- Poruka
- 1.101
Da li ste nekad i za šta se borili sa vetrenjačama? I jeste pobedili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vjerujem da sve zene u glavi imaju taj scenario i da vole igrati ulogu mucenice. Vjerovatno je to pateticno prenemaganje imalo neku odbrambenu funkciju kroz evoluciju u smislu zadobijanja sazaljenja i zastite ali danas je samo iritantno.
samo do tad...mozda to onda i nije borba protiv vetrenjaca
![]()
ih nonstop evo ovde vis kolko ima bivsih ne dolaze vise ,wiiineerrrDa li ste nekad i za šta se borili sa vetrenjačama? I jeste pobedili?
JNeki to zovu pizdama, ja vise volim da mislim o sebi kao o mudroj.
Najsigurniji način da izgubiš je da ni ne pokušaš.mudar je onaj ko ume da prihvati ono sto ne moze da promeni![]()
e jbg...ti si baš optimističan2017 ce da otvore salter samo da bi metli natpis dodjite 2020-te![]()
Najsigurniji način da izgubiš je da ni ne pokušaš.
Što se mene tiče, ako je to mudrost, radije ću zauvek biti glupa.
Nepravda je nešto što ne trpim nikako i uvek i svuda se borim koliko god mogu.
Glavni je problem što se u tom žaru često pogubim pa se borim za druge, a ti drugi me onda popišaju jer ne žele da se bore niti da se neko bori za njih jer uživaju u toj nepravdi i svojoj ulozi mučenika.
jesamDa li ste nekad i za šta se borili sa vetrenjačama? I jeste pobedili?
Ceo zivot je borba..za nesto ili nekoga..ovog puta sam se borila za nekoga i ..izgubilaDa li ste nekad i za šta se borili sa vetrenjačama? I jeste pobedili?