce tvom zivotu dati novi smisao...imaces toliko mogucnosti da ce ti biti tesko da izaberes ali koji god izbor da napravis bice povoljan

Što se ljubavi tiče, sklona si preuveličavanju i pravljenju drame oko sitnica...Kao da nikada nisi zadovoljna, moguće je da imaš previsoke zahteve ili se jednostvno plašiš da ne bude sve savršeno, kako bi htela.
Venera ima loših aspekata, ali i trigon Jupiter-najbolji aspetk za ljubav, što znači da će sve na kraju biti kao što se nadaš.
Loša strana je što je u Biku (u svom središtu, to je dobro, jel lepo pevaš?) a to pojačava delovanje trigona sa Jupiterom-može doneti gojaznost.

Pozdrav od još jednog Bika! :)

Back