Doduše to i nije uvek letovanje obzirom da je neki put i van sezone, a inače idem po velikim evropskim gradovima a sada u Berlin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja na kraju platila duplo i odoh u bugarsku... :-/
To su uvek najlepsa letovanja.[/QUOTE
Ja to mogu da potvrdim samo za zimovanje. Posto nikad nisam sama letovala.
Tri puta sam isla sama na zimovanje i sva tri puta se provela fenomenalno - Italija, Francuska dva puta. Doduse nisam bila bas sama jer sam isla preko turisticke agencije.Dva puta mi je grupa bila fenomenalna pa smo se cak i druzili. A treci put je bila grozna grupa "malo cudna" pa sam sve vreme bila sama. Ali i pored toga super sam se provela. Malo skijanja, malo kafenisanja, pa opet skijanja,.... i prodje dan. Uvece, preumornoj od skijanja, samo mi je bilo da sto pre legnem i da se odmorim.
Doduse za skijanje vam i ne treba drustvo. Posto svi razlicito skijaju da se ne bi cekali cak i kad sam sa drustvom isla, skijala sam se sama.
![]()
samo nemoj da ides u egipat.
Hvala vam svima na pozitivnim komentarima,uglavnom od svoje okoline cujem komentare tipa,gde ces sama,bice ti dosadno bla,bla.....iskreno mislila sam da sam jedino blesava i po nekima luda sto zelim da se upustim u tako nesto.
Da naravno,volim da sklapam prijateljstva,a i zaista bih otisla onako sama sa sobom da ''iskuliram''jer ako trebam oko jednog letovanja da se cimam i molim sve redom,te ovaj nece,te ne moze,te ide sa momkom (iskreno nikome privezak bas ne zelim da budem) tako da sam se opredelila za varijantu SAMA NA LETOVANJE.Jeste malo problem naci jednokrevetnu sobu i da doplacuje se od 50 do 80 %ali dobro snacicu se vec nekako.......
Bas mi je na neki nacin lakse sto sam cula vasa misljenja i sada se ne dvoumim uospte da li krenuti.....!!!
Naravno volela bih da cujem jos neko misljenje!
Pozdrav svima!!!!!!
Jovana
A u koje mesto ides? Ja sam se vratila iz Bugarske pre 10 dana.
Meni je to cool...I padalo mi je na pamet letovanje ja+cetiri knjige=melem za mozak.A i uvek postoji mogucnost upoznati neku osobu.
Ja ću po svemu sudeći morati prvi put sam na letovanje ove godine. Imam nekih 11-12 slobodnih dana na raspolaganju krajem avgusta, a niko od ljudi koje znam neće biti u prilici da mi se pridruži zbog raznoraznih obaveza, a pošto sam sada solo neće biti ni devojke pored mene...
Biće to interesantno iskustvo![]()