Sama

Ena187:
Lexa:
Ena187:
Curo, daj mi molim te savet kako malo da samujem...
Sve pokušam, ali šta ću, gde god pogledam nešto muško, i to zgodno, pa onda moram da ćapim dobar komad :P
Probaj biti ja......... :oops:

Dobro sestro, zar nema ništa zgodno muško u gradu?
Ako ima, a logično da ima, što to ne uhvatiš? Šta čekaš?
mozda je stidljiva. :)

ma upoznaj se sa nekim sa chata, mozes toliko divnih ljudi upoznati i lepo se druziti a ljubav, pa naicice kad se najmanje nadas

Jesam stidljiva, nije samo to. Sve, bre, zauzeto,šta je ovo? :cry:
Ako sam ja stidljiva onda su oni teški fobičari ili nešto gore... :shock:

jelenaa:
Stvarno ne znam sto ovo pisem ali stvarno postajem sve vise ocajna. Sigurna sam da ja pravim najvecu gresku, ali stvarno ne znam kako da promenim sve ovo!? Pre dve godine sam raskinula sa deckom i od tada sam sama! Izadjem po nekad, dosta muskaraca kaze da lepo izgledam i gotivi me.(Znam da na prvi pogled izgledam mozda uobrazeno ali svi jako brzo promene misljenje, tako da mozda ja treba prva da preduzmem nesto ali...). U BGD-u sam vec dve godine tako da su sve moje drugarice ostale u drugom gradu pa sam ostala i bez drustva, pa cesto nemam sa kim ni da izadjem.
Stvarno ne znam zasto sam nesposobna da zapocnem jednu normalnu vezu, i razbijem ovoliku monotoniju i dosadu!
Da li iko ima neki pametan predlog?
Neznam,probaj malo da poradis na svom drustvenom zivotu,evo sad cu da lupim uclani se u neki aerobik-klub pa tamo upoznaj nekog,ili pocni nesto da ucis ili treniras..bilo sta gde bi mogla upoznati ljude!
Isto tako te momke sa kojima si izlazila nemoj gledati samo kao potencijalne partnere,vec i kao prijatelje!Ako si vec usamljena,ti koji ti se ne dopadaju da bi sa njima bila u vezi neka ti budu ortaci!

[
Draga Jelena, potuno razumem kako se osecas / sama. To jeste osecaj koji pritiska i gusi, cini ti se da za tebe nema nade. Ali uvek imaj nadu, stvari mogu da se promene kad se najmanje nadas.Ja sam u slicnoj situaciji, posle dugogodisnje veze i gomile navodnih prijatelja, ostala sam sama, ali i shvatila da je bolje biti sam nego u laznim vezama i sa laznim prijateljima. Ponekad je tesko, pocinjem da se gusim od teskobe koja me uhvati, ali kazem sama sebi da necu da ocajavam. I necu prestati da verujem, jer zasluzujem bolje. Izadji ponekad, popodne mozes da odes na kafu sama. I bodri sebe, jer sigurno zasluzujes da imas i decka i prijatelja. Nemoj samo nista forsirati jer na silu nista ne moze. Ako ti necije drustvo prija, budi s tim. Javi se starim prijateljima, onima koje si zaboravila ili mozda i zapostavila dok si bila u vezi. Mozda su i oni usamljeni. Samo napred, ne ocajavaj jer to je najgore kad postanes ocajna zena. Ne dozvoli to sebi, sigurno te ocekuju lepe stvari samo je mozda put do njih malo duzi. Mozes i da mi se javis pa da odemo na popodnevnu kafu, da se izjadamo. Ne gubi samopouzdanje. Pozdrav!

Back