Error
Veoma poznat
- Poruka
- 10.382
kupujem kad sam depresivna,
radi neke promene
a kad hocu sebe da chastim napijem se![]()

ovo mi se dopalo

Sama sam sebi DM kad imam para.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kupujem kad sam depresivna,
radi neke promene
a kad hocu sebe da chastim napijem se![]()
Ja imam jedan detinjast, ali efikasan nacin da nateram sebe kad sam lenja da uradim sta zelim.
Npr. ako budem dobra (vredna u ucenju, disciplinovana u vezbanju, jaka u odolevanju hirovima) i ostvarim neki veliki cilj vredan odricanja, casticu sebe onom divnom roxy torbom jer cu imati indeks pun dobrih rezultata, i zasluzicu da ga nosim u necemu lepom
Kako vi nagradjujete sebe?
P.S. I za sta?
Ja imam jedan detinjast, ali efikasan nacin da nateram sebe kad sam lenja da uradim sta zelim.
Npr. ako budem dobra (vredna u ucenju, disciplinovana u vezbanju, jaka u odolevanju hirovima) i ostvarim neki veliki cilj vredan odricanja, casticu sebe onom divnom roxy torbom jer cu imati indeks pun dobrih rezultata, i zasluzicu da ga nosim u necemu lepom
P.S. I za sta?
Немам ја тај систем ''награда-казна'' у мом функционисању.Ja imam jedan detinjast, ali efikasan nacin da nateram sebe kad sam lenja da uradim sta zelim.
P.S. I za sta?
Мени је ок што неки људи не функционишу тако. (Ни ја више то не радим, немам потребе.) Но, смета ми када се неки поступци вредносно кфалификују, поготово са ''фуј''.Чему то?
Одвајкада код људи функционишу два принципа - награда и казна! Ако те неко други награди за добро одрађен посао (бака због петица, шеф због сјајно урађеног посла, муж ти поклони цвеће због предивне вечере коју си приредила (лупам) )...зашто је то ''фуј''?
И зашто је ''фуј'' ако себе наградимо јер смо задовољни неким својим учинком?
Понављам, сасвим разумем да неко не функционише тако...али баш се безвезе осећам што је ''фуј'' то што сам себе чашћавала због испита...
Зар није најбитније да свако себи нађе неку мотивацију?
И баш ме копка ко би шефу, који би решио да га награди повишицом због добро обављеног посла, рекао:''Одбијам награду, то је фуј!''![]()
Izvini, nije mi to bio cilj.Мени је ок што неки људи не функционишу тако. (Ни ја више то не радим, немам потребе.) Но, смета ми када се неки поступци вредносно кфалификују, поготово са ''фуј''.Чему то?
Одвајкада код људи функционишу два принципа - награда и казна! Ако те неко други награди за добро одрађен посао (бака због петица, шеф због сјајно урађеног посла, муж ти поклони цвеће због предивне вечере коју си приредила (лупам) )...зашто је то ''фуј''?
И зашто је ''фуј'' ако себе наградимо јер смо задовољни неким својим учинком?
Понављам, сасвим разумем да неко не функционише тако...али баш се безвезе осећам што је ''фуј'' то што сам себе чашћавала због испита...
Зар није најбитније да свако себи нађе неку мотивацију?
И баш ме копка ко би шефу, који би решио да га награди повишицом због добро обављеног посла, рекао:''Одбијам награду, то је фуј!''![]()