gost 212595
Poznat
- Poruka
- 8.567
Nema na čemu.
To je samo zato što te volim;
I zato što si moj najbolji drug!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema na čemu.
i ti meni maleni..plivali smo zajedno,prošli mnoge dogodovštine,prve ljubavi,prvu pljuguNema na čemu.
To je samo zato što te volim;
I zato što si moj najbolji drug!
![]()
Za koncerte je podrazumevano biti sam, jedino baš ako je ekipa proverena, ono razigrana i raspevana, pa pršti od energije, kao kad sam npr. sa kolegom forumašem Bogartom i rajom iz kraja bio na Pušenju, pa došao kući u cik zore kao pokojni komšija Dule koga je harmonikaš ujutru dopraćao iz Lokosa (ozloglašena kafana Lokomotiva, preko puta žel.stanice)Ma najbilje je kad si sama. Radim šta oću, idem gde oću. Nema nikakvih tuđih problema da me zapljuskuju. Ja sam jedno vreme išla stalno na koncerte sama (to mi bio i kaži ga obaveza)
Nema šta da kasnim, da mi neko sere
Il da neko kasni, da mu serem
Slušam muziku igram, sretnem kog sretnem, družim se ako hoću... ako neću tu je muzika i pivo. I gužva...
Jedino što mi se bio nakačio jedan ludak. Ali otkačio se, hvala nebesima
Za koncerte je podrazumevano biti sam, jedino baš ako je ekipa proverena, ono razigrana i raspevana, pa pršti od energije, kao kad sam npr. sa kolegom forumašem Bogartom i rajom iz kraja bio na Pušenju, pa došao kući u cik zore kao pokojni komšija Dule koga je harmonikaš ujutru dopraćao iz Lokosa (ozloglašena kafana Lokomotiva, preko puta žel.stanice), e onda se ide sa ekipom.
Kad vide ženu samu negde, verovatno pomisle da je krenula u "štetu"!Da li izvedete same sebe i zasto?
https://zena.blic.rs/lifestyle/sama...YlhgpV4Vbi8c73Tmei7hudgeYJINFAAWufV73R4wTUcTs
Sta mislite kada vidite samu zenu muski?
(Ovo pitanje je samo da ispostujem pdf i znam kakvi ce biti odgovori![]()
Secam se onaj lokal pre nego je izgoreo, sanker bio mnogo dobar covek, pravio mi martini i slusao kako u tomovima ke.njam kako je zivot sr.anjeKad vide ženu samu negde, verovatno pomisle da je krenula u "štetu"!
Samo je još trebalo da te neki zgodni manijak isprepada i "šteta" na kvadrat!Secam se onaj lokal pre nego je izgoreo, sanker bio mnogo dobar covek, pravio mi martini i slusao kako u tomovima ke.njam kako je zivot sr.anje![]()
Isla sama kuci, steta bila samo po mom novcaniku
Dobra stara vremena![]()
Govorim tiho i nosim sipku sa sobomSamo je još trebalo da te neki zgodni manijak isprepada i "šteta" na kvadrat!
Kao onomad za Gospoinu u Novom Bečeju, kad smo igrom slučaja upali na koncert Georgiea. Posle pola sata koncerta i odslušanih par žalopoljki, otišli na tamburaše...a tamo...nije nam bilo dobro, policija me ujutro odvezla kući![]()