Obicno od topole rade sto sam vidio na internetu zbog lakoce.
To sam i ja mislio pa slucajno imam stovariste topole, dodjem pritisnem prstom i ostane rupa , ebes ti to , pitam vlasnika, on mi kaze tako ti je to kod topole, ne zezam, jeste malo tvrdje od stiropora, ali prstom sam napraivo rupu u topoli...i pitam ko onda kupuje te opolove daske, kaze kupuju za jednokratno , ne daje ni cvrstinu , ima drvo koje daje cvrstinu iako je samo meko , topola cak nije ni to , cak i ne gori jako.......uzmi topolovo dasku , ja imam od graficara i arhitekti dasku , laganica, sa dva prsta drzis, ali tvrda , bas tvrda a laganica, to je posao...
Ono treba imati pa znati sta trazis...
Inace mrzim Srbe i zbog toga, sve sto vide pokradu...znaci sve takve stvari izuzetne cvrstoce, a lakoce, to im je tako primamljivo za kradju , kradu pa ne odmaraju..
A sve posteni u pm...
Najlopovskija nacija tj najmanje obraza imaju , samo se to vidi kad im se nesto svidi....olovka sa cetiri boje mine, sine u skoli , 4 dana je izdrzala da je neko ne ukrade...a ne kosta puno , ali nije u pitanju cena, jer je u pitanju obraz....kradu sta zele...
Ja bih napraivo laki mali automobil, imam skice, skoro sve gotovo , lak je ne treba velika snaga, postoji gotov kit za bicikl sa reduktorom automatskim, da te auto kosta nesto preko hiljadu i po , na struju ali da nije veliki potrosac i da ima generator koji je ustvari najveci spas, ali ne u smislu nezavisnosti , nego tezine, jer bez toga tezina automobila manja od 500kg, sto znai ne bi izdrzalo 2 dana na ulici pokrali bi ga...tacnije ukrali bi ga, ovako 530kg, mada moze i laksi da se napravi...ali ne smem u Srbiji da ga imam...stvarno se krade iz mog ugla gledano...
Meni jedino hemijske ne kradu ako nisu crne, crne hemijske mi krade gazda,
A da, moji roditelji mi ne kradu nista, osim para, oni pa pare kradu....imaju logku sto je tvoje to je i nase....mi smo te roditli mi mozemo i da te ubijemo...
Rekao bi covek da sam neki mekusac, ali nije, to kradu pa kradu...
Cak se i zezamo , bio u ljermontovoj i tamo vadim da li pasos i onaj policajac koji je kao dobar sa mnom nesto da popuni i pravac hemijska u dzep, sve mi lepo zavrsimo , i ja njemu , ej ajd daj mi onu hemijsku , treba jos da popunjavam uplatnica i formualara po policijskim stanicama, trebalo mi i ono neosudjivan, netuzen i jos par stvari , jos napravimo salu...
Ne ceni se iskustvo i znanje o materijalima, u Srbiji ne mozes da naplatis, osim ako radis za Karice oni hoce da plate to sto napravis dobro , lako a prakticno...ostali hoce samo da se ogrebu ili da se prave pametni....
Cak i oko obicnog srafa , zavojnice gde ide podloska da se ne odvrce, ma bolja ova seljacka nego ta talasasta i slicno, sreca te ima prodaje gde paze sta musterije traze...ja sam tamo skoro nepozeljan...ali me ispostuju i imaju kvalitetnu robu , ali dok ja njima objasnim sta tacno hocu , izgube zivce sve zene prodavacice...ima cak 3 prodavnice takve, , specijalne, i svuda gube zivce sa mnom, jer ne znam spliterka sta je...ono tsto ja zovem snala za kosu ili osigurac za tocak a oni to zovu spliterka, razdvojnica, na engleskom security pin...ali kad je nemacki za to glavni...
Zato ti kzem trebaju ti sklopovi , npr dobra mehanika , koliko NM imas aktivni dumper, to ti je ono sto kad zatvoris viseci , a on se polako zatvara ne lupne, ima kao amortizer, pa sklopovi za otvaranje, zatvaranje...pa razne vrste fijoka, sa amortizerom, sa klikom, sa duplom sarom, sa mono sarom...
Pa tkanje, kao estetika, to su ti kao pletiva pa podovi , koji su vodonepropusni , a lagani, nisu jeftini , ali sve to treba znati jos tacan naziv koji koriste oni u radnji...