Sam-a na letovanje????

To su uvek najlepsa letovanja.[/QUOTE

Ja to mogu da potvrdim samo za zimovanje. Posto nikad nisam sama letovala.
Tri puta sam isla sama na zimovanje i sva tri puta se provela fenomenalno - Italija, Francuska dva puta. Doduse nisam bila bas sama jer sam isla preko turisticke agencije.Dva puta mi je grupa bila fenomenalna pa smo se cak i druzili. A treci put je bila grozna grupa "malo cudna" pa sam sve vreme bila sama. Ali i pored toga super sam se provela. Malo skijanja, malo kafenisanja, pa opet skijanja,.... i prodje dan. Uvece, preumornoj od skijanja, samo mi je bilo da sto pre legnem i da se odmorim.
Doduse za skijanje vam i ne treba drustvo. Posto svi razlicito skijaju da se ne bi cekali cak i kad sam sa drustvom isla, skijala sam se sama.
:bye::bye::bye:

samo nemoj da ides u egipat.

Prica o losim stvarima koje mogu da ti se dese u Egiptu kad si sam je netacna. Pre par godina nisam sisla iz sobe u dogovoreno vreme (5 min sam zakasnila) i turisticki vodic nije hteo da ceka pa su bez mene otisli u centar Kaira tacnije na bazar - mislim da je Han Halili, ili tako nekako. Uglavnom, najveci bazar u Kairu. Cak nije pomoglo ni to sto su drugarice rekle da sam se vratila samo po lek (uzasno me glava bolela).
Da skratim pricu, kad sam se smirila nakon soka koji sam dozivela (btw, bilo je tek drugo vece u Egiptu) prisla sam recepciji i pitala malo skepticno "da li je sigurno da ja sama odem do bazara?". Recepcionerka mi je rekla nesto u fazonu "naravno, a sto ne bi bilo sigurno?". I nakon par minuta neckanja i razmisljanja, zamolila sam ih da mi pozovu taksi i ja onako hraba sam otisla da ih trazim po bazaru.
Znala sam da je taj bazar veliki, ali ne toliki da ja njih ne mogu naci. Bazar je ogroman. I tako sam ja njih trazila 10-ak minuta, a onda odustala. I setala tj. razgledala robu po tezgama.
Tako sam malo razgledala, malo pricala, popila 10-ak cajeva, nakupovala poklone po povoljnoj ceni jer su mi spustali cenu (bez cenkanja inace nista ne kupujte), valjda svi pod utiskom da sam sama dosla na bazar i to iz inata. Objasnila sam zasto sam sama. I oni sami su bili malo sokirani. Nakon 3-4 sata vlasnik jedne tezge (radnje) mi je pozvao taksi, tacnije njegov segrt, posto je to kako mi je rekao najsigurniji i najbolji nacin da dodjem do hotela i to po najpovoljnijoj ceni, posto se segrt dogovorio za cenu. platila sam po istoj ceni kao i kad mi je recepcioner pozvao taksi.
Verujte to mi je bilo jedno od najlepsih veceri u Egiptu, a verujte mi fenomenalno smo se provele. Bile smo 4 dana u Kairu, 3-4 dana na brodu (krstarenje) i 7 dana u Hurgadi. A Hurgada je prica za sebe. Gradic je super. Pre nego sto smo otisle u Egipat, raspitale smo se kod prijatelja koji su nam rekli da nista spektakularno ne ocekujemo - glavnu ulicu sa kaficima i radnjicama. I kao posle vecere mozemo se malo prosetati, popiti par pica i "u 11h u krevet". Kad ono par diskoteka u centru, maltene na plazi sa super muzikom i ludovanjem do ranih sati.:bye::bye::bye:

Hvala vam svima na pozitivnim komentarima,uglavnom od svoje okoline cujem komentare tipa,gde ces sama,bice ti dosadno bla,bla.....iskreno mislila sam da sam jedino blesava i po nekima luda sto zelim da se upustim u tako nesto.
Da naravno,volim da sklapam prijateljstva,a i zaista bih otisla onako sama sa sobom da ''iskuliram''jer ako trebam oko jednog letovanja da se cimam i molim sve redom,te ovaj nece,te ne moze,te ide sa momkom (iskreno nikome privezak bas ne zelim da budem) tako da sam se opredelila za varijantu SAMA NA LETOVANJE.Jeste malo problem naci jednokrevetnu sobu i da doplacuje se od 50 do 80 % :( ali dobro snacicu se vec nekako.......
Bas mi je na neki nacin lakse sto sam cula vasa misljenja i sada se ne dvoumim uospte da li krenuti.....!!!
Naravno volela bih da cujem jos neko misljenje!
Pozdrav svima!!!!!!
Jovana

Uvek postoji opcija da zamolis turisticku agenciju da ti pronadju "partnera" za sobu. U tom slucaju ces ustedeti tu doplatu za jednokrevetnu sobu. Na letovanju ne morate da se druzite, svako moze da bude sam. Jedino sto uvece neces biti sama u sobi.
Moje dve drugarice su tako par puta isle posto nisu mogle da se iskombinuju sa drustvom, ..... Nisu imale problema. Naprotiv, sve vreme su bile sa devojkama sa kojima su bile u sobi. Cak se i dan danas druze. Razmisli o tome: bices sama a neces biti sama!
:bye:

Ja ću po svemu sudeći morati prvi put sam na letovanje ove godine. Imam nekih 11-12 slobodnih dana na raspolaganju krajem avgusta, a niko od ljudi koje znam neće biti u prilici da mi se pridruži zbog raznoraznih obaveza, a pošto sam sada solo neće biti ni devojke pored mene...
Biće to interesantno iskustvo :)

Ja ću po svemu sudeći morati prvi put sam na letovanje ove godine. Imam nekih 11-12 slobodnih dana na raspolaganju krajem avgusta, a niko od ljudi koje znam neće biti u prilici da mi se pridruži zbog raznoraznih obaveza, a pošto sam sada solo neće biti ni devojke pored mene...
Biće to interesantno iskustvo :)

Ma opusteno i ja sam tako otisao pre mesec i po za Egipat i nisam se smorio!

pa evo ja vam se javljam iz bugarske...sama....da mi nije mojih 25 knjiga, crkla bih od dosade...sve sami parovi, porodice i maloletnici...da ne spominjem da su sve samo rusi, norvezani i nemci...bar sam se za ova tri dana naspavala...ako neko ima neku pametnu ideju, rado cu ga poslusati :)

Ja ishao potpuno sam vecj par puta i na letovanje i na zimovanje i premda su mi nedostajali neki meni jako bliski ljudi sa kojima inace provodim odmore,proveo sam se fenomenalno!
Ove godine planiram na 4 skakaonice potpuno sam,a sledecje 3-4 nedelje Liban/Sirija.Bez agencija i ostalih gluposti.

Back