Sama

Немам проблем с тим да седнем негде сама, ресторан, кафић, шта год. У биоскоп ми је чак и пожељно да идем сама.

А сама на одмор то ми је баш баш жеља. :Д
E to, bioskop je zakon da se ide samostalno. Ja i u kućnim uslovima volim da gledam film solo.

Naravno, elektronikom je kad se bas castim(barem jednom godisnje)... Garderobom..
A kafana i restoran tesko, ponekad bioskop kad mi se bas gleda neki novi film a svi ostali zauzeti.

Mada, i sad ovaj period zivot sam prilicno solo...Zavrsice se i to, cesto je vece zadovoljstvo castiti nekoga nego sebe...

Naravno, elektronikom je kad se bas castim... Garderobom..
A kafana i restoran tesko, ponekad bioskop kad mi se bas gleda neki novi film a svi ostali zauzeti.

Mada, i sad ovaj period zivot sam prilicno solo...Zavrsice se i to, cesto je vece zadovoljstvo castiti nekoga nego sebe...
Ja nemam singl trenutak od svoje 17te godine. Odlazak bilo gde bez ikog je pravo osveženje, ne dešava se često. Al tek kad odem negde sama shvatim koliko mi je to trebalo.

• Podržavam
Reactions: Red
Ja nemam singl trenutak od svoje 17te godine. Odlazak bilo gde bez ikog je pravo osveženje, ne dešava se često. Al tek kad odem negde sama shvatim koliko mi je to trebalo.
Ja se snadjem i u punom kavezu(kruzeru) da budem sam, sve je do toga kako zelis da provedes svoje vreme.
Sutni ga, ako ga nisi vec zavezala, i uzivaj :)

Ja se snadjem i u punom kavezu(kruzeru) da budem sam, sve je do toga kako zelis da provedes svoje vreme.
Sutni ga, ako ga nisi vec zavezala, i uzivaj :)
Pa bre, ne radi se o tome da mi smeta, očuvasmo dvoje dece zajedno. Ne smeta meni moj život, što sam s njim ili decom većinu svog vremena. Tako samo više cenim trenutke kad sam sama. Nebitno da li bazam po tržnom centru pa sednem da jedem onaj sladoled na kugle u kafiću ili idem da prošetam sama. U vezi ove teme, nemam problem da odem bilo gde sama ili sebe da častim bilo čim, to mi prija.

Back